reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witajcie

Troche mnie nie bylo- mamy na glowie dzadków. Zostala mi jedna praca do napisania i wakacje. Niestety nie udalo mi sie dostac drugiego pol etatu u mnie w pracy i mi sie przykro zrobilo- wiec maz mnie pocieszyl dzisiaj z rana az dwa razy :). Podczytuje Was co chwile, ale mam sily siasc.
Doczytalam jedna nowa fasolke, prawko i prace do oddania.
U mnie staranka trwaja jak nam sie chce no i zostalo 2 tygodnie do wyjazdu :)

Cześć dziewuszki ja zajrzałam tu z ranka ale nie było nikogo więc poszłam do ogródka popielić troszkę skalniaczek. Kurczę chyba się starzeję bo troszkę się pozginałam i plecy bolą.
Pogoda u mnie dziś jakaś taka dziwna. Niby ciepło jest ale wiatr taki duży że głowę chce urwać.
Nektarynko mam do ciebie pytanie. Kiedyś której z nas dałaś linka do tej stronki co rysujesz sobie wykresiki. Możesz mi to podesłać?

Widziałam dzisiaj bociany!!!!!!!!!!!!!
Jeden stał na gnieździe i karmił małe, a drugi łaził po łące - dwa różne bociany w dwóch różnych miejscach...A jak już dojeżdzałam do domku to widziałam dwóch kominarzy razem idących - i za guzik sie złapałam!!!!!!!!!
Będzie szczęście???

reklama
Do góry