reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Agniesiak - pisałam troszke wczesniej że mam problem z zębami i nogami niestety a brzusio troszke widać - dobrze że tylko troszke bo nie chcemy żeby ktoś się zaczął dopytywać. Jak wszystko będzie ok to za 3 tygodnie powiemy rodzince ;-)

He he, zdążyłam przed burzą. Ale zmokłam bo zaczął padać grad i to tak ostro że w sekunde dosłownie byłam mokra - :-D:-D:-D - wariatka ze mnie bo zamiast uciekać to sobie stałam i mokłam i się cieszyłam jak dziecko. :-)

Agniesiak - pisałam troszke wczesniej że mam problem z zębami i nogami niestety a brzusio troszke widać - dobrze że tylko troszke bo nie chcemy żeby ktoś się zaczął dopytywać. Jak wszystko będzie ok to za 3 tygodnie powiemy rodzince ;-)

He he, zdążyłam przed burzą. Ale zmokłam bo zaczął padać grad i to tak ostro że w sekunde dosłownie byłam mokra - :-D:-D:-D - wariatka ze mnie bo zamiast uciekać to sobie stałam i mokłam i się cieszyłam jak dziecko. :-)

No Kochana tylko wysusz się dobrze żebyś sie nie przeziębila nam tu:tak::-)

WITAM KOBITKI:-)
A u mnie ok raz tak dziennie śluz mi poleci ale tak pobrudzony ale jest dobrze 1 czerwca na wizyte i zobacze już zarodek i może serduszko bo ginekolog mówił że już tak:tak:oby było dobrze no ale mdłości mnie męczą:baffled:ale się cieszę z nich bo to jest znak że hormony dobrze reagują że fasolka dobrze się rozwija taka mam nadzieję:tak:

Dziękuję Ci bardzo:-D

Kochane Dziś Ten Dzień:-) Jestem Bardzo Szczęśliwa Choć Już Od 5:46 Nie Śpię:-p Ale Spałam Całą Noc:-D Kochane Życzę Miłego Dzionka i Pewnie Jutro Się Odezwę, Bo Uzależniłam Się Od BB:-D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA ABY WAM MARZENIA SIĘ SPĘLNIŁY I PIENIĄŻKÓW NIGDY NIE ZABRAKŁO:tak:

POZDRAWIAM:-)

WITAM KOBITKI:-)
A u mnie ok raz tak dziennie śluz mi poleci ale tak pobrudzony ale jest dobrze 1 czerwca na wizyte i zobacze już zarodek i może serduszko bo ginekolog mówił że już tak:tak:oby było dobrze no ale mdłości mnie męczą:baffled:ale się cieszę z nich bo to jest znak że hormony dobrze reagują że fasolka dobrze się rozwija taka mam nadzieję:tak:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA ABY WAM MARZENIA SIĘ SPĘLNIŁY I PIENIĄŻKÓW NIGDY NIE ZABRAKŁO:tak:

POZDRAWIAM:-)

Kochana daj znac jak po wizycie:tak::-D
Szkoda, że nie mozesz z nami tu częsciej siedziec, ale zdrowie Wasze najważniejsze:tak:
Pozdrawiam:)

Witam o późnej porze. W zasadzie to nadrobię zaległości w czytaniu i idę lulu bo jakaś nie do życia dzisiaj jestem.

Mamo Sówko niedługo oczepiny bo to już ta godzina.Wszystkiego Najlepszego i pomyślności na tej nowej drodze życia.

A u mnie Kochane dziś tempka 37,0 :szok: Ale chyba zawsze po owólce jest podwyższona a potem spada przed @ lub w dzień @, prawda? Nie nakrecamy się z M, bo fikalismy tylko 16dc dwa razy:-p:-D

Mi już widać troszke brzuszek bo ze mnie straszna chudzina. A tak naprawde oprócz Was i mojej przyjaciółki i oczywiście sprawcy czynu nikt nie wie. Mamy zamiar powiedzieć rodzince jak już dorwamy do 12 tygodnia.

Maggie u mnie z tym brzuszkiem tak jak u Ciebie- my już go widzimy, bo ja też raczej chudzina jestem ;-) no i ja go czuję- tzn, czuję, że jest inny- sama nie wiem, jak to określić :nerd:.
U nas też jeszcze nikt nie wie- rodzicom chcemy powiedzieć na dzień dziecka a reszcie to się zobaczy. W pracy u mnie coś gadają, że chodzą słuchy, że jestem w ciąży :szok:. Nie wiem, skąd to sobie wymyślili, bo nic nie mówiłam ani nic. Pewnie to raczej na zasadzie, że my niedługo po ślubie, więc pewnie coś się święci :-D. Ale w sumie dobrze, że nie będzie aż takiego zaskoczenia, jak się na prawdę dowiedzą. :angry: Nawet miałam rozmowę z szefem, na razie taką hipotetyczną. Pytał się, że jakby co, to ile bym chciała być na urlopie itd. Chciał mnie wysłać na szkolenie, ale na razie nie chcę, bo ono dość długo trwa, a nie wiadomo, jak ta ciąża będzie przebiegać, po to jednak CWR. :confused: Pozdrawiam was.

Hej Dziewczynki,

Mexi - fajnie powiedzieć tak na Dzień Dziecka, ja myślałam żeby powiedzieć na Dzień Matki albo w moje imieniny ale wyszło tak że rodzice 26 maja wyjeżdżają do Turcji na 2 tygodnie i terminy mi poprzedają :-D:-D:-D A jakbym powiedziała tego 26 to moja mama nie wsiadłaby do samolotu - zresztą jakby się od razu dowiedziała to też by nie poleciała. Ona straszna panikara jest.

reklama
Hej Dziewczynki,

Mexi - fajnie powiedzieć tak na Dzień Dziecka, ja myślałam żeby powiedzieć na Dzień Matki albo w moje imieniny ale wyszło tak że rodzice 26 maja wyjeżdżają do Turcji na 2 tygodnie i terminy mi poprzedają :-D:-D:-D A jakbym powiedziała tego 26 to moja mama nie wsiadłaby do samolotu - zresztą jakby się od razu dowiedziała to też by nie poleciała. Ona straszna panikara jest.

Oj to piękna niespodzianka by była:tak::-)

Do góry