reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dzisiaj pojawił się mały promyk nadziei, widziałam za oknem przez chwile słońce.
Ale to był piękny widok.
A teraz znowu chmury:-p

Miłego dnia:happy:

reklama
HEJKA:-)
U mnie za oknem słoneczko:-)i dzisiaj siostra przyjeżdza:-)

jutro mija rok jak stracilam mojego groszka...

kochana przetrwasz to bedzie dobrze:tak:twój aniołek jest cały czas z toba:tak:i na pewno by niechciało aby mama była smutna uśmiechnij się dla swego maleństwa:tak:i za dużo nie można tak myśleć bo tylko się zamartwiasz nie długo zafasolkujesz zobaczysz:tak:

A u mnie bryndza z nedza, z dnia na dzien gorzej z opisywanych powodow...Mialam juz jedno spiecie czego efekt caly wczoraj dzen lezalam bo byly skurcze wymioty itp...jak przeszlo troche spalam, dzis nie lepiej, w domu burdel a tu obiad trzeba zrobic nie wiem jak to zrobie ale musze wstac i sie ogarnac, siostra co prawda przyleciala ale nie ma jej od wczoraj popoludnia jeszcze dyskoteki, baseny i te sprawy wiec raczej liczyc nie moge, cos wspomnialam o biedronce ze jak bedzie wracac by zrobila zakupy to uslyszalam "ze jak ja bym nie zrobila to kto by poszedl" bosze jakos mi dzis smutno :-(, za oknem festyn a ja nie moge wyjsc nawet....

Milego i slonecznego dnia...ide lezec dalej

Eh... Kroptusiu trzymaj się i pamiętaj, że nie wolno Ci się denerwować! Zostaw sprzątanie, niech i bałagan jest. A obiadek zrób szybki i mało pracochłonny :tak:
Najlepszy jest makaron z truskawkami i śmietaną :-D

A u mnie bryndza z nedza, z dnia na dzien gorzej z opisywanych powodow...Mialam juz jedno spiecie czego efekt caly wczoraj dzen lezalam bo byly skurcze wymioty itp...jak przeszlo troche spalam, dzis nie lepiej, w domu burdel a tu obiad trzeba zrobic nie wiem jak to zrobie ale musze wstac i sie ogarnac, siostra co prawda przyleciala ale nie ma jej od wczoraj popoludnia jeszcze dyskoteki, baseny i te sprawy wiec raczej liczyc nie moge, cos wspomnialam o biedronce ze jak bedzie wracac by zrobila zakupy to uslyszalam "ze jak ja bym nie zrobila to kto by poszedl" bosze jakos mi dzis smutno :-(, za oknem festyn a ja nie moge wyjsc nawet....

Milego i slonecznego dnia...ide lezec dalej
Kroptusiu kochana nie denerwuj sie,kurcze staraj sie nie przejmować chociaż wiem że to trudne :-( U mnie właśnie przeszła ulewa,od wczoraj nie najlepiej sie czuje,a mały w dodatku wkłada mi nóżki pod żebra i ledo siedze i wogóle sie poruszam:laugh2:

reklama
Do góry