reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Kochana ja pochodzę z Pruszkowa i właśnie się zastanawiam czy jest możliwe żebyśmy się kiedyś spotkały? Naprawdę znajomą masz twarz ale nie mogę skojarzyć skąd cię znam:sorry:
Hmmm ... ciekawe :) Wiec albo mam pospolita twarz... albo sie spotkalysmy :D

Ja dopiero się obudziłam - Kocur robi sniadanko wiec czas sie zwlec z łozka - milego dnia dziewczynki!

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana ja dopiero wstałam:-D
Wczoraj cały dzień bylismy z M w Olsztynie. Miał egzamin na uczelni a poźniej poszliśmy razem do fryzjera i teraz mamy nowe fryzurki:-D Ja nawet włoski pomalowałam sobie:tak::-) M dzielnie siedział i nie narzekał:-D
Kupiliśmy sobie troszkę ciuszków, zjedliśmy obiadek na mieście i było cudownie:tak::-D
Dziś chyba idziemy na obiadek do rodziców M. Teściowa wspaniale gotuje więc nie mogę się doczekac:tak::-)

Cześć dziewczyny! Robiłam test no i niestety jedna kreska
Przytulam mocno.. Nowy cykl nowa nadzieja Kochana:tak: Główka do góry!

Witajcie
przyszla :crazy::-:)-:)-(tydzien przed czasem
:baffled:
przykro mi.. Ale nie martw się, niedługo się skończy i znów staranka:tak:

Cześć dziewczyneczki!

Wpadłam się przywitac nie było mnie prawie 2 tygodnie.
Już po ślubie i co ważniejsze nocy poślubnej która mam cichą nadzieję okaże się owocna (13-14 d.c.) :))

Jeśli któraś z Was ma ochotę zobaczyć zdjęcia to zapraszam:
Kasia & Grzes

A teraz zabieram się za nadrabianie lektury :) Chyba że mi troszkę pomożecie...

Czy mamy jakąś nową fasolkę???;-)
Kochana piękne zdjęcia!! Cudowna suknia i wogóle ACH:-)

Tempka 3 dzień 37 stopni. A te testy owulacyjne kupilam hurtwowo na Allegro i teraz zaluje. Moze jakas czulosc maja nie taka. 11 dnia cyklu pasek testowy był zbliżony do kontrolnego ale bledszy a w pozostale dni to go prawie wogole nie bylo widac.
Czy możliwe żeby hormon LH był nie za wysoki a z owulacją wszystko ok? Ciekawe czy uda się zafasolkować w tym cyklu :/

hej dziewczyny... staramy sie o dziecko juz od ponat roku... niestety bez skutku... 4 cykle bylam na clo teraz bedzie 5... niepokoi mnie bol jaki odczuwam przed okresem (1-2 dni) ale tylko i wylacznie po stosunku... nigdy wczesniej nie mialam takich boli... zaczyna sie to zaraz po stosunku i trwa do godziny... ogromny bol w podbrzuszu.... czuje tj. skurcze macicy... trwaja one 30 sekund pozniej jakas przerwa 3 sekundy i znowu to samo i tak przez minimum 30 min... pierwszy raz kiedy to mialam skurcze trwalu 1,5 h :/ przy tych bolam nic nie pomaga, nawet tabletki, nie wiem co robic bo nie moge siedziec nie moge lezec nie moge chodzic... nic sie nie da i tak przekladam sie z boku na bok i probuje polezec ale nie da sie... bol straszny az lzy leca, na nogach ustac nie moge, czuje sie jakbym za chwile miala zemdlec, poce sie bardzo, mam drgawki...
nie mam pojecia co to jest... myslalam ze moze po clo ale pierwszy raz kiedy to sie przydazylo nie bylam na clo i bylo to dokladnie w dniu miesiaczki i nie wspolzylam przed miesiaczka.... natomiast teraz tylko gdy wspolzyje prezd miesiaczka tak sie dzieje... moze ktoras z was miala podobny problem??
wizyte u lekarza mam dopiero za 3 miesiace... mieszkam w uk i tutaj niestety nie mozna isc kiedy sie chce... trzeba czekac w kolejce... tak wiec 3 miesiace :( boje sie bardzo....
z gory dziekuje za pomoc...

