reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Ja już po wizycie i tak mam dobrą i neutralną wiadomość. Dobra to taka, że wprawdzie w ciąży nie jestem ale była owulacja i ogólnie miałam bardzo ładne endrometrium bo aż 12.5mm. No i był płyn w zatoce Douglasa. Natomiast neutralna wiadomość to taka, że lekarka nie zbadała mi piersi bo powiedziała, że takie badania robi się po okresie bo piersi się zmieniają w ciągu cyklu i po okresie może już tego guzka nie być.
Dziewuszki tyle co weszłam do domku i zaraz do kompa więc potem poodpisuje na wasze zapytania tylko się troszkę ogarnę.

Aa bo kupiliśmy żyrandol do pokoju małego i już wszystko mamy:-) No i zakupy robiliśmy takie do domku ;-)

no tak juz nie wiele czasu zostalo.. jeszcze 11 tygodni i dzidzia bedzie z Wami..

Ja już po wizycie i tak mam dobrą i neutralną wiadomość. Dobra to taka, że wprawdzie w ciąży nie jestem ale była owulacja i ogólnie miałam bardzo ładne endrometrium bo aż 12.5mm. No i był płyn w zatoce Douglasa. Natomiast neutralna wiadomość to taka, że lekarka nie zbadała mi piersi bo powiedziała, że takie badania robi się po okresie bo piersi się zmieniają w ciągu cyklu i po okresie może już tego guzka nie być.
Dziewuszki tyle co weszłam do domku i zaraz do kompa więc potem poodpisuje na wasze zapytania tylko się troszkę ogarnę.

1. jesli byla owulacja to dobrze..
2. badanie piersi najlepiej robic 6 dnia cyklu.. przynajmniej tak mam w karcie (program NPR)

No to fajnie,że miałaś ładne endometrium:-) A co do tego guzka to napewno będzie wszystko oki,zobaczysz ;-):tak:

Ooo to będziecie mieli pracy:-)

oj mamy mamy, najgorsze ze kaska jest a nic nie mozemy w sumie zaczac bo ja inwalidka ale wszystko dla dzidzi :-) a mamy generalny remont wsio skuc wymienic cala armature itp itd lamki lustra bosze, raz bylam w sklepie i mialam dosc wiec na raty chyba bedziemy kupowac....a do tego do pokoju meble biurko itp niedlugo do szkolu wiec sie przyda :-p o maluszku nie wspomne choc tu najmniej wsio po Wice bedzie szkoda mi na nowy wozek, lozeczko, ciuszki, przewijak wsio w idealnym stanie a wozki mam 4

oj mamy mamy, najgorsze ze kaska jest a nic nie mozemy w sumie zaczac bo ja inwalidka ale wszystko dla dzidzi :-) a mamy generalny remont wsio skuc wymienic cala armature itp itd lamki lustra bosze, raz bylam w sklepie i mialam dosc wiec na raty chyba bedziemy kupowac....a do tego do pokoju meble biurko itp niedlugo do szkolu wiec sie przyda :-p o maluszku nie wspomne choc tu najmniej wsio po Wice bedzie szkoda mi na nowy wozek, lozeczko, ciuszki, przewijak wsio w idealnym stanie a wozki mam 4
No to super masz bo po córci masz rzeczy :-) Nam wózek i łóżeczko kupują moi rodzice,także będzie lżej:-) A ciuszków na sam początek jak sie malutki urodzi to mam od koleżanki :tak:

reklama
Witajcie dziewczynki

Morena gratulacje- pomalu cos leca te fasolki. U mnie staranka na calego, ale na luzie w tym cyklu. Poza tym czekam z niecierpliwoscia na piatek i urlopik.

Do góry