reklama
Kochana to ja już przesyłam najlepsze życzenia dla Was! Owocnej rocznicy!
U mnie jutro również rocznica,ale niestety nieprzyjemna. Szczegóły w mojej sygnaturce. :-(
Kasiu zobaczysz, ze ten rok bedzie owocny, Twój aniolek zesle Ci innego Aniolka, a potem moj sie przykula
No to super :-) Ja mam w czerwcu trzecią rocznice;-)
Serdeczna życzonka Oleńko:-)
A ciebie Kasiulek przytulam
Ja mam 3 rocznicę dopiero w sierpniu
Dzieki dziewczynki, M ma niestety nocki ale moze cos na schodach sie uda zmajstrowac- chociaz owulki jeszcze nie ma, to tak przyjamniej dla zasady hihi
Nektarynka
Fanka BB :)
ja monitoring mam darmowy bo z NFZ, chodze do przychodni prywatnej, która ma podpisaną umowe z NFZetem.. takze lekarz mnie bada za darmo.. nic nie płace.. musze tylko pokazać książeczke ubezpieczeniową.. a że jestem bezrobotna to chodze do Urzedu Pracy podbijam raz na miesiąc i chodze do lekarza z podbitą ksiązeczką.. mam juz chyba z 6 pieczątek..Nektarynko taki monitoring to dobra rzecz. Szkoda tylko że trzeba za to płacić.
dobrej nocki.. i owocnego fikania..Zmykam dziewuszki do łóżeczka. Może troszkę pobrykamy z M
Olu PM.. jeszcze raz napisze. bedzie mi Ciebie brakowało jak nie bedziesz pisała.. poza tym pamietasz tą łopate co z dołków chciałas dziewczyny wykopywać.. mam teraz ja jej uzyc?????
ja monitoring mam darmowy bo z NFZ, chodze do przychodni prywatnej, która ma podpisaną umowe z NFZetem.. takze lekarz mnie bada za darmo.. nic nie płace.. musze tylko pokazać książeczke ubezpieczeniową.. a że jestem bezrobotna to chodze do Urzedu Pracy podbijam raz na miesiąc i chodze do lekarza z podbitą ksiązeczką.. mam juz chyba z 6 pieczątek..
dobrej nocki.. i owocnego fikania..
Olu PM.. jeszcze raz napisze. bedzie mi Ciebie brakowało jak nie bedziesz pisała.. poza tym pamietasz tą łopate co z dołków chciałas dziewczyny wykopywać.. mam teraz ja jej uzyc?????
Nektarynko mam jakies zaciemnie- ???
Ola85 wszystkiego najlepszego :-)
Dziekujem
Nektarynka
Fanka BB :)
nie nie to nie do Ciebie tylko do przyszłem mamusi.. ma na imie Ola.. i PM skrót..Nektarynko mam jakies zaciemnie- ???
Tobie wszystkiego najlepszego...
reklama
Hmmmm skad wiesz ze jajeczko peklo o 6?? tego nie da sie stwierdzic nawet jak bola jajniki a jajniki ogolnie bola w okolicach owu, moga sporo przed podczas badz po :-) Owu jedynie moze stwierdzic sie przez monitoring, za pomoca wzrostu tempki zmiany sluzu i bolu okoloowulacyjnego mozna jedynie przypuszczac :-) ale jesli serduszkowanie bylo dzien wczesniej to plemniki chyba docieraja w 8h a jajeczko zdolne do zaplodnienia 6h ale potem jeszcze daleka droga zaplodnienie, zagniezdzenie i przebycie daty @ 50/50% ciaz obumiera naturalnie i nawet o tym nei wiemy
poniewaz- mierzylam temp, obserwowalam sluz...wsluchalam sie w swoje cialo..(czulam momen pekniecia- opisalam gin-i powiedzial, ze przypuszcalnie to bylo to..bo stalo sie miedzy godzinami kiedy monitorowalismy cykl-------. mialam codziennie monitorowany cykl...takze tuz po pekniecu jajeczka- i gin widzial zaplemnieni-jak sie wyrazil;-)
nie wiem czy moge wykonac bad krwi wczesniej przed@?...mam dostac 27...ale korci mnie, bo urodziny mam po drodze meza..ech
Ostatnia edycja:
Podziel się: