reklama
Black_Opal
Fanka BB :)
Miłego dnia Kochane :-)
P
patrysia*
Gość
HEJKA:-)
U mnie za oknem słoneczko:-)i dzisiaj siostra przyjeżdza:-)
kochana przetrwasz to bedzie dobrzetwój aniołek jest cały czas z tobai na pewno by niechciało aby mama była smutna uśmiechnij się dla swego maleństwai za dużo nie można tak myśleć bo tylko się zamartwiasz nie długo zafasolkujesz zobaczysz
U mnie za oknem słoneczko:-)i dzisiaj siostra przyjeżdza:-)
jutro mija rok jak stracilam mojego groszka...
kochana przetrwasz to bedzie dobrzetwój aniołek jest cały czas z tobai na pewno by niechciało aby mama była smutna uśmiechnij się dla swego maleństwai za dużo nie można tak myśleć bo tylko się zamartwiasz nie długo zafasolkujesz zobaczysz
A u mnie bryndza z nedza, z dnia na dzien gorzej z opisywanych powodow...Mialam juz jedno spiecie czego efekt caly wczoraj dzen lezalam bo byly skurcze wymioty itp...jak przeszlo troche spalam, dzis nie lepiej, w domu burdel a tu obiad trzeba zrobic nie wiem jak to zrobie ale musze wstac i sie ogarnac, siostra co prawda przyleciala ale nie ma jej od wczoraj popoludnia jeszcze dyskoteki, baseny i te sprawy wiec raczej liczyc nie moge, cos wspomnialam o biedronce ze jak bedzie wracac by zrobila zakupy to uslyszalam "ze jak ja bym nie zrobila to kto by poszedl" bosze jakos mi dzis smutno :-(, za oknem festyn a ja nie moge wyjsc nawet....
Milego i slonecznego dnia...ide lezec dalej
Black_Opal
Fanka BB :)
Eh... Kroptusiu trzymaj się i pamiętaj, że nie wolno Ci się denerwować! Zostaw sprzątanie, niech i bałagan jest. A obiadek zrób szybki i mało pracochłonny
Najlepszy jest makaron z truskawkami i śmietaną
Najlepszy jest makaron z truskawkami i śmietaną
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Kroptusia nie denerwuj się . połóż się i olej wszystko. Szkoda Twoich nerw i maluszka. Ty nie musisz przy nikim latać. Dbaj o siebie
Madziaas
Już jesteś:)
Kroptusiu kochana nie denerwuj sie,kurcze staraj sie nie przejmować chociaż wiem że to trudne :-( U mnie właśnie przeszła ulewa,od wczoraj nie najlepiej sie czuje,a mały w dodatku wkłada mi nóżki pod żebra i ledo siedze i wogóle sie poruszamA u mnie bryndza z nedza, z dnia na dzien gorzej z opisywanych powodow...Mialam juz jedno spiecie czego efekt caly wczoraj dzen lezalam bo byly skurcze wymioty itp...jak przeszlo troche spalam, dzis nie lepiej, w domu burdel a tu obiad trzeba zrobic nie wiem jak to zrobie ale musze wstac i sie ogarnac, siostra co prawda przyleciala ale nie ma jej od wczoraj popoludnia jeszcze dyskoteki, baseny i te sprawy wiec raczej liczyc nie moge, cos wspomnialam o biedronce ze jak bedzie wracac by zrobila zakupy to uslyszalam "ze jak ja bym nie zrobila to kto by poszedl" bosze jakos mi dzis smutno :-(, za oknem festyn a ja nie moge wyjsc nawet....
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Madziaas jescze troszkę musisz pomęczyć się . Później Kacperek bedzie męczył mamę w nocy budząć ją :-)
Madziaas
Już jesteś:)
Czekam na to czekamMadziaas jescze troszkę musisz pomęczyć się . Później Kacperek bedzie męczył mamę w nocy budząć ją :-)
reklama
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Doczekasz się :-) :-) Pewnie termin na sierpnia???
Podziel się: