reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Nie mam siły Was czytać, przepraszam..
Chcę się z Wami pożegnać..Może nie na zawsze, ale jednak..
U mnie jest bardzo źle..dowiedziałam się wczoraj bardzo złych rzeczy o sobie, mojej byłej ciąży i ewentualnie przyszłej..
Jestem zmęczona, zrezygnowana, bez życia..bo życie jest bezsensu..

reklama
U mnie jest bardzo źle..dowiedziałam się wczoraj bardzo złych rzeczy o sobie, mojej byłej ciąży i ewentualnie przyszłej..

Przyszła mamusiu co sie stało??:-:)-(

Kochana, przytulam mocno :* Musi się wszystko ułożyć...

nie chce krakac ale czy to nie byla ciaza biochemiczna :-( skoro po @ bylo powyzej 37 i gin widzial pecherzyki (co dziwne bo za wczesnie chyba) to moze byla fasolka ale przyszla @ i fasolka odeszla stad niska beta albo Ci sie owu przesunela stad ta tempka w zupelnosci normalna...u mnie gin zobaczyl malenka kropeczke 5 dni po spoznionej @ i po macicy stwierdzil ciaze ale nie zalozyl karty nic kazal przyjsc za 3 tyg bo za wczesnie

Wolę tak nie myśleć.. lekarz nic nie mówił. Przeszło mi to przez myśl, bo zwłaszcza piersi dawały mi w kość, a nigdy nie bolą mnie na @... ale o tym wszystkim już pisałam jak to przechodziłam....

Teraz jestem na etapie: Nowy cykl nowa nadzieja!
I tylko o przyszłości chcę myśleć :tak:

Kroczek jestem z Warszawy :)

Dzięki dziewczynki za miłe słowa - cieszę się że się zdjęcia podobają :)

Kochana ja pochodzę z Pruszkowa i właśnie się zastanawiam czy jest możliwe żebyśmy się kiedyś spotkały? Naprawdę znajomą masz twarz ale nie mogę skojarzyć skąd cię znam:sorry:

Słońce przytulam Cię mocno cokolwiek się stało i pamiętaj że wszystkie tu obecne jesteśmy żeby się cieszyć i wspierać na wzajem. Czasami łatwiej się otworzyć przed obcą osobą więc mamy nadzieję, że nas na zawsze nie opuszczasz.

Zobaczymy ale tempka sie nie sugeruj bo u mnie co cykl wygladalo to inaczej :-) ja mialam takiego opla ze porownywalam tempki z poszczegolnych dni cykli :tak: i jak juz np 6 dnia byla wyzsza niz mc temu i to znaczenie myslalam ze to ... badz jak byl spadek np 9 dpo ponizej lini coverty to juz jazda ze to implantacja bo 10 byl wzrost a tu dupa...ale trzymam kciuki i kibicuje :-):-):-)
w sumie jakos mnie naszlo bo na przeglagniecie wykresu i tak jakos wyszlo ze szybciej mialam wzrost tempki teraz nizeli poprzednio no ale w tamtym cyklu caly czas pilam ziolka na obnizenie prolaktyny a teraz tylko do owu, wiec to moze byc przyczyna.. zalozylam na poczatku spot mysleniu o fasoli.. ale jak juz pojawila wie owulaja to w glowie metlik.. ale juz ciut spokojniejsza mam glowe.. choc moj M dal mi nielada wyzwanie.. na 7 sierpnia mam mu wreczyc zdjecie fasolki.. powiedzialam ze jak mnie nie zaplodni to poszukam jakies z necie hihihi
no kurczak nie wiem co napisac.. mam nadzieje, że jednak do nas wrócisz, że wszytsko jakos sie ulozy.. wracaj szybciutko.. bedziemy czekac z otwartymi ramionami

Witam dziewczyny z rańca! Ja już na nogach od 7. Nie było M na noc w domku to i spać nie mogłam. Już tak się przyzwyczaiłam, że jest obok mnie że teraz ciężko mi samej spać.

nie przejmuj sie ja mam to samo.. przywyklam do spania w dwójke i teraz samej to az glupio.. dobrze ze to rzadko sie zdarza.

Witam sie z ranca..

reklama
Cześć dziewczynki.Ja sie dopiero o 10 podniosłam z łóżka,a teraz sie czuje jakby mnie ktoś przejechał samochodem:eek:
Zjem śniadanie to może sie dobudze,miłego dnia życze:-)

Do góry