reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

nie wiem czy zawsze mam taka faze lutealna:-( jesli tak to faza folikularna za dluga 22do27:no:
miedzy 12 a 16 jest prawidłowa.. trudno wyczuc faktycznie kiedy byla owulka bo mogla byc np 3 dni przed skokiem.. takze nie wiem ale skonsultuj to z lekarzemm
Hey Dziewczynki,

przyszlam sie przywitac, brzus dzis lepiej w domu tez ok :-)

Nektarynko - tempka pieknie pnie sie w gore ;-) teraz juz nie mam watpliwosci ze owu byla 18 dc ... poki co ladna tempka fasolkowa hihih bo rosnie ... trzymam kciuki
zamiescilam takze stary wykres z poprzedniego cyklu dla porownania.. wtedy spokojniej rosla.. a teraz gwaltownie do gory.. zobaczymy co z tego wyjdzie..

Kroptusiu ciesze sie ze w domku juz lepiej.. najwazniejsza jest atmosfera.. jak jest znosna to dobrze..

Ja w sumie mam jeszcze trochę nadziei, jesli do ponieziałku @ nie przyjdzie to ide na betę, a we wtorek do gina. Dzięki dziewczynki:)
powiem tak nie robilam bety nigdy z racji iz nie robia u mnie w laboratorium.. jest szansa ze test nie wykryje ciazy.. ale ja bym zrobila jak Kroptusia radzie.. zmierz rano okolo 7 rano tempke przed wstaniem z łózka.. tylko nie pod pacha a np w pochwie.. i jesli bedzie powyzej 36,6 to oznacza jedno z dwoch albo owu byla pozniej albo fasole.. a jesli jest poznizej 36,6 (choc moze byc to u ciebie normą..) to moze w ogole nie bylo owulki i nie wiadomo kiedy @ przylezie..

reklama
No z tą tempką to też bywa różnie... Ja w ostatnim cyklu miałam powyżej 37, gin widział pęcherzyki... miałam objawy... beta jednak wyszla 0,1 a na koniec przylazła @ :-( Z tymi symptomami to oszaleć można takie są różne i tak nas potrafią zaskoczyć...

Oby w Twoim przypadku gaba było inaczej i te objawy zwiastowały fasolinkę :tak:
życzę Ci tego z całego serduszka ;-)

oj pamietam jeszcze 2 cykle temu i 3.. mialam takie objawy ze hej.. myslalam ze fasolka.. ale to chyba bylo wmowione a ostatni cykl zero objawow na ciaze i zero na @.. dopiero w dzien kiedy miala przyjsc @ czulam brzuch no i dwa dni wczesniej zaczela tempka spadac.. a tak to zero objawow nudnosci bolow i nic z tych rzczey.. teraz mam jeszcze 10 dni i sie zobaczy..

Cześć dziewczyneczki!

Wpadłam się przywitac nie było mnie prawie 2 tygodnie.
Już po ślubie i co ważniejsze nocy poślubnej która mam cichą nadzieję okaże się owocna (13-14 d.c.) :))

Jeśli któraś z Was ma ochotę zobaczyć zdjęcia to zapraszam:
Kasia & Grzes

A teraz zabieram się za nadrabianie lektury :) Chyba że mi troszkę pomożecie...

Czy mamy jakąś nową fasolkę???;-)

zamiescilam takze stary wykres z poprzedniego cyklu dla porownania.. wtedy spokojniej rosla.. a teraz gwaltownie do gory.. zobaczymy co z tego wyjdzie..
..

Zobaczymy ale tempka sie nie sugeruj bo u mnie co cykl wygladalo to inaczej :-) ja mialam takiego opla ze porownywalam tempki z poszczegolnych dni cykli :tak: i jak juz np 6 dnia byla wyzsza niz mc temu i to znaczenie myslalam ze to ... badz jak byl spadek np 9 dpo ponizej lini coverty to juz jazda ze to implantacja bo 10 byl wzrost a tu dupa...ale trzymam kciuki i kibicuje :-):-):-)

No z tą tempką to też bywa różnie... Ja w ostatnim cyklu miałam powyżej 37, gin widział pęcherzyki... miałam objawy... beta jednak wyszla 0,1 a na koniec przylazła @ :-( Z tymi symptomami to oszaleć można takie są różne i tak nas potrafią zaskoczyć...

