Nektarynka
Fanka BB :)
miedzy 12 a 16 jest prawidłowa.. trudno wyczuc faktycznie kiedy byla owulka bo mogla byc np 3 dni przed skokiem.. takze nie wiem ale skonsultuj to z lekarzemmnie wiem czy zawsze mam taka faze lutealna:-( jesli tak to faza folikularna za dluga 22do27
zamiescilam takze stary wykres z poprzedniego cyklu dla porownania.. wtedy spokojniej rosla.. a teraz gwaltownie do gory.. zobaczymy co z tego wyjdzie..Hey Dziewczynki,
przyszlam sie przywitac, brzus dzis lepiej w domu tez ok :-)
Nektarynko - tempka pieknie pnie sie w gore ;-) teraz juz nie mam watpliwosci ze owu byla 18 dc ... poki co ladna tempka fasolkowa hihih bo rosnie ... trzymam kciuki
Kroptusiu ciesze sie ze w domku juz lepiej.. najwazniejsza jest atmosfera.. jak jest znosna to dobrze..
powiem tak nie robilam bety nigdy z racji iz nie robia u mnie w laboratorium.. jest szansa ze test nie wykryje ciazy.. ale ja bym zrobila jak Kroptusia radzie.. zmierz rano okolo 7 rano tempke przed wstaniem z łózka.. tylko nie pod pacha a np w pochwie.. i jesli bedzie powyzej 36,6 to oznacza jedno z dwoch albo owu byla pozniej albo fasole.. a jesli jest poznizej 36,6 (choc moze byc to u ciebie normą..) to moze w ogole nie bylo owulki i nie wiadomo kiedy @ przylezie..Ja w sumie mam jeszcze trochę nadziei, jesli do ponieziałku @ nie przyjdzie to ide na betę, a we wtorek do gina. Dzięki dziewczynki