reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam ponownie, Jesteśmy po pierwszej wizycie w Invekcie w Warszawie, po pobraniu krwi mojej na hormony, czekamy na wyniki, i spotkanie z dr. w kolejną niedzielę na obserwację cyklu... tyle tego wszystkiego, że kręci się w głowie... Oby nie na marne!

reklama
OLA oj tak mi przykro no fakt pozytywów zawiele nie wyszukałąś:-(kochana ale co ty sie dziadkami przejmujesz:confused:my z M potrafiliśmy nawet w kiblu serduszkować na taty urodzinach;-)

A tak wogóle to nie musicie w owulke tylko nawet 3-4 dni przed bo to są dni płodne co plemniczki same dotrą do niej:tak:a też i bywa tak że owulka potrafi sie przesunąć;-)

OLA oj tak mi przykro no fakt pozytywów zawiele nie wyszukałąś:-(kochana ale co ty sie dziadkami przejmujesz:confused:my z M potrafiliśmy nawet w kiblu serduszkować na taty urodzinach;-)

no mnie tez sie zdarzaly takie rzeczy, ale czuje ze atmosfera bedzie napieta- ze wzgledu na zle relacje z bratem mojego- gdyby wpadl w odwiedziny- wyczuwam ze bedzie chaja, nie wiem co to bedzie. Najbardziej boli mnie ten czerwiec- gdyby mi sie cykl nie rozciagnal to bym miala wtedy owulke a tak @ ma byc- kur.. tyle czasu czekalismy na ten wyjazd

A tak wogóle to nie musicie w owulke tylko nawet 3-4 dni przed bo to są dni płodne co plemniczki same dotrą do niej:tak:a też i bywa tak że owulka potrafi sie przesunąć;-)

My to tak zawsze juz odkad skoczy sie @ co dwa dni, bo nam sie poprostu chce, wiec musialoby sie udac. Ja to nie wiem czy wogole mam owulacje- chyba kupie testy. Jednego sie nauczylam- NIGDY wiecej tabletek. U nas gumka dwa razy pekla i powiedzialam dosc dla dobra M i mojego psychicznego zdrowia.

OLA no fakt nie jest za fajnie jechać w podróż poślubną z @ ale słuchaj hmm a może to tylko taki jeden cykl co może to nieprzesądzone że na podróż będziesz mieć @ :tak:

OLA no fakt nie jest za fajnie jechać w podróż poślubną z @ ale słuchaj hmm a może to tylko taki jeden cykl co może to nieprzesądzone że na podróż będziesz mieć @ :tak:

Niestety to juz drugi moj 36dniowy- tylko ostatnio przyszla wieczorem a dzisiaj rano plamy na papierze. Boje sie ze to efekt podwyzszonej prolaktyny, tu na badania nie mam co liczyc, bede musiala znalezc czas i na dluzej pojechac do Polski- tylko kiedy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Niestety to juz drugi moj 36dniowy- tylko ostatnio przyszla wieczorem a dzisiaj rano plamy na papierze. Boje sie ze to efekt podwyzszonej prolaktyny, tu na badania nie mam co liczyc, bede musiala znalezc czas i na dluzej pojechac do Polski- tylko kiedy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kochana nie denerwuj sie wszystko sie ułoży jak bedzie ten czas to przyjedziesz zbadasz co trzeba i będzie ok:tak:a narazie to po @ serduszkujcie serduszkujcie nawet z rana tak jak ja co zdąrzycie przed dziadkami ;-)a owulke rano w czwartek też miałąm co widzisz owulka może być w każdej chwili co bez stresu po @ działąć:tak:

Do góry