reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dzien Doberek;-) i jak tam Agniesiak jest @ ?? trzymam kciuki zeby nie przyszla:-)
Hej;-)
Niedawno wstałam. Wczoraj wyszliśmy koło 23 a wróciliśmy po 1 także mini króciutka imprezka, bardziej pogaduchy:tak: Wypiłam łyczek piwa i odstawiłam bo jakoś nie mogłam. @ dalej brak. Jutro jadę do szkoły po jakieś wpisy do indeksu, tak mi się nie chce, że szok. Taka pogoda, że bym tylko spała.
M robi śniadanko, mniami:biggrin2:

reklama
Hej;-)
Niedawno wstałam. Wczoraj wyszliśmy koło 23 a wróciliśmy po 1 także mini króciutka imprezka, bardziej pogaduchy:tak: Wypiłam łyczek piwa i odstawiłam bo jakoś nie mogłam. @ dalej brak. Jutro jadę do szkoły po jakieś wpisy do indeksu, tak mi się nie chce, że szok. Taka pogoda, że bym tylko spała.
M robi śniadanko, mniami:biggrin2:

eee chyba sie owulka przesunela.. oj czuje fasole.. jak dzis nie przyjdzie to jutro testuj:)

a ten ból co czułas to mogl byc roznacy pecherzyk.. ja tak mam.. co dziennie czuje jak rosnie..

eee chyba sie owulka przesunela.. oj czuje fasole.. jak dzis nie przyjdzie to jutro testuj:)

a ten ból co czułas to mogl byc roznacy pecherzyk.. ja tak mam.. co dziennie czuje jak rosnie..
Jak nie przyjdzie to jutro zatestuje i dam Wam znac:tak: Ale dopiero wieczorkiem bo z samego rana o 6:15 wyjeżdżam do szkoły. Mam jeszcze pytanie, przed testem trzeba dużo wypic wody? bo cos mi sie o uszy obiło na forum..jak jedna kobitka drugiej pytała ile płynów wypiłam przed testowaniem..:sorry::sorry:

wlasnie po to sie robi z rana aby stezenie bylo najwieksze.. jak wypijesz jeszcze duzo plynow to nie przespisz nocy bo bedzie Ci sie chcialo siusiac.. a przed siusianiem nie oplaca sie nic pic bo przeciez sie posiusiasz..

reklama
Do góry