Oby w Twoim przypadku gaba było inaczej i te objawy zwiastowały fasolinkę :tak:
życzę Ci tego z całego serduszka ;-)

nie chce krakac ale czy to nie byla ciaza biochemiczna :-( skoro po @ bylo powyzej 37 i gin widzial pecherzyki (co dziwne bo za wczesnie chyba) to moze byla fasolka ale przyszla @ i fasolka odeszla stad niska beta albo Ci sie owu przesunela stad ta tempka w zupelnosci normalna...u mnie gin zobaczyl malenka kropeczke 5 dni po spoznionej @ i po macicy stwierdzil ciaze ale nie zalozyl karty nic kazal przyjsc za 3 tyg bo za wczesnie

Witam dziewczynki. Ja dziś na noc zostałam sama bo M pojechał do kolegów na noc. Mam więc zamiar teraz troszkę posprzątać a potem sobie popiszę z wami kobitki.

Cześć dziewczynki:-) U mnie dzisiaj słoneczko i mam nadzieje,że tak zostanie na cały dzień:-)

U mnie ostatnio pogoda tak szaleje, że już sama nie wiem czy to słońce czy deszcz będzie.

Cześć dziewczyny! Robiłam test no i niestety jedna kreska

Przykra sprawa ale głowa do góry. Czekasz na @ i od nowa. No chyba że to nieujawniona fasolinka:-)

Ja się wczoraj w pracy trochę zdenerwowałam, bo dziewczyny tak na mnie naskoczyły, że pewnie jestem w ciąży, że normalnie nie wiedziałam, co powiedzieć. Nie chciałam nic mówić przed ukończeniem 3 m-ca, a one wręcz na mnie napadły. Niby to było w żartach itd. ale z drugiej strony, co je to obchodzi. Dowiedzą się w swoim czasie. W sumie ani nie potwirdziłam, ani nie zaprzeczyłam, ale byłam na nie trochę zła. Może to moje hormony mnie wprawiły w taki nastrój :crazy:. Już sama nie wiem. :no:

Takie są właśnie baby. Dlatego wolę pracę w męskim zespole albo solo.;-)

Hey Dziewczynki,

przyszlam sie przywitac, brzus dzis lepiej w domu tez ok :-)

Gaba - proponuje bete badz gina bo to dopiero 3 dni sie spoznia i mogla sie owu przesunac badz i nie, albo rano tempke moze zobaczymy jaka jest :-)

Nektarynko - tempka pieknie pnie sie w gore ;-) teraz juz nie mam watpliwosci ze owu byla 18 dc ... poki co ladna tempka fasolkowa hihih bo rosnie ... trzymam kciuki

Madziaas - ja tez umieram na bole glowy, co drugi dzien taka migrena ze nic nie pomaga jedynie troszku recznik na glowie eh...:eek:

Hope33 - aby stwierdzic czy masz faze za krotka trzeba mierzyc pare cykli bo to moglo byc jednorazowo, tez mialam taka raz jedyny a potem zwykle 14-16 dni...wiec zobaczymy w przyszlym cyklu, badz owu byla wczesniej tylko ff zle wyznaczyl przez zaklocona tempke, zobaczymy jak bedzie teraz...Slyszalam ze ponizej 10 dni to juz zle i do gina

Buziule i kopniaki od Kacperka :-) obudzil mnie znow o 6 rano

Cieszę się Kroptusiu że w domku i z Kacperkiem ok i trzymam kciuki za kolejne tygodnie:-)

Cześć dziewczyneczki!

Już po ślubie i co ważniejsze nocy poślubnej która mam cichą nadzieję okaże się owocna (13-14 d.c.) :))

Kasia & Grzes

Śliczne zdjęcia.Piękną miałaś sukienke :tak::-)

Cześć dziewczyneczki!

Kasia & Grzes

Kasiula piękne zdjęcia. Super zrobione no i piękana para młoda. Mogę spytać skąd jesteś bo jakoś tak Twoja buzia mi jest znajoma?

reklama
Cześć dziewczyneczki!

Kasia & Grzes

suuuper zdjecia:-)no prosze i owulka w noc poślubna się trafiła:rofl2:hehe masz fajnego bobo:-D

Do góry