reklama
Nektarynka
Fanka BB :)
itajcie dziewczywnki.. u mnie juz wczoraj bylo slonecznie ale zimno.. a dzi no troszke chmurek jest ale mysle ze wiaterek je rozwieje i wyjdzie slonko chociaz zimno nadal jest..
Nektarynka
Fanka BB :)
kochana umów sie do gina niech da cos na wywolanie.. i zaczynaj nowy cykl..Cześć dziewczyny! Robiłam test no i niestety jedna kreska
cos bardzo krotka faza lutealna nie wiem czemu.. pamietam nowy cykl nowa nadzieja..Witajcie
przyszla :---(tydzien przed czasem
Madziaas
Już jesteś:)
:--(Witajcie
przyszla :---(tydzien przed czasem
Madziaas
Już jesteś:)
:-( tule mocnoCześć dziewczyny! Robiłam test no i niestety jedna kreska
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Witajcie - przykro mi gaba io hope:--(
nie wiem czy zawsze mam taka faze lutealna:-( jesli tak to faza folikularna za dluga 22do27cos bardzo krotka faza lutealna nie wiem czemu.. pamietam nowy cykl nowa nadzieja..
reklama
Hey Dziewczynki,
przyszlam sie przywitac, brzus dzis lepiej w domu tez ok :-)
Gaba - proponuje bete badz gina bo to dopiero 3 dni sie spoznia i mogla sie owu przesunac badz i nie, albo rano tempke moze zobaczymy jaka jest :-)
Nektarynko - tempka pieknie pnie sie w gore ;-) teraz juz nie mam watpliwosci ze owu byla 18 dc ... poki co ladna tempka fasolkowa hihih bo rosnie ... trzymam kciuki
Madziaas - ja tez umieram na bole glowy, co drugi dzien taka migrena ze nic nie pomaga jedynie troszku recznik na glowie eh...
Hope33 - aby stwierdzic czy masz faze za krotka trzeba mierzyc pare cykli bo to moglo byc jednorazowo, tez mialam taka raz jedyny a potem zwykle 14-16 dni...wiec zobaczymy w przyszlym cyklu, badz owu byla wczesniej tylko ff zle wyznaczyl przez zaklocona tempke, zobaczymy jak bedzie teraz...Slyszalam ze ponizej 10 dni to juz zle i do gina
Buziule i kopniaki od Kacperka :-) obudzil mnie znow o 6 rano
przyszlam sie przywitac, brzus dzis lepiej w domu tez ok :-)
Gaba - proponuje bete badz gina bo to dopiero 3 dni sie spoznia i mogla sie owu przesunac badz i nie, albo rano tempke moze zobaczymy jaka jest :-)
Nektarynko - tempka pieknie pnie sie w gore ;-) teraz juz nie mam watpliwosci ze owu byla 18 dc ... poki co ladna tempka fasolkowa hihih bo rosnie ... trzymam kciuki
Madziaas - ja tez umieram na bole glowy, co drugi dzien taka migrena ze nic nie pomaga jedynie troszku recznik na glowie eh...
Hope33 - aby stwierdzic czy masz faze za krotka trzeba mierzyc pare cykli bo to moglo byc jednorazowo, tez mialam taka raz jedyny a potem zwykle 14-16 dni...wiec zobaczymy w przyszlym cyklu, badz owu byla wczesniej tylko ff zle wyznaczyl przez zaklocona tempke, zobaczymy jak bedzie teraz...Slyszalam ze ponizej 10 dni to juz zle i do gina
Buziule i kopniaki od Kacperka :-) obudzil mnie znow o 6 rano
Podziel się: