reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

witam:)
pozdrawiam was wszystkie!
wczoraj widziałam przelatującego bociana!!! :-);-) może to jakiś znak

trzymam kciuki za was!

reklama
Witam dziewuszki!!
Ja chyba od dziś zacznę testy owu robic.. tylko nie wiem czy teraz mogę o tej godzinie.. sikną i zamoczyc papierek, tak?:zawstydzona/y::-)

Madziu sama :)
Swojego czasu skończyłam kurs na akrylki i żelki..I teraz sama sobie robię jak mam czas..A ze dwa miesiące nie robiłam więc pewnie mi zejdzie ze 3 godziny..
Ja też sobie robię sama paznokietki ale tylko żelowe:tak: Nie konczyłam, żadnego kursu.. samouk:zawstydzona/y::-D
Też mam zamiar sobie teraz zrobic bo już długo nie robiłam..:-)

Witamy Kochane

U mnie oczekiwanie do testowania, ale jakos dziwnie sie czuje, pobolewa mnie i szyjka mnie jakos ciagla dzisiaj. Plus troche tradziku :( wiec objawy jak tydzien przed @ mam ponad 10 dni, wiec nie wiem co to z tego bedzie. Wczoraj w nocy zlapal mnie dol, ze nadal sie nie udaje a tyle ciaz naokolo- a mialam juz spokoj z mysleniem |:(
Kochana trzymam kciuki oby to była Fasolka!!:tak::-D!!

DZIEŃ DOBRY:-)
U mnie w sumie nie aż tak dobry bo dowiedziałam się o smutnej wiadomości :-(moja szwagierka była o tydzien do przodu z ciążą i sobie wczoraj gadałysmy przed jej wizyta u gina co się śmiałyśmy o ciąży opowiadałyśmy i że fajnie z brzuszkami będziemy bo podobnoż kuzyn mojego M ma ślub we wrześniu no i wiecie co pojechała do ginekologa i okazało się że ma martwy płud:-:)-(tak była szczęśliwa że jest w ciążu już była na zwolnieniu bo chciała dbać o dzidzie nie pali nie pije dba o siebie a tu takie coś:-(ach nie wiem ja nie bede teraz dzwonić ani jechać do niej bo na bank nie będzie jej się uśmiechac że ja z brzuszkiem przyjade co narazie wole nie pokazywać się jej,a najgorsze że zabieg łyżeczkowania ma mieć za tydzien:szok:jak ona musi się czuć patrząc na brzuszek a w nim martwy dzidziuś:-(

Przepraszam że tak smuce ale jest mi smutno a komu mam się wyrzalić jak nie wam:sorry:zaczełam się znowu o siebie bac bo jej też wcześniej biło serduszko ach to takie smutne ostatnio tyle kobiet roni bądz zagrożona ciąża bądz martwy płud DLACZEGO:wściekła/y:
Boże.. straszna historia.. i jeszcze tydzień musi czekac.. masakra jakaś:szok:

witam:)
pozdrawiam was wszystkie!
wczoraj widziałam przelatującego bociana!!! :-);-) może to jakiś znak

trzymam kciuki za was!
Kochana ja dziś widziałam bociana ale chodzącego po trawie jak szłam do pracy..Kurcze, mój nie leciał, może jakiś nielot:-D

ta pogoda może też mieć zły wpływ na samopoczucie :/
ja ogólnie jakaś zdołowana jestem ostatnio
czekam na 15go bo wredna @ma mnie wtedy zaatakować:confused2:

dokladnie, z tym wiatrem i zimnem to juz ta pogoda przegina. Jest czerwiec a pogoda jak w kwietniu co najmniej...ja tez reaguje zle na takie zimno i wiatr...

reklama
Do góry