HEJKA:-)

Nie mam siły Was czytać, przepraszam..
Chcę się z Wami pożegnać..Może nie na zawsze, ale jednak..
U mnie jest bardzo źle..dowiedziałam się wczoraj bardzo złych rzeczy o sobie, mojej byłej ciąży i ewentualnie przyszłej..
Jestem zmęczona, zrezygnowana, bez życia..bo życie jest bezsensu..

kochana tuuuulam mocno:-(ułoży się zobaczysz musisz byc silna:tak:

Masz wzrost tempki 3 dzien w rzedu wiec sie nic nie marwt testami owu. Owu byla...Tak jak mowilam - moglas przegapic pik LH wiec Ci zaden test mogl nie wyjsc

Madziaas

moze Ty mi pomozesz badz inne dziewczyny co maja juz dzieci???
: jak rozpoznac czy uplawy to uplawy a nie wody plodowe :-( od 3 dni mam takie jakby "uplawy" ale to wyglada jak woda :-( czesto uczucie jakbym dostala okres np dzis lezalam rano i czuje jak mi leci (sorry) jak przy okresie lece do lazienki a to przezroczyste cos, teraz to samo, musze nosic wkladki bo wygladam jakbym sie posikala i spodnie mialam centralnie mokre duuuuuza plama, przed chwila szlam i znow to uczucie jakby cos wycieklo i to sporo i sie martwie...mialam juz uplawy, bralam Netamecyne czy jakos tak ale wygladaly biale, bialo-wodniste....da sie jakos sprawdzic czy to wody?? Kiedys cos slyszalam o jakis paseczkach ktore przy wodach sie inaczej zabarwiaja :-(??? a jak nie to dzwonie do gina sama nie wiem

Kochana ja dopiero wstałam:-D

Wczoraj cały dzień bylismy z M w Olsztynie. Miał egzamin na uczelni a poźniej poszliśmy razem do fryzjera i teraz mamy nowe fryzurki:-D Ja nawet włoski pomalowałam sobie:tak::-) M dzielnie siedział i nie narzekał:-D
Kupiliśmy sobie troszkę ciuszków, zjedliśmy obiadek na mieście i było cudownie:tak::-D
Dziś chyba idziemy na obiadek do rodziców M. Teściowa wspaniale gotuje więc nie mogę się doczekac:tak::-)

Heheh.. ja też studiuję w Olsztynie :tak: Może się kiedyś spotkamy albo już się widziałyśmy ;-)

Wiutam Was Kobietki wszystkie :-)

Kroptusiu nie wiem co Ci powiedzieć, bo się nie znam na takich rzeczach ...
ale może tu coś wyczytasz: Kafeteria - s

reklama
Madziaas

moze Ty mi pomozesz badz inne dziewczyny co maja juz dzieci???
: jak rozpoznac czy uplawy to uplawy a nie wody plodowe :-( od 3 dni mam takie jakby "uplawy" ale to wyglada jak woda :-( czesto uczucie jakbym dostala okres np dzis lezalam rano i czuje jak mi leci (sorry) jak przy okresie lece do lazienki a to przezroczyste cos, teraz to samo, musze nosic wkladki bo wygladam jakbym sie posikala i spodnie mialam centralnie mokre duuuuuza plama, przed chwila szlam i znow to uczucie jakby cos wycieklo i to sporo i sie martwie...mialam juz uplawy, bralam Netamecyne czy jakos tak ale wygladaly biale, bialo-wodniste....da sie jakos sprawdzic czy to wody?? Kiedys cos slyszalam o jakis paseczkach ktore przy wodach sie inaczej zabarwiaja :-(??? a jak nie to dzwonie do gina sama nie wiem

kochana wygląda mi to na sączenie wód płodowych ale nie jestem na 100% pewna:sorry:powąchaj wkładke bo wody mają taki słodkawy zapach:tak:nie stresuj się jak by co to dzwoń do ginekologa:tak:

Do góry