reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć dziewczynki.U mnie za oknem leje co chwile,pogoda do kitu :-( A ja taka pazerna,że wczoraj najadłam sie grila-a moja teściowa tak przyprawiła wszystko i mam uczulenie:wściekła/y: Za dużo soli,kurcze :-(

Oj dziewczynki:-( Chyba nie będe jutro testowac:-(
Byłam w łazience i mam różowawy śluzik taki lekko zabarwiony. To na pewno @ się rozkręca, eh.
A jednak te testy owulacyjne co zamowiłam przydadzą sie w czerwcu:-D

Oj dziewczynki:-( Chyba nie będe jutro testowac:-(

Byłam w łazience i mam różowawy śluzik taki lekko zabarwiony. To na pewno @ się rozkręca, eh.

A jednak te testy owulacyjne co zamowiłam przydadzą sie w czerwcu:-D
Ale Ty tak zawsze masz taki sluzik na poczatku? Ja albo plamie albo od razu niewielkie krwawienie.

Ale Ty tak zawsze masz taki sluzik na poczatku? Ja albo plamie albo od razu niewielkie krwawienie.
Zazwyczaj miałam brunatny śluz i potek lekkie krwawienie a dalej normalna @ obfita. A teraz takie coś:eek: I to nawet na podpasce śladu nie ma tylko na papierze ale tez nie za wiele..:baffled:
Ale jeszcze może się rozkręci. Dlatego ja odpadam z jutrzejszego testowania.

Witam się Kochane :-)

Wróciłam ze szkoły i padam z nóg :sorry:
Chyba nikogo już nie ma... Sobotni piękny wieczór :tak:
Ściskam Was mocno :happy:

reklama
A tak od siebie, to mogę się pochwalić że @ wyjątkowo obfita. Dawno już tak nie było :tak:

Może reguluje mi się tam powoli??? :sorry:

Dziś rano oddałam krew do badania FSH i LH. Wyniki w poniedziałek i mam nadzieję że coś w końcu wyjaśnią :tak:

Do góry