reklama
Hej Dziewczynki...
U mnie bez zmian..mąż w gipsie a ja ślęczę nad magisterką..Dzisiaj po 18 przyjeżdza do mnie kolezanka i przy piwku bedziemy kombinowac ze statystyka dotyczaca badan.. Chyba jajko zniose, bo nic z tego nie kumam..A wczoraj 4 godziny ślęczałam nad bibliografia..
Jesuuu...
U mnie bez zmian..mąż w gipsie a ja ślęczę nad magisterką..Dzisiaj po 18 przyjeżdza do mnie kolezanka i przy piwku bedziemy kombinowac ze statystyka dotyczaca badan.. Chyba jajko zniose, bo nic z tego nie kumam..A wczoraj 4 godziny ślęczałam nad bibliografia..
Jesuuu...
Nektarynka
Fanka BB :)
cos mi sie link zle wkleil.. nizej linkNie widac Kochana jaki:-(
tempka jest najlepszyk wskaznikiem owulacjia moze sie zdarzyc, ze byl szczyt sluzu i szczyt szyjki (nie mozna bylo jej dosiegnac) temperatura jest niepewna-wzrosla, ale o niewiele, a byla owulacja?
Czy temperatura jedynie daje pewnosc owulacji?
Ja w tym miesiacu 1dc mialam 36.3 pozniej spadla nawet do 36.0 a teraz jest od kilku dni 36.4-36.6.Niestety temperatury mierze czasem z roznica 2 godz, gdy np. corka mnie za wczesnie obudzi. Z szyjki i sluzu wynika, ze juz powinno byc po owulacji.
przyklad wykres bez owulki
wykres z owulką
takie przyklady..
tempke miezry sie przed wstaiej z łózka najlepiej miedzy 5 a 7.. jesli chodzi o mnie nastawiam budzik na 7 rano mierze termometr pika sprawdzam i ide dalej spac..Taki to znaczy jaki?
A mam jeszcze pytanie od kiedy należy zacząć mierzyć temperaturę?
łooo taki:
Dokładny termometr Microlife MT 1622GT- b. dokł. (577821803) - Aukcje internetowe Allegro
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
hej, ja będąc w ciązy nie zwracałam nic. Jedynie jeśc mi sie nie chciało i piersi przeraźliwie bolały.
Black_Opal
No, jestem już w domku... po pracy..
Wynik z betki oczywiście 0,1
No cóż, trza się trzymać i brykać na całego w najbliższym cyklu
I nie dać się zwariować, nie Dziewczyny ??? ;-)
Agniesiak85
No, jestem już w domku... po pracy..
teraz to wypatruj @ a po niej... uuuulala będzie się działo
Ale Black Opal nie musi wypatrywac @ bo juz ja ma. Czy cos zle zrozumialam? Nawet sie zastanawialam po co teraz ta beta???teraz to wypatruj @ a po niej... uuuulala będzie się działo
Dziewczyny To jest po korekcie temperatur.Zazwyczaj mierze o godz 10.00 Sadze, ze jesli byla owulacja to 17 dc (poprzedniego dnia szczyt sluzu-chyba, a 14dc szyjka byla tak wysoko, ze nie moglam dotknac i czulam tylko sluz)
Wkleilam wykres, ale pojawil sie jakis blad wiec ponizej podaje moje tempki (po korekcie 0.05 na kazde pol godz)
6dc 36.4 /g.9
7dc 36.45/ g.7.30
8dc 36.5
9dc 36.3
10dc 36.0
11dc 36.0
12dc brak danych
13dc 36.1
14dc 36.55 /g.8.30 (ta nie pasuje do reszty)
15dc 36.1
16dc brak danych
17dc 36.0
18dc 36.5/ g.9
19dc 36.4
20dc 36.6
21dc 36.6 /g.8
22dc 36.65/ g.9.30
23dc 36.8/ g.8.00
Cykle mialam przez kilka miesiecy 32-34, ostatni 38.
Czy sadzicie, ze mogla byc juz owulka, czy w tym cyklu marne szanse?
Ostatnia edycja:
Black_Opal
@ jest. Dostałam po godzinie od powrotu z bety. mój cykl wyniósł więc 56 dni.
Masakra! Mogłabym mieć taki 28 dniowy to by było zawsze szybciej nie?? A tak to tyle czasu trzeba czekać żeby móc się dowiedzieć czy jest ciąża czy nie ma i w ogóle
Masakra! Mogłabym mieć taki 28 dniowy to by było zawsze szybciej nie?? A tak to tyle czasu trzeba czekać żeby móc się dowiedzieć czy jest ciąża czy nie ma i w ogóle
Nektarynka
pi razy drzwi obstawiam na 17 albo 22dc.. owulka.. zarejestruj się na Ovulation Calendar and Ovulation Chart - FertilityFriend.comAle Black Opal nie musi wypatrywac @ bo juz ja ma. Czy cos zle zrozumialam? Nawet sie zastanawialam po co teraz ta beta???
Dziewczyny To jest po korekcie temperatur.Zazwyczaj mierze o godz 10.00 Sadze, ze jesli byla owulacja to 17 dc (poprzedniego dnia szczyt sluzu-chyba, a 14dc szyjka byla tak wysoko, ze nie moglam dotknac i czulam tylko sluz)
Wkleilam wykres, ale pojawil sie jakis blad wiec ponizej podaje moje tempki (po korekcie 0.05 na kazde pol godz)
6dc 36.4 /g.9
7dc 36.45/ g.7.30
8dc 36.5
9dc 36.3
10dc 36.0
11dc 36.0
12dc brak danych
13dc 36.1
14dc 36.55 /g.8.30 (ta nie pasuje do reszty)
15dc 36.1
16dc brak danych
17dc 36.0
18dc 36.5/ g.9
19dc 36.4
20dc 36.6
21dc 36.6 /g.8
22dc 36.65/ g.9.30
23dc 36.8/ g.8.00
Cykle mialam przez kilka miesiecy 32-34, ostatni 38.
Czy sadzicie, ze mogla byc juz owulka, czy w tym cyklu marne szanse?
wpisz tam tempki i on automatycznie wskarze kiedy byla owulka..
reklama
Black_Opal
A z tymi temperaturami to ja jestem juz w ogóle zielona
Mi lekarz powiedział że wszystkie objawy mogą wystąpić a i tak owulacji jak ma nie być to nie będzie. Ja odczuwam w ok połowie cyklu burczenie w brzuszku, mam wyższą temperaturę i śluz jest jak trzeba a lekarz mówi że wygląda, że owulki w ogóle nie ma, bo pęcherzyki są ale małe i nie pękają.
Mi lekarz powiedział że wszystkie objawy mogą wystąpić a i tak owulacji jak ma nie być to nie będzie. Ja odczuwam w ok połowie cyklu burczenie w brzuszku, mam wyższą temperaturę i śluz jest jak trzeba a lekarz mówi że wygląda, że owulki w ogóle nie ma, bo pęcherzyki są ale małe i nie pękają.
Podziel się: