reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Ja laseczki też uciekam. Niestety nie mam prawka i muszę się tłuc tramwajem do lekarza. :-) Później jedziemy z M na grilla i zobaczyć jak się buduje nasz wymarzony domek. Zajrzę wieczorkiem i napiszę jak u lekarza. Ale mam stresa. Hi,hi!

Ja laseczki też uciekam. Niestety nie mam prawka i muszę się tłuc tramwajem do lekarza. :-) Później jedziemy z M na grilla i zobaczyć jak się buduje nasz wymarzony domek. Zajrzę wieczorkiem i napiszę jak u lekarza. Ale mam stresa. Hi,hi!

Kochana odezwij się jak wrócisz:tak:
Trzymam kciuki by u lekarza było ok:tak:
No i przede wszystkim dobrej zabawy na grillu:-D

Kurcze a u mnie właśnie tak ma wyjsc ze oborne mam 24.06 a jakoś 18.06 mam miec @...Pewnie z nerwów i ze stresu się przesunie jak znam zycie..Ale miło by było gdyby to było TO!

A truskawy to tak na rozpoczęcie sezonu.

A jak Ty się czujesz Mamusiu? Już nie mogę się doczekać aż zaczniesz się chwalić rosnącym brzusiem :))

:-D:-D:-D No ja sie strasznie denerwowałam i naprawde myslałam że z tego cyklu to nic nie będzie. Zero lekarza, przytulanek mało bo jakoś zgrać się było ciężko, teściki owu to tak raczej z ciekawości były. Na bank był to najbardziej wyluzowany cykl. nawet jak nigdy poszlismy razem na siłownie i do sauny (i już wtedy fasola była a my nie wiedzieliśmy).

Mi już widać troszke brzuszek bo ze mnie straszna chudzina. A tak naprawde oprócz Was i mojej przyjaciółki i oczywiście sprawcy czynu nikt nie wie. Mamy zamiar powiedzieć rodzince jak już dorwamy do 12 tygodnia.

Ostatnia edycja:
Jestem dopiero w 13 d.c. więc jeszcze wcześnie,ale chciałam sprawdzić jak te testy działają. :-D:-D:-D Boję się iść dzisiaj do lekarza bo przez 2 m-ce nie brałam bromergonu. Historia jest taka,że gin dała mi bromka na obniżenie prl. Jak mój M zrobił badania i dostał leki to gin powiedziała,że "dajmy teraz szansę mężowi" i nie przepisała mi recepty na bromka. :-) A na początku (ze 4 wizyty wcześniej) pytałam czy mam go brać caly czas, powiedziała, że jesli ma być ciąża to tak. I teraz się boję,że dostanę ochrzan. :-):-):-) Nie wiem czy wogóle coś mówić na ten temat.

Maggie współczuję bolących nóg,a jeszcze bardziej zębów. Ja na szczęście już wszystkie ósemki mam. :tak: Początek ciąży i bolące nogi... Obyś później tak nie miała. Teraz jeszcze gorąco na dworze i może trochę przez to. A puchną Ci też czy tylko bolą?

kasiulek - chyba nie puchną, ja zawsze miałam problemy z nogami bo chyba mam coś z krążeniem, zimne stopy, siniaki przy delikatnym uderzeniu i pelno żyłek. Mam nadzieję że w ciąży większych problemów jednak nie będzie.

Ale Ci tego domku zazdroszcze ;-):-):-):-) Baw się dobrze na grilu. A u lekarza będzie dobrze - nie martw się :-)

reklama
A ja za chwile śmigam po zakupy tylko właśnie zaczeło lać i grzmi, pewnie będzie burza niezła. Ale może zdąże przed - troche zmokne ale unikne kolejek ;-)

Do góry