reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Kroptusiu trzymam kciuki za pomyślne wieści z wizyty u gina. A co do remontu to możemy sobie podać ręce bo ja właśnie kończę remoncik łazienki. Też wszystko było od samego początku robione łącznie z rurami i elektryką.

Nektarynko taki monitoring to dobra rzecz. Szkoda tylko że trzeba za to płacić.

Madziaas kochana u mnie też duchota.

reklama
Witam
Już po wizycie i po wielkim płaczu. Mogę napisać co mi powiedzieli.
W ciąży nie jestem. Mam torbiel krwotoczną na jednym z jajników, która spowodowana jest niepęknięciem pęcherzyka. Powinna się sama wchłonąć.
Endometrium jest tuż przedokresowe.
Mam czekać na pojawienie się @. Darowałam sobie luteinę.

To tyle. Narazie chyba odpuszczę sobie pisanie..Postaram się Was podczytywać i być na bieżąco z tym co się u was dzieje.

Dziękuję wszystkim za wsparcie i dobre słowo.

Witam
W ciąży nie jestem. Mam torbiel krwotoczną na jednym z jajników, która spowodowana jest niepęknięciem pęcherzyka. Powinna się sama wchłonąć.

To tyle. Narazie chyba odpuszczę sobie pisanie..Postaram się Was podczytywać i być na bieżąco z tym co się u was dzieje.

Słońce wiem, że nie jest Ci teraz łatwo o tym myśleć i mówić ale zobaczysz jutro spojrzysz na to może z innej lepszej strony. Lekarz powiedział, że samo się wchłonie ale czy to wyklucza zajście w ciążę? Nie załamuj się i pisz z nami. Będziemy Cię podtrzymywały na duchu.

Witam

Przykro mi Kochana,wiem że ci ciężko:-(ale wszystko będzie dobrze.Trzymaj sie cieplutko,tule mocno

hej dziewczynki chcialam sie z wami podzielic ta najcudowniejsza wiadomoscia dla mnie otoz jest fasolka:-D:tak:i wg obliczen to juz 5tydzi 2dzien.jestem najszczesliwasz na swiecie a i przy okazji przesylam wam fluidki na te 4 dziewczynki i reszte dziewczynek. buziaczki

Wielkie gratulacje!!! :tak:

morena - bo Towje posty były jakbym o sobie czytała w cyklu w którym się udało, a nawet wczoraj pisałam żebyś robiła testa i się pochwaliła II - i co, grzeczna dziewczynka z Ciebie :-D:-D:-D

Nektarynko - no to chyba jest lepiej niż myślałaś. :-) Oby to był Twój cykl.

kasiulek - przed godzinką byłam na poczcie. ;-)

Jesteś kochana! :-D A nie wiesz czasem co tam u naszej Aguniak słychać? Dawno jej u nas nie było.

Ja dzisiaj padnięta jestem:baffled: Najpierw dentysta,potem pojechałam do castoramy,obi i do auchan na zakupy,uff

Ehh.... Ja też mam coś wspólnego z remontem. Pracuję w jednym z tych marketów. He,he,he! :-D:-D:-D

Witam

Kochana bardzo mi przykro! Z tego co słyszałam to takie torbiele się wchłaniają. Trzymaj się cieplutko! Tulę!

Witam

i ja sie dolacze z dobrym slowem- takie kurde zycie jest niesprawiedliwe- <przytul>

A ja jutro mam druga rocznice slubu a w czwartek minie 10 lat nam razem :) moze ten rok okaze sie owocny

A ja jutro mam druga rocznice slubu a w czwartek minie 10 lat nam razem :) moze ten rok okaze sie owocny

Kochana to ja już przesyłam najlepsze życzenia dla Was! Owocnej rocznicy! :tak::tak::tak:

U mnie jutro również rocznica,ale niestety nieprzyjemna. Szczegóły w mojej sygnaturce. :-(

reklama

Serdeczna życzonka Oleńko:-)

Kochana to ja już przesyłam najlepsze życzenia dla Was! Owocnej rocznicy! :tak::tak::tak:

U mnie jutro również rocznica,ale niestety nieprzyjemna. Szczegóły w mojej sygnaturce. :-(

A ciebie Kasiulek przytulam

Ja mam 3 rocznicę dopiero w sierpniu

Do góry