reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

brzusio słodki masz :-)już fajnie nam wyskakuja:-) ja czekam teraz na przesyłke ech tylko ciekawe kiedy dotrze bo bym chciała już na poniedziałek do ginekologa bo tak to nie wiem co ubiore bo od tamtego zdjęcia urósł:eek::-)

:-). Patrysia mam pytanie do Ciebie- czy urosły Ci też piersi? Bo ja na razie nie widzę specjalnej różnicy, a zawsze tak wszyscy mówią, że w ciąży takie balony rosną :cool::-D. A jeśli tak to dużo???? I od kiedy ? Od którego t.c. ?????? :cool2:

To samo pytanie do innych zafasolkowanych mam :-).

reklama
Przed chwila zalozylam. Wprowadzilam najpierw skorygowane tempki i wyszla mi owu 19dc, a pozniej poprawilam na rzeczywista temp i niestety wtedy FF nie wykrylo owu.... Jedyna nadzieja, ze moze jeszcze bedzie jutro (wg FFdla cyklu 38, moj suwaczek pokazuje za 2 dni) ale jak -skoro sluz juz mam zsiadly, niewiele, a szyjka miekka ale zamknieta. Zalamalam sie:no:

pamietaj wpisuj tak konkternie tyle ile masz i o jakie porze bo jest tam opcja.. i jesli mozesz wstaw w sygnaturke sobie wykresik jak ja mam..
nad kalendarzem jest takie cos Home page Setup
potem tylko edytujesz sygnaturke w ustawieniach i wstawiasz w [ url]...[/ url]

pamietaj wpisuj tak konkternie tyle ile masz i o jakie porze bo jest tam opcja.. i jesli mozesz wstaw w sygnaturke sobie wykresik jak ja mam..
nad kalendarzem jest takie cos Home page Setup
potem tylko edytujesz sygnaturke w ustawieniach i wstawiasz w [ url]...[/ url]
ok sprobuje. Jeszcze raz dziekuje.

Zrobione, wykres w podpisie :)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny!
A ja dzisiaj w lepszym nastroju.
Nektarynko i Lolitko-ten FF jest rzeczywiscie bardzo pomocny! Sama nie wpadlabym, by szukac tam owulacji, gdzie mi dzis ten program pokazal!

HEJKA:-)
Jak tam plany na weekendzik:-)ja w domciu ale jutro siostra na tydzień przyjezdza:-)

:-). Patrysia mam pytanie do Ciebie- czy urosły Ci też piersi? Bo ja na razie nie widzę specjalnej różnicy, a zawsze tak wszyscy mówią, że w ciąży takie balony rosną :cool::-D. A jeśli tak to dużo???? I od kiedy ? Od którego t.c. ?????? :cool2:

To samo pytanie do innych zafasolkowanych mam :-).

kochana tak ja mam większe piersi już są twardsze co mleczko się zbiera po mału:tak:hmm a od którego tygodnia to dokładnie nie pamiętm ale tak od tygodnia zauważam różnice:tak:ale to nie jest powiedziane że i u ciebie tak musi być jest tak że niektórym szybko się powiększają a niektórym później i też nie jest powiedziane ze każda przyszła mamusia musi mieć te duże piersi mam sąsiadke która nie miałą aż tyle mleka i moja siostra co nie karmiły tak dzidzie a ja mam z natury tak że ja mam dużo mleka że z miseczki A mi potrafią powiększyć się na D miseczke a jak nawał to E:tak:a moja siostra z A na B tak więc wiesz to różnie bywa:tak:

Czeka mnie smuutny weekend:-(

o jejku a czemu:-(uśmiechnij się kochana:tak:

Czesc dziewczyny!
A ja dzisiaj w lepszym nastroju.
Nektarynko i Lolitko-ten FF jest rzeczywiscie bardzo pomocny! Sama nie wpadlabym, by szukac tam owulacji, gdzie mi dzis ten program pokazal!
cieszem siem ze pomogłam w jakims stopniu.. ff bierze pod uwage wszystko.. czas, sluz szyjke.. dosłownie wszystko..

reklama
Do góry