reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Girls,

:-):-):-)

gosia:) - Gratuluje fasoleczki

przyszła_mamusia - Gratulacje z Okazji pracy - super - jeszcze tylko obrona ale skoro praca taka świetna to pójdzie jak po maśle

Black Opal - witaj Kierownico wśród nas :-D:-D:-D Gratki.

patrysia - super że maluszek tak się ładnie ogarnał :tak:

A ja dziś byłam a właściwie byliśmy na usg. Wszystko ok, przezierność 1.5, wszystko na swoim miejscu. :-) Ale miałam niezły ubaw bo tatuś był obecny i tak się wpatrywał w ten monitor i wzdychał i och i ach. :-):-):-) Dzidzia ma już 49 mm i wyszło że to już 11 tygodni i 5 dni :-) - czyli jest tydzień starsza. No i prawie padłam bo lekarz super, wszystko tłumaczył, pokazywał - rewelka - aż w pewnym momencie po rozmowie o płci (trochę za wcześnie ale...) patrzy na fasole a ta nogi rozłożyła i lekarz: takiej wielkiej łechtaczki to ja jeszcze nie widziałem - to siusiak - więc chłopak na 80%. Kurcze, ale niezłe przeżycie. Na początku mały spał i miał rączki złożone jakby się modlił, a potem zaczeliśmy go budzić i jak zaczął fikać to mi szczęka opadła. Wkleje wieczorkiem albo jutro fotki bo troche padnięta jestem - za dużo emocji. :-)
Maggie to super że wszystko dobrze,suuper :-) Gratuluje :laugh2:

reklama
Witajcie dziewczyneczki! Długo mnie nie było i musze nadrobić zaległości.

Maggie super wiesci.. gratulacje..

Wróciłam od gina.. pęchęrzyk pękł.. zapytałam o endomertrium bo powiedzialam ze cos tam czytałam ale nie wiem dokladnie co i jak.. powiedzial ze endo dobre... prawidłowe.. pokazał ciałko żółte.. rzekłabym, że to jakaś plama na monitorze no ale niech mu bedzie.. jak mówi to pewnie tak jest.. podejrzewa ze owu byla w niedziele, kiedy tempka zakłócona.. a ja ze w poniedzialek.. no ale nie bede go utwierdzac ze sie myli.. zreszta sama nie wiem kiedy.. ale obstawiam ze w poniedzialek do dzis skok..

Nektarynko to super wiadomość i życzę udanych staranek:-)

Hej dziewczynki ja juz po wizycie u gina - na razie nic nie widac - jest cysta ale tym nie kazal sie przejmowac...fasolki nie widac ale to moxze byc za wczesnie bo jest 17-18 dni po zaplodnieniu...sama nie wiem co o tym myslec bo boje sie czy to nie jest pozamaciczna ciaza... w sumie mialam robione HSG i bylo ok - jajowody drozne...zwariuje przez nastepne 2 tyg zanim cos zacznie byc widac...jutro zrobie test sikany rano jeszcze raz i pojde na betaHCG i zobaczymy. Pewnie bede musiala powtorzyc bete za dwa dni...

Gosia gratuluję fasoleczki i nie martw się kochana napewno się wkrótce coś pojawi:-)

Widzę także, że było zdane prawko i nowa praca więc gratuluję także Wam dziewczynki.

U mnie wstrętna @ pojawiła się 28 maja i już się skończyła więc staranka zacząć czas:-) Co do guzka na piersi to byłam u gina. Zbadał mnie i dał skierowanie do przychodni przyszpitalnej na USG ale wyobraźcie sobie, że najbliższy termin jest dopiero na wrzesień:wściekła/y:. Będę musiała iść i zapłacić:wściekła/y:

Witajcie dziewczyneczki! Długo mnie nie było i musze nadrobić zaległości.

Nektarynko to super wiadomość i życzę udanych staranek:-)

Gosia gratuluję fasoleczki i nie martw się kochana napewno się wkrótce coś pojawi:-)

Widzę także, że było zdane prawko i nowa praca więc gratuluję także Wam dziewczynki.

U mnie wstrętna @ pojawiła się 28 maja i już się skończyła więc staranka zacząć czas:-) Co do guzka na piersi to byłam u gina. Zbadał mnie i dał skierowanie do przychodni przyszpitalnej na USG ale wyobraźcie sobie, że najbliższy termin jest dopiero na wrzesień:wściekła/y:. Będę musiała iść i zapłacić:wściekła/y:
Kurcze z tymi terminami to nieźle jest,to jest nienormalne:angry:

No właśnie Madziu ja nie wiem na co my płacimy te wszystkie składki jak terminy są takie długie, że wiadomo że człowiek i tak pójdzie prywatnie.

Uciekam sie położyć. Dzisiejszy stres i za szybki spacer i mam efekty,aż musiałam wziąć nospe. Miłych snów dziewczynki :-)

No właśnie a przecież wiadomo, że jak idziesz do lekarza to znaczy że coś ci dolega i nie możesz czekać 2-3 miesiące.

reklama
Do góry