Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
u mnie spadł wkoncu prawdziwy śnieg!!!w nowy rok!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja rowniez witam. Moj M zwina sie b. szybko chyba szczesciem sie upil bo nigdy tak nie pada ja siedzialam wyjatkowo dlugo za to wstalam pierwsza i rzadzimy od rana z cora w tym naszym nowym roku )
Marzenixx
Tak, zagniezdzenie rzeczywiscie nastepuja zwykle 7-10 dni po zaplodnieniu (ktore jest niemal tozsame z dniem owulacji ) czyli w praktyce 7-10 dpo. Wiekszosc kobiet nic nie odczuwa w tym dniu, ale niektore maja charakterystyczny spadek tempki w tym jednym dniu, pobolewanie jajnika itd...
..ale podobno marzenia są od tego żeby się spełniały!!
Super ;-);-);-):-):-)No i jestem ja
Moja intryga byla okrutna ale inaczej nie da sie mojemu M zrobic niespodzianki bo czytamy sobie od poczatku w myslach moze to smieszne ale tak jest jak chcemy sobie zrobic niespodzianke musimy sie niezle nagimnatykowac
Trzymam kciukiczesc
Ja testuję w sobotę. Zaczelo mnie troche podbrzusze boleć wiec pewnie @ bedzie..:-(
Może warto o wszystkim porozmawiać, powiedzieć co czujesz.Halo! nikt nie widzi, mam problem z M.
Obwinia mnie o swoje ponuractwo i brak dzidzi!!!!!!!!!!!!
Macie jakąś redę?!
Kinguś kiedy testujesz? za Ciebie wyjątkowo trzymam kciuki. W końcu jesteśmy ze "starszej ekipy" na staraczkach i musimy trzymac się razem
ja niestety w tym roku sniegu na oczy nie widzialamu nas ponuro ale na szczescie nie pada!u mnie spadł wkoncu prawdziwy śnieg!!!w nowy rok!:-)
witam Cie bardzo serdecznie pewnie ze w wiekszym gronie razniej!!!zobaczysz ile sie dowiesz na rozniste tematy....a jak dlugo sie staracie?Witam wszystkie Staraczki w Nowym roku:-)
Jestem tu nowa,od kilku dni czytam forum i też staram się o dzidziusia.
W tamtym miesiącu niestety się nie udało,tak tak wiem że to bardzo krótko ale mam nadzieje że z waszą pomocą szybko się uda
Kochane Staraczki w Nowym Roku życzę Wam tego czego najbardziej pragniecie, czyli maleńkich Fasoleczek pod Waszymi sercami i by zdrowo rosły wierzę, że za rok już wielu (oby wszystkich) Was już tu nie będzie
trafne zyczonka!!!!ja jestem pewna ze w tym roku wszystkie zaciazymy.....
Muszę się pochwalić... Będziemy mieć SYNKA
Nie na 100% bo jeszcze jest za malutki, by mieć pewnośc.
Od soboty byłam w szpitalu bo krwawiłam, ale już jest ok. Zrobili usg i widziałam Moje Maleństwo a nawet siusiaczka
ale super tez bym chciala pierwszego synka.....