reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Do pewnego domu zapukalo trzech wedrowcow.Kobieta otworzyla drzwi i chciala zaprosic ich do srodka.Nie mozemy wejsc wszyscy.Nazywamy sie DOSTATEK,SUKCES I MILOSC.Musicie zdecydowac ktorego z nas zaprosicie do domu.Maz chcial zaprosic DOSTATEK,zona SUKCES,corka prosila by zaprosic MILOSC.Rodzice posluchali corki,zaprosili MILOSC.MILOSC weszla do domu a za nia SUKCES i DOSTATEK.Zaprosilismy tylko MILOSC,dlaczego idziecie wszyscy?Bo tam gdzie jest MILOSC jest tez DOSTATEK i SUKCES!
takze dziewczynki juz wiecie czego Wam zycze na ten 2009!!!!

reklama
No to pielęgnujmy tą miłość a spełnią się nasze marzenia ;-)

Zmykam dziewczynki muszę się położyć bo to przeziębienie męczy mnie niestety.
Pewnie zajrzę jutro albo jeszcze dzisiaj i poczytam sobie. PA PA

Ostatnia edycja:
imagination gratulacje sunusia, pisz na bierząco co u Ciebie :)

Marzenixx dokładnie miejmy nadzieje, że się spełni. Ja w nas wierze kochana więc trzymam kciuki - powodzenia dla Ciebie i wogóle dla nas wszystkich :)

tikanis ślicznie wyglądałaś zgadzam się z koleżanką, i brzusio też taki zgrabniutki - powodzenia w 2009 roku

katarzynka1979
dziękuje za życzonka w swoim imieniu, Tobie również wszystkiego najlepszego w nowym 2009roku

Witajcie moje kochane, ja dziś wstałam przed 12:00 zjadłam pyszne śniadanko i po oglądnieciu filmu na TVN jakiegoś dla nastolatek (ale był fajny) położyłam się zdrzemnąć. Tak drzemałam aż do 17:00 i teraz jestem u Was :)

Wiecie co głowa coś mnie boli od rana, a praktycznie nic nie piłam oprócz 2 łyków szampana, hmmm..., czyżby po 2 łykach szampana to kac. Nie no bez jaj. Właśnie wziełam tabletke Ibum max czy jakoś tak i chyba zaraz jakąś herbatkę wypije.

KOCHANE POMÓŻCIE!!!
Ja dziś 11 dc, i 2/3 miesiąc po odstawieniu tabsów, i tak się zastanawiam kiedy będzie ten dzień kiedy będę już w 100% gotowa. Moja gin powiedziała, że miesiac po możemy się starać, bo to wtedy praktycznie 99% ale nie chciałam, bo to wtedy z tego co słyszałam możliwa mnoga ciąża. Dziewczyny ostatnio miałam 30 dniowy cykl, pomoóżcie mi i powiedzcie. Bo czytałam ostatnio że jak zaczyna się owulacja to występuje śluz w podobny do kurzego białka w surowym jajku i zaraz po jego pojwaieniu się po kilku dnich wystepuje jajeczkowanie. - CZY TO PRAWDA, MAM SIĘ TYM KIEROWAĆ???????? BO TEMPERATURY NIE CHE MI SIE MIERZYC TO TRZEBA BYĆ DOKŁADNYM I O TEJ SAMEJ PORZE, A Z MOIM SNEM JEST RÓŻNIE.[/SIZE][/SIZE][/COLOR]

Cześć dziewczyny.
Wkrótce ja zabieram się za intensywne przytulania,mam do was pytanie:zawstydzona/y:
Jak często?tzn.lepiej co dzień czy co dwa dni te przytulania?No i kiedy zacząć z taką częstotliwością jaką mi zalecicie.Małpa przybyła do mnie w Wigilie,dzisiaj jest 8dc ostatni trwał 27 dni.
Kupiłam też testy Hydrex i od jutra zaczynam z nimi działać,w tamtym miesiącu mi się nie udało zafasolkować ale sugerowałam się tylko kalkulatorem dni płodnych w necie:szok:

Witam:-)
Zakładam ten wątek dla wszystkich kobit które czekają na upragnioną fasolkę w tym nowym 2009 roku. :-)
Zapraszam wszystkie nowe jak i starsze staraczki które mają ochotę na pogaduchy lub chciałyby się poradzic w kwestiach dotyczących staranek:-D

Mam nadzieję że będzie nas jak najwięcej:-D:-D

Witam Was serdecznie,

Podczytuje forum od okolo 2 tygodni. Dzisiaj jest pierwszy dzien Nowego Roku, pierwszy, w ktorym rozpoczynamy staranie sie o dzidziusia. A wlasciwie juz rozpoczelismy:tak:
Dlatego tez przylaczam sie do Waszego watku.

Pozdrawiam,

Witam Was serdecznie,

Podczytuje forum od okolo 2 tygodni. Dzisiaj jest pierwszy dzien Nowego Roku, pierwszy, w ktorym rozpoczynamy staranie sie o dzidziusia. A wlasciwie juz rozpoczelismy:tak:
Dlatego tez przylaczam sie do Waszego watku.

Pozdrawiam,

witaj, napewno niedlugo niedlugo sie uda :-)
my tez z mezem juz pracujemy nad fasolką :):-D

lolitka :*

reklama
Witam wszystkie Staraczki w Nowym roku:-)
Jestem tu nowa,od kilku dni czytam forum i też staram się o dzidziusia.
W tamtym miesiącu niestety się nie udało,tak tak wiem że to bardzo krótko ale mam nadzieje że z waszą pomocą szybko się uda:tak:

Witaj, życzę powodzenia w starankach :-)

Kochane Staraczki w Nowym Roku życzę Wam tego czego najbardziej pragniecie, czyli maleńkich Fasoleczek pod Waszymi sercami i by zdrowo rosły:tak: wierzę, że za rok już wielu (oby wszystkich) Was już tu nie będzie:-D

Muszę się pochwalić... Będziemy mieć SYNKA:-D
Nie na 100% bo jeszcze jest za malutki, by mieć pewnośc.
Od soboty byłam w szpitalu bo krwawiłam, ale już jest ok. Zrobili usg i widziałam Moje Maleństwo a nawet siusiaczka :-D

Buziaczki Kochane :tak:

Super wiadomość !!!

No to pielęgnujmy tą miłość a spełnią się nasze marzenia ;-)

Zmykam dziewczynki muszę się położyć bo to przeziębienie męczy mnie niestety.
Pewnie zajrzę jutro albo jeszcze dzisiaj i poczytam sobie. PA PA

Kinguś kuruj się !!!

Do góry