reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witam babki.
Co u was słychać. My z M zaliczyliśmy dzisiaj grila.
W końcu nie mam zielonego pojęcia kiedy miałam tą owulkę bo teraz temp 36.7. Wczoraj wieczorem zmierzyłam, bo mnie jajnik porządnie zabolał i było 36.4 ale śluzu nie ma.
To nic.
Od wtorku duphaston a za około dwa tygodnie @.
Tylko jest mi niesamowicie gorąco a M mówi, że nie widzi powodu bo w chacie chłodno.

Witajcie lasencje..

piersiątka mnie strasznie bolą ale pospieszylam sie i tesciora zrobilam, negatywny.. wychodzi ze owulke mialam 13dc przytulanko bylo 12, 14dc poza tym tez.. ale te chyba najwazniejsze.. czyli dzis 11dpo.. moze za wczesnie.. w kazdym razie do piersi nie moge sie dotchnac i tak od 3 dni.. a o sutkach nie wspomne..
maggie jak tam fasolka?
Kroptusia - Karcerek wojuje?
Madziaas.. jak tam maleństwo?
Mexi masz juz nudności?
niunia ty lepiej gwałc m.. owulka tuz tuz..
Justys daj znac jak zrobisz testa
Nektarynko maleństwo dobrze,rozpycha sie i robi sobie miejsce :-)

Dziewczynki przesyłam Wam fluidki ****************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************** :-)

ojojoj ale się tu milutko zrobiło:tak:
tyle nowych fasolindek:-)
czesc kochane dawno mnie tu nie było, pewnie nawet nie zauwazyłyście:baffled::-D
gratuluje nowych fasolek a za reszte moooocno 3mam kciuki,pa

Cześć Dziewczynki:)

Przebrnęłam przez dwa ostatnie miesiące tematu :) Jak cudownie jest czytać o każdej kolejnej której się udaje - za całą resztę mocno trzymam kciuki!!!

My zaczeliśmy dopiero starania - chociaż nie ukrywam że mam ogromne ciśnienie i wielką nadzieję że nie będzie to trwało długo.

(Nie)oczekuje @ 17-18 maja więc do testowania jeszcze chwila - ale nie powiem trochę mnie nosi.

Powiedzcie mi proszę czy betkę robi się bez skierowania? Jak długo czeka się na wynik? I gdzie można zrobić w Wawie - no bo doczekać się nie mogę :) chce troche pogonić :))

reklama
dzien doobry dziewczynki milego poniedzialku i calego tygodnia zeby fasolki sie dobrze rozwijaly a staraczki zapylaly:-)tego z calego serducha wam wszystkim zycze:-Dbuziole

Do góry