reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dziś rano temperaturka mi ladnie wzrosła do 37 stopni więc owulka była. Ale niestety testy owulacyjne nic nie wykazały. CO to znaczy?

Nic nie znaczy. Ani ze owu byla ani ze jej nie bylo. Musisz miec 3 dni podwyzszonej tempki zeby w pelni potwierdzic owu. jednorazowy wzrost nic nie znaczy

Testy czasem nie wychodza - a czasem robisz je za wczesnie badz za pozno "przegapiajac" pik LH

Dzięki dziewczyny, ale dziś to chyba nie zdąże jeachać zrobić bety. Ale jutro rano zrobię test i wtedy zobaczymy

Koniecznie melduj z rańca i trzymam kciuki;-)

Dzieki- albo nie zeby nie zapeszyc :-), u mnie nadzieja w sercu ale glowa cos mi podpowiada innego. Najgorsze jest to ze dzien nieoczekiwanej @ to dzien przed wyjazdem- wiec dam Wam szybciutko wtedy znac, bo mnie pozniej nie bedzie 14 dni

Olu i Nektarynko za Was też trzymam kciukasy tylko co ja zrobię z zaciśniętymi kciukami przez tyle dni:-D

Hej,

Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki i przesyłam fluidki:-)

Łapiemy fluidki:-)

Cześć dziewczynki!

Olu i Gabi będę trzymać za was kciuki, żeby się udało.

Byłam u lekarza i powiedział mi, że mam iść do ortopedy, bo to chyba więzadła w tej mojej bolącej nodze. Przepisała mi też tabletki przeciwzapalne. Na samą myśl o wizycie u ortopedy to mnie skręca. Niektórzy już od 5 rano czekają, żeby się zarejestrować a dzienny limit to 35 pacjentów. Masakra

Ja trzeba to trzeba się wystać w kolejkach. Ja już się nie będę wypowiadała na temat niektórych lekarzy i przychodni:wściekła/y:

witam:)
pozdrawiam was wszystkie!
wczoraj widziałam przelatującego bociana!!! :-);-) może to jakiś znak

trzymam kciuki za was!

No same bociany ostatnio latają. To musi być znak:-)

Cześć dziewczynki. Głowa mi pęka,kolejny dzień :-(

Ja pojechałam dzisiaj z M pooglądać wózki i łóżeczka i..... wróciliśmy z wózkiem :laugh2::laugh2:
Madziu no to zakupy się udały a głowa to i mi pęka przez tą pogodę.

Zmykam zjeść kolacyjkę bo dopiero z pracy wróciłam:sorry:

Witam Kochane :-)

Nie miałam sposobności do Was zajrzeć wcześniej a teraz to już nikogo nie ma :baffled:

Co do pogody to ja już tez jej zdzierżyć nie mogę... dziś w pracy myślałam że nie usiedzę, tak mi się spać chciało!
Na 19:40 byłam na saunie i się wyrelaksowałam że hej :tak: Dziś znów ktoś zapodał miętowy olejeczek i drogi oddechowe mi dzięki temu przeczyściło dogłębnie :-D

Pozdrawiam i przytulam Was mocno!

reklama
Halo,halo! Tak późno mnie tu przyniosło bo dopiero mam chwilę wolną.

Kasiulek dziękuje za zaproszenie:-)

Bardzo proszę kochana! :-D

witam:)
pozdrawiam was wszystkie!
wczoraj widziałam przelatującego bociana!!! :-);-) może to jakiś znak

trzymam kciuki za was!

Kinguś z tego co wiem to lecące bociany oznaczają zmiany,a te w gnieździe bez zmian.

Niech ta pogoda sie już poprawi bo mam dość,zimno,wieje i pada :-(

Podobno od poniedziałku ma być ładnie. Ciepło, słonecznie i bez deszczu. Oby.

Idę spać w końcu bo rano o 7 pobudka... :confused2::-)

Do góry