kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
Witam, witam!
No to teraz czekamy na wyniki. Trzymam kciuki!
Maggie gdzie się podziewasz? Znowu wyjechałaś bez słowa? Kochanie co u Ciebie?
Kroptusiu kochana! Trzymajcie się dzielnie!
Madziasku!!!!!!!! Czyżbyś jutro miała 3 rocznicę ślubu? :-) Wszystkiego najlepszego kochanie! Zdrowego dzidziusia Wam życzę! Buziaki!
U mnie dziewczynki baaardzo na @. Powinnam dostać 11.VI. i na razie jeszcze czekam,ale teraz już mnie tak mocno boli brzuch,że na pewno jutro lub pojutrze przyjdzie ta zołza. Jakoś mnie to nie dołuje za bardzo. Nie wiem co się ze mną stało. Mykam lulać. Dobranoc!
No ja dziewczyny już jestem po biopsji. Lekarz powiedział, że wg niego to włókniaczek no ale wyniki badań będę miała dopiero środa - czwartek przyszłego tygodnia. Potem ma się skonsultować z chirurgiem czy wg niego należy to usuwać czy nie. Powiedział, że należałoby się tego pozbyć przed ewentualną ciążą ale ja nie mam zamiaru czekać jeszcze miesiąca lub dwóch żeby to usunąć. Może się zdecyduję na pozbycie się tych włókniaków ale nie będę rezygnować ze starań. A jak wy myślicie?
No to teraz czekamy na wyniki. Trzymam kciuki!
Maggie gdzie się podziewasz? Znowu wyjechałaś bez słowa? Kochanie co u Ciebie?
Kroptusiu kochana! Trzymajcie się dzielnie!
Madziasku!!!!!!!! Czyżbyś jutro miała 3 rocznicę ślubu? :-) Wszystkiego najlepszego kochanie! Zdrowego dzidziusia Wam życzę! Buziaki!
U mnie dziewczynki baaardzo na @. Powinnam dostać 11.VI. i na razie jeszcze czekam,ale teraz już mnie tak mocno boli brzuch,że na pewno jutro lub pojutrze przyjdzie ta zołza. Jakoś mnie to nie dołuje za bardzo. Nie wiem co się ze mną stało. Mykam lulać. Dobranoc!