reklama
Cześć dziewczynki
Ja dziś po ciężkiej nocce było cudownie - dziewczyny zgotowały mi bajeczny wieczór
Co do 8 to to jest masakra - ja mam wszystkie i najchetniej je bym powyrywała - są daleko i jest straszny problem z higieną więc pewnie będą się psuły. Za te co nie mają trzymam kciuki oby jak najdłużej, za te co się im wyrzynają trzymam kciuki żeby było jak najmniej boleśnie, a za te co mają żeby się nie psuły
Miłego dnia dziewuszki
Ja dziś po ciężkiej nocce było cudownie - dziewczyny zgotowały mi bajeczny wieczór
Co do 8 to to jest masakra - ja mam wszystkie i najchetniej je bym powyrywała - są daleko i jest straszny problem z higieną więc pewnie będą się psuły. Za te co nie mają trzymam kciuki oby jak najdłużej, za te co się im wyrzynają trzymam kciuki żeby było jak najmniej boleśnie, a za te co mają żeby się nie psuły
Miłego dnia dziewuszki
Agniesiak85
Fanka BB :)
Ja dziewczynki spadam na obiadek M zrobił przepyszne kotleciki i kuraka, ziemniaczki, sałatę ze śmietana i sałatkę I zaraz rodzice M przyjadą na obiadek i mama przywiezie zupę:-)
Do usłyszenia później
Do usłyszenia później
Madziaas
Już jesteś:)
Smacznego:-)Ja dziewczynki spadam na obiadek M zrobił przepyszne kotleciki i kuraka, ziemniaczki, sałatę ze śmietana i sałatkę I zaraz rodzice M przyjadą na obiadek i mama przywiezie zupę:-)
Do usłyszenia później
Agniesiak85
Smacznego:-)
Dziękujemy:-)
maggie_f
kasiulek - jak tam po wizycie?? Odezwij się Słońce.
agniesiak - ale mi smaka narobiłaś. Wow. Ja robie sałatke z kus kusem - będzie na kolacje a na obiadek wczorajsze spagetti mi zostało :-)
Kroptusiu - mam cały czas nadzieję że te ósemki dadzą sobie spokój
agniesiak - ale mi smaka narobiłaś. Wow. Ja robie sałatke z kus kusem - będzie na kolacje a na obiadek wczorajsze spagetti mi zostało :-)
Kroptusiu - mam cały czas nadzieję że te ósemki dadzą sobie spokój
P
patrysia*
Gość
HEJKA:-)
u mnie także już brzusio widac a dopiero 7 tydzien a w spodnie się nie dopne jedynie dresy mi zostałyniech rosną nam brzusiątka
MADZIAS daj znać po wizycie będzie dobrze
MAMA SÓWKA ciekawe jak wesele:-)
MAGGIE już w 10 tc weszłaś super szybko czas mija:-)
Maggie u mnie z tym brzuszkiem tak jak u Ciebie- my już go widzimy, bo ja też raczej chudzina jestem ;-) no i ja go czuję- tzn, czuję, że jest inny- sama nie wiem, jak to określić .
U nas też jeszcze nikt nie wie- rodzicom chcemy powiedzieć na dzień dziecka a reszcie to się zobaczy. W pracy u mnie coś gadają, że chodzą słuchy, że jestem w ciąży . Nie wiem, skąd to sobie wymyślili, bo nic nie mówiłam ani nic. Pewnie to raczej na zasadzie, że my niedługo po ślubie, więc pewnie coś się święci . Ale w sumie dobrze, że nie będzie aż takiego zaskoczenia, jak się na prawdę dowiedzą. Nawet miałam rozmowę z szefem, na razie taką hipotetyczną. Pytał się, że jakby co, to ile bym chciała być na urlopie itd. Chciał mnie wysłać na szkolenie, ale na razie nie chcę, bo ono dość długo trwa, a nie wiadomo, jak ta ciąża będzie przebiegać, po to jednak CWR. Pozdrawiam was.
u mnie także już brzusio widac a dopiero 7 tydzien a w spodnie się nie dopne jedynie dresy mi zostałyniech rosną nam brzusiątka
MADZIAS daj znać po wizycie będzie dobrze
MAMA SÓWKA ciekawe jak wesele:-)
MAGGIE już w 10 tc weszłaś super szybko czas mija:-)
Madziaas
Już jesteś:)
P
patrysia*
Gość
ogólnie dobrze od wczoraj nie brudziłam:-)ale troche wczoraj pobolewał mnie i kręgosłup ale tak jest dobrze
Wiem że to szybko i wogóle wiem że przy drugiej ciąży brzusio szybciej wyskakuje ale normalnie się aż z M dziwimy że tak szybko bo to jest 7 tydziento jest brzusio po śniadanku;-)
reklama
Podziel się: