reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć Dziewczynki:)

Przebrnęłam przez dwa ostatnie miesiące tematu :) Jak cudownie jest czytać o każdej kolejnej której się udaje - za całą resztę mocno trzymam kciuki!!!

My zaczeliśmy dopiero starania - chociaż nie ukrywam że mam ogromne ciśnienie i wielką nadzieję że nie będzie to trwało długo.

(Nie)oczekuje @ 17-18 maja więc do testowania jeszcze chwila - ale nie powiem trochę mnie nosi.

Powiedzcie mi proszę czy betkę robi się bez skierowania? Jak długo czeka się na wynik? I gdzie można zrobić w Wawie - no bo doczekać się nie mogę :) chce troche pogonić :))

Witaj kejt82 betkę robi się bez skierowania a w Wa-wie myślę, ze w większości laboratoriów.
No i powodzenia w staraniach, oby jak najkrócej.
Wstaw sobie jakiś suwaczek, nap o cyklu. Będzie wszystko ładnie widać.

Nektarynko słodziutka. Były gwałty. Już cztery razy od @. Dzisiaj może powtórzymy.

reklama
Witam sie z rana troche dzis czuje sie podlamana ale mam nadzieje,ze mi przejdzie,bo @ nie ma i nie zapowiada sie zeby przyszla zawsze tak z tydzien przed boli mnie brzuch a teraz nic,bialay sluz a na tescie jedna krecha:(w przyszly poniedzialek ide do gina jak sie @ nie pojawi niech mi da cos na regulacje cyklu bo juz mam tego dosc

Witaj Kejt zycze ci szybkiego zafasolkowania!,a na betke nie musisz miec skierowania,ja robilam i mialam wynik w tem sam dzien

Cześć Dziewczynki:)

Witaj:-D niestety za wiele Ci nie pomogę, bo nie jestem z Wawy i nie robiłam jeszcze betki:-p

Dziewczyny cały weekend się nie odzywałam, bo mieliśmy jeszcze parę spraw do pozałatwiania przed ślubem:-D ale moja suknia już po przymiarce i w sobotę do odebrania i garnitur też już kupiony:-D a poza tym masę innych drobniejszych spraw:-)

Buziaczki dziewuszki i milutkiego słonecznego dzionka życzę:-)

Witaj:-D niestety za wiele Ci nie pomogę, bo nie jestem z Wawy i nie robiłam jeszcze betki:-p

Dziewczyny cały weekend się nie odzywałam, bo mieliśmy jeszcze parę spraw do pozałatwiania przed ślubem:-D ale moja suknia już po przymiarce i w sobotę do odebrania i garnitur też już kupiony:-D a poza tym masę innych drobniejszych spraw:-)

Różyczka dla Ciebie z najserdeczniejszymi życzeniami
472a713e99c7752a8dd0559d20b46533_7103.jpg

Pamiętaj, ze nie ważna oprawa tylko te magiczne słowa i uczucia.

Mama Sówka - widzę że mamy jeszczce jeden wspólny temat :) Ja mam ślub 30 maja :D

Witajcie po weekendzie!
A ja mam pozytywną wiadomość :-) Po 3 tyg barania bromergonu prolaktyna spadła ze 178 na 60 po obciążeniu a na czczo jest na tym samym poziomie czyli w normie 8,0 :tak:
Może następne staranka będą owocne...
Nektarynko, a może jest jeszcze za wcześnie żeby test pokazał II ?
W końcu do testowania mamy jeszcze kilka dni ;-)
Pozdrawiam Was wszystki dziewczynki!

Witajcie po weekendzie!
A ja mam pozytywną wiadomość :-) Po 3 tyg barania bromergonu prolaktyna spadła ze 178 na 60 po obciążeniu a na czczo jest na tym samym poziomie czyli w normie 8,0 :tak:

No wo ładnie:-)

.
mozliwe mozliwe jak nie przyleze to moze w piatek powtorze..

wszystkiego najlepszego z okazji zblizajacego sie Waszego ślubu.. baw się dobrze.

reklama
Różyczka dla Ciebie z najserdeczniejszymi życzeniami
472a713e99c7752a8dd0559d20b46533_7103.jpg

Pamiętaj, ze nie ważna oprawa tylko te magiczne słowa i uczucia.

Dziękuję:-) wiem, że najwazniejsze są nasze uczucia, ale niestety jak chce się mieć wesele to pewne rzeczy i sprawy trzeba załatwić:-D

Mama Sówka - widzę że mamy jeszczce jeden wspólny temat :) Ja mam ślub 30 maja :D

No proszę proszę:-) gratuluję:tak: to opowiadaj jak tam przygotowania:-) szczegóły możesz przysłać na priva:-)

Także życzonka:
picture7102.jpg

Dziękuję Kochana:-)

Witajcie po weekendzie!

Kochana super, że wszystko w porządku i coraz lepiej:-)

Do góry