mieszkam tak z 30 minut drogi od katowic
ja mieszkalam w Myslowicach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mieszkam tak z 30 minut drogi od katowic
no to niedalekoja mieszkalam w Myslowicach
no i klapa,jedna krecha:-(,wiedzialam,ze tak bedzie ale na dnie serducha mialam ogromna nadzieje,najgorsze jest to,ze brak objawow @,nic nie zapowiada,ze przybedzie
dzieki Olu za slowa otuchy,widze,ze jestesmy w podobnej sytuacji z ta @,ide M wymyslil grilla zadzwonil po brata i sa,nawet mu nie mowilam o tescie on juz tak czeka z nadzieja na dzidzie,no ale nic nie zrobimy takie zycie,czekam na @ i dzialamy,milego wieczorka
Oooo, Nektarynko, przypomniałaś mi że miałam wrzucić zdjątka fasoli. Będą w albumie ale wkleje i tu :-)
Fasola z bijącym serduchem (wg USG 6 tydzień i 4 dzień :-)):
Zobacz załącznik 133147
Zobacz załącznik 133148
Hej Girls,
A proszę bardzo :-):
Mexi - ja też jutro rano podjade na badanka bo akurat mam niedaleko do pracy na 7 a do 10 pobierają krew.
Ja mam inne zlecone:
hematokryt, hemoglobina, krw. białe, czerwone, glukoza, TSH, WR, HIV, toxo lgG i M, grupa krwi i przeciwciała - no i jeszcze badanka moczu. Musze poszperać o co chodzi w tych Twoich bo może dodatkowo zrobię. Te mam w szpitalu za free i planowałam własnie jeszcze podjechać prywatnie zrobić cytomegalie i może te Twoje.
Kroptusiu - może Ty masz jakiś pomysł jakie badanka jeszcze zrobić? Albo któraś z Was? Jak się kłuć to porządnie odrazu :-)
Oooo, Nektarynko, przypomniałaś mi że miałam wrzucić zdjątka fasoli. Będą w albumie ale wkleje i tu :-)
Zobacz załącznik 133147
Zobacz załącznik 133148
Witam popoludniowo, u mnie jutro wielki dzien ale patrzac racjonalnie bedzie @, ale zobaczymy. Pamietam jak w ostatnim cyklu mialam takie same bole az do momentu przyjscia @. To byl taki bol ze odrazu wiedzialam ze przylazla, poszlam do lazienki i papier byl czerwony. Test lezy u gory w lazience i nawet mnie nie wola , czekam jutro do wieczora, jak cos to dopiero testuje we wtorek.
Justys trzymam kcuki.
Nasze mamy- Madzias, Maggie, Patrysia i Kroptusia- mam nadzieje, ze u Was wszystko ok i prosimy o jakies fluidki.
Witajcie lasencje..
piersiątka mnie strasznie bolą ale pospieszylam sie i tesciora zrobilam, negatywny.. wychodzi ze owulke mialam 13dc przytulanko bylo 12, 14dc poza tym tez.. ale te chyba najwazniejsze.. czyli dzis 11dpo.. moze za wczesnie.. w kazdym razie do piersi nie moge sie dotchnac i tak od 3 dni.. a o sutkach nie wspomne..
maggie jak tam fasolka?
Kroptusia - Karcerek wojuje?
Madziaas.. jak tam maleństwo?
Mexi masz juz nudności?
niunia ty lepiej gwałc m.. owulka tuz tuz..
Justys daj znac jak zrobisz testa
Zobacz załącznik 133147
Zobacz załącznik 133148
no i klapa,jedna krecha:-(,wiedzialam,ze tak bedzie ale na dnie serducha mialam ogromna nadzieje,najgorsze jest to,ze brak objawow @,nic nie zapowiada,ze przybedzie