reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No to super masz bo po córci masz rzeczy :-) Nam wózek i łóżeczko kupują moi rodzice,także będzie lżej:-) A ciuszków na sam początek jak sie malutki urodzi to mam od koleżanki :tak:

Czesc ciuszkow tez od kolezanki bo ja porozdawalam te najmniejsze ostaly sie za to stosy wiekszych pajacy itp...potem juz sie nie przydadza bo sukienki rajtuzki sandalki :-) poki co glupia boje sie nawet przegladac rzeczy bo za wczesniej jak dla mnie i mysle ze dopiero koniec 7 poczatek 8 mc cos zaczne...lozeczko pogryzione podrapane M odrestauruje bo zlota raczka a reszta wiadomo stan iedalny bo dzidzia nie zniszczy ani przewijaka ani nic :-)...W srode mam wizyte i modle sie by szyjka byla ok po tych skurczach i lozysko, ja licze do 35 tyg choc...ale moj Kacperek silny i walczy...A z jakiej dzielnicy jestes??

reklama
Dziewuszki widzę,że dzidzie rosną jak na drożdżach:tak::-D
Ale Wam zazdroszczę:tak::-)
My w tym cyklu tylko w 16dc się tuliliśmy dwa razy i nie wiem czy coś będzie bo chyba było juz po owu. Zobaczymy. Nie liczymy na razie na Fasolkę po tym cyklu. Ale od następnego M mówi,że będziemy codziennie działac:-D
A teraz oglądam sobie Koło Fortuny;-)

Czesc ciuszkow tez od kolezanki bo ja porozdawalam te najmniejsze ostaly sie za to stosy wiekszych pajacy itp...potem juz sie nie przydadza bo sukienki rajtuzki sandalki :-) poki co glupia boje sie nawet przegladac rzeczy bo za wczesniej jak dla mnie i mysle ze dopiero koniec 7 poczatek 8 mc cos zaczne...lozeczko pogryzione podrapane M odrestauruje bo zlota raczka a reszta wiadomo stan iedalny bo dzidzia nie zniszczy ani przewijaka ani nic :-)...W srode mam wizyte i modle sie by szyjka byla ok po tych skurczach i lozysko, ja licze do 35 tyg choc...ale moj Kacperek silny i walczy...A z jakiej dzielnicy jestes??
Kochana ja trzymam mocno kciuki za Was,Kacperek silny chłopczyk i wierze,że wszystko będzie dobrze.W środe trzymam kciuki za dobre wiadomości u gina.Ja ide 28 maja dopiero. Ja jestem z Klecina - Krzyki :-) A ty?

Kroptusiu trzymam kciuki za Ciebie.. a po wizycie u gina szybko wyspiewaj nam wszystko jak na spowiedzi..

Agniesiak.. oby owulka sie przesunela i Wam sie udało.. no ale zobaczymy jeszcze 11 dni do @ masz..

ja za tydzien na monitoring ide.. zobaczymy co to tam urosnie..

Kochana ja trzymam mocno kciuki za Was,Kacperek silny chłopczyk i wierze,że wszystko będzie dobrze.W środe trzymam kciuki za dobre wiadomości u gina.Ja ide 28 maja dopiero. Ja jestem z Klecina - Krzyki :-) A ty?
Dzieki za kciukasy...widac Kacperki silne chlopaki...moj wiele juz przeszedl i jest coraz wiekszy i silniejszy, Twoj tez widze rosnie jak na drozdzach...ja Krzyki-Gaj :-)

:-)
Kroptusiu trzymam kciuki za Ciebie.. a po wizycie u gina szybko wyspiewaj nam wszystko jak na spowiedzi..

Agniesiak.. oby owulka sie przesunela i Wam sie udało.. no ale zobaczymy jeszcze 11 dni do @ masz..

no kochana trzymam kciuki za piekne pecherzyki, z tego co czytam cos drgnelo w koncu jest owulka, ziolka dzialaja teraz tylko dolaczyc Wasze intensywne dzialania i bedzie fasolka :-) i nie martw sie tym ze owu byla 13 a 12 i 14 dzialaliscie i nic, bo wiele zdrowych par dziala pare cykli i tez nic nie ma :-)

my zaczęliśmy starać się jak ślubowaliśmy sobie czyli w lipcu zeszłego roku - ale jakby tak podać tyko cykle w których faktycznie mogło dojść do czegoś (bo choroba bo wyjazdy itd itp) to połowa gdzieś się uzbiera :)
ale jesteśmy dobrej myśli;-)

No zobaczymy... jak nie teraz to w następnym cyklu;-):-)

:-)

no kochana trzymam kciuki za piekne pecherzyki, z tego co czytam cos drgnelo w koncu jest owulka, ziolka dzialaja teraz tylko dolaczyc Wasze intensywne dzialania i bedzie fasolka :-) i nie martw sie tym ze owu byla 13 a 12 i 14 dzialaliscie i nic, bo wiele zdrowych par dziala pare cykli i tez nic nie ma :-)

wiem wiem.. teraz to testy, monitoring.. i planuje codziennie przytulac sie w okolicach owulki..

reklama
Do góry