reklama
P
patrysia*
Gość
Witam dziewuszki!!
Ja chyba od dziś zacznę testy owu robic.. tylko nie wiem czy teraz mogę o tej godzinie.. sikną i zamoczyc papierek, tak?:-)
tak zamoczysz ten papierek i pokaże ci a tak jak pisano to w godzinach popołudniowych;-)
alicjas0909
Zaciekawiona BB
Dziś rano temperaturka mi ladnie wzrosła do 37 stopni więc owulka była. Ale niestety testy owulacyjne nic nie wykazały. CO to znaczy?
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Nic nie znaczy. Ani ze owu byla ani ze jej nie bylo. Musisz miec 3 dni podwyzszonej tempki zeby w pelni potwierdzic owu. jednorazowy wzrost nic nie znaczy
Testy czasem nie wychodza - a czasem robisz je za wczesnie badz za pozno "przegapiajac" pik LH
Testy czasem nie wychodza - a czasem robisz je za wczesnie badz za pozno "przegapiajac" pik LH
Agniesiak85
Fanka BB :)
Dziweuszki piękny film na polsacie leci:-)
Nielot czy lot wazne ze bociek, no nie??
No jasne
Cześć dziewczynki. Głowa mi pęka,kolejny dzień :-(
Przytulam Kochana..
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Dzięki dziewczyny, ale dziś to chyba nie zdąże jeachać zrobić bety. Ale jutro rano zrobię test i wtedy zobaczymy
Koniecznie melduj z rańca i trzymam kciuki;-)
Dzieki- albo nie zeby nie zapeszyc :-), u mnie nadzieja w sercu ale glowa cos mi podpowiada innego. Najgorsze jest to ze dzien nieoczekiwanej @ to dzien przed wyjazdem- wiec dam Wam szybciutko wtedy znac, bo mnie pozniej nie bedzie 14 dni
Olu i Nektarynko za Was też trzymam kciukasy tylko co ja zrobię z zaciśniętymi kciukami przez tyle dni
Hej,
Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki i przesyłam fluidki:-)
Łapiemy fluidki:-)
Cześć dziewczynki!
Olu i Gabi będę trzymać za was kciuki, żeby się udało.
Byłam u lekarza i powiedział mi, że mam iść do ortopedy, bo to chyba więzadła w tej mojej bolącej nodze. Przepisała mi też tabletki przeciwzapalne. Na samą myśl o wizycie u ortopedy to mnie skręca. Niektórzy już od 5 rano czekają, żeby się zarejestrować a dzienny limit to 35 pacjentów. Masakra
Ja trzeba to trzeba się wystać w kolejkach. Ja już się nie będę wypowiadała na temat niektórych lekarzy i przychodni
witam
pozdrawiam was wszystkie!
wczoraj widziałam przelatującego bociana!!! :-);-) może to jakiś znak
trzymam kciuki za was!
No same bociany ostatnio latają. To musi być znak:-)
Cześć dziewczynki. Głowa mi pęka,kolejny dzień :-(
Madziu no to zakupy się udały a głowa to i mi pęka przez tą pogodę.Ja pojechałam dzisiaj z M pooglądać wózki i łóżeczka i..... wróciliśmy z wózkiem
Zmykam zjeść kolacyjkę bo dopiero z pracy wróciłam
Black_Opal
Fanka BB :)
Witam Kochane :-)
Nie miałam sposobności do Was zajrzeć wcześniej a teraz to już nikogo nie ma
Co do pogody to ja już tez jej zdzierżyć nie mogę... dziś w pracy myślałam że nie usiedzę, tak mi się spać chciało!
Na 19:40 byłam na saunie i się wyrelaksowałam że hej Dziś znów ktoś zapodał miętowy olejeczek i drogi oddechowe mi dzięki temu przeczyściło dogłębnie
Pozdrawiam i przytulam Was mocno!
Nie miałam sposobności do Was zajrzeć wcześniej a teraz to już nikogo nie ma
Co do pogody to ja już tez jej zdzierżyć nie mogę... dziś w pracy myślałam że nie usiedzę, tak mi się spać chciało!
Na 19:40 byłam na saunie i się wyrelaksowałam że hej Dziś znów ktoś zapodał miętowy olejeczek i drogi oddechowe mi dzięki temu przeczyściło dogłębnie
Pozdrawiam i przytulam Was mocno!
Madziaas
Już jesteś:)
:-):-)Dziweuszki piękny film na polsacie leci:-)
No jasne
Przytulam Kochana..
reklama
kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
Halo,halo! Tak późno mnie tu przyniosło bo dopiero mam chwilę wolną.
Bardzo proszę kochana!
Kinguś z tego co wiem to lecące bociany oznaczają zmiany,a te w gnieździe bez zmian.
Podobno od poniedziałku ma być ładnie. Ciepło, słonecznie i bez deszczu. Oby.
Idę spać w końcu bo rano o 7 pobudka... :-)
Kasiulek dziękuje za zaproszenie:-)
Bardzo proszę kochana!
witam
pozdrawiam was wszystkie!
wczoraj widziałam przelatującego bociana!!! :-);-) może to jakiś znak
trzymam kciuki za was!
Kinguś z tego co wiem to lecące bociany oznaczają zmiany,a te w gnieździe bez zmian.
Niech ta pogoda sie już poprawi bo mam dość,zimno,wieje i pada :-(
Podobno od poniedziałku ma być ładnie. Ciepło, słonecznie i bez deszczu. Oby.
Idę spać w końcu bo rano o 7 pobudka... :-)
Podziel się: