Agniesia82
najważniejsze jest życie
Cześć Kobietki w ten cudowny dzień, jak to idzie, że dzisiaj to już chyba przesadziłam z tą urodą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olu dziekuje za zaproszenie
Kroptusiu moj maly wazyl prawie 1400
Kroczek widzisz wszystko bedzie ok,jak mozna to usunac nawet w ciazy
A ja jestem u rodzicow i nie mam jak byc dlugo na necie bo mam tylko w komorce.Bylam u fryzjera,scielam troche wlosy,a jutro zafarbuje bo nie moge na siebie patrzec
Hej moje kwiatuszki kochane
Ja tylko na chwilke bo o 9 wychodze do lekarza - niose do pokazania wyniki i bedzie mi robil glukoze i cholesterol..Musze byc na czczo a marze o wielkim kubasku kawy z mlekiem...Normalnie az mnie sciska..
Dzisiaj znowu biegam po miescie..Zbiore kilka pieczątek do obiegówki, odbiore reszte wynikow i ide do ROSSMANA - ha ha..po farbe do wloskow..Moj maz powiedzial ze jak juz mam sie na blond do konca zrobic to on na to kuy pieniedzy nie wyda i reki do tego nie przylozy...Wiec do fryzjera nie pojde,...mama mi ufarbuje )))
Kochana wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu..Kasiulek dziekuje kochana za zyczonka,tak jutro mam 3 rocznice slubu
Czesc dziewczynki.Dziekuje kochane za zyczenia)
Kroptusiu rosna slicznie te nasze chlopaczki