reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
zaczełam się znowu o siebie bac bo jej też wcześniej biło serduszko ach to takie smutne ostatnio tyle kobiet roni bądz zagrożona ciąża bądz martwy płud DLACZEGO:wściekła/y:

Patrysiu strasznie współczuję Twojej szwagierce :-(.
Ja słyszałam, że jeśli jest już bicie serca, to wtedy o wiele żadziej są poronienia, no ale widać, jednak się zdarzają :-(. Okropne- dlaczego tak to jest????????

Ja się wczoraj w pracy trochę zdenerwowałam, bo dziewczyny tak na mnie naskoczyły, że pewnie jestem w ciąży, że normalnie nie wiedziałam, co powiedzieć. Nie chciałam nic mówić przed ukończeniem 3 m-ca, a one wręcz na mnie napadły. Niby to było w żartach itd. ale z drugiej strony, co je to obchodzi. Dowiedzą się w swoim czasie. W sumie ani nie potwirdziłam, ani nie zaprzeczyłam, ale byłam na nie trochę zła. Może to moje hormony mnie wprawiły w taki nastrój :crazy:. Już sama nie wiem. :no:

Ja się wczoraj w pracy trochę zdenerwowałam, bo dziewczyny tak na mnie naskoczyły, że pewnie jestem w ciąży, że normalnie nie wiedziałam, co powiedzieć. Nie chciałam nic mówić przed ukończeniem 3 m-ca, a one wręcz na mnie napadły. Niby to było w żartach itd. ale z drugiej strony, co je to obchodzi. Dowiedzą się w swoim czasie. W sumie ani nie potwirdziłam, ani nie zaprzeczyłam, ale byłam na nie trochę zła. Może to moje hormony mnie wprawiły w taki nastrój :crazy:. Już sama nie wiem. :no:

nie powinny się tak zachowywać to jest twoja sprawa kiedy chcesz powiedzieć i nie powiny naciskac co nie przejmuj się głupim gadaniem ty wiesz sama kiedy przyjdzie czas na oznajmienie o ciąży:tak:

Kroptusiu a ty jak sie czujesz? Jak w domu?
no czuje sie dzis lepiej choc skurcze co raz lapia,....a w domu o dziwo mozna powiedziec dobrze, hmmm M nie dal rady do matki i jest z nami hihi za bardzo mowil ze by tesknil :-) no i nawet dzis padlo "czesc" itp hmmmmmm cieszem sie bo szkoda moich nerwow na pierdoly :-) Dzis M gotuje dla calej rodzinki bez wyjatku obiadek i sam zaproponowwal

Hope33 - aby stwierdzic czy masz faze za krotka trzeba mierzyc pare cykli bo to moglo byc jednorazowo, tez mialam taka raz jedyny a potem zwykle 14-16 dni...wiec zobaczymy w przyszlym cyklu, badz owu byla wczesniej tylko ff zle wyznaczyl przez zaklocona tempke, zobaczymy jak bedzie teraz...Slyszalam ze ponizej 10 dni to juz zle i do gina
;-)bylo 10 ...

Ja w sumie mam jeszcze trochę nadziei, jesli do ponieziałku @ nie przyjdzie to ide na betę, a we wtorek do gina. Dzięki dziewczynki:)

reklama
no czuje sie dzis lepiej choc skurcze co raz lapia,....a w domu o dziwo mozna powiedziec dobrze, hmmm M nie dal rady do matki i jest z nami hihi za bardzo mowil ze by tesknil :-) no i nawet dzis padlo "czesc" itp hmmmmmm cieszem sie bo szkoda moich nerwow na pierdoly :-) Dzis M gotuje dla calej rodzinki bez wyjatku obiadek i sam zaproponowwal
To super,że w domu lepiej,pewnie że nie ma sie co denerwować:-) Odpoczywaj żeby te skurcze tak nie łapały,mnie boli po lewej stronie brzuch na górze to już od dłuższego czasu bo ten mój mały tam sie pcha,śmieją sie ze mnie w domu bo go prosze żeby sie tam nie rozpychał:laugh2:

Do góry