reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
ogólnie gustuje troche w innych,ale też nie są złe;-)

Tak jak się przypatrzyłam to mogę stwierdzić, ze stara bab się robi ze mnie. same typowo kobiece rzeczy. Dobrze, ze nie lubię w spódnicach chodzić. Zestawienie tech rzeczy i spodni albo spodenek, szortów, to swoboda połączona z kobiecością.
Musi to M starczyć bo ostatnio narzekał, ze mało w spódnicach chodzę:-p

pewnie ty 3 dni ja tydzien damy rade ja nie mysle o tym bo nie chce sie nakrecac ale ja juz mam dosc tego bolu kurna caly tydzien tylko wszystko mnie boli

pewnie ty 3 dni ja tydzien damy rade ja nie mysle o tym bo nie chce sie nakrecac ale ja juz mam dosc tego bolu kurna caly tydzien tylko wszystko mnie boli

ja siedze teraz sama w domu, zerkam na BB i na "Przyjaciol" przez weekend m pracuje na nocki wiec planuje napisac prace, potem zostanie mi tylko jedna i koniec roku jupki

tez takie bole mialam na poczatku ale teraz przeszly na krzyz i tez kurna boli gimnastykuje sie jak tu siedziec wyprostowana i zgarbiona i ani tak ani tak:-)czy jest ktoras zafasolkowana ktora przeszla przez takie tortury?
Ja miałam właśnie teraz w ciąży takie objawy, bolały mnie bardzo krzyża , ale myślałam ze może boli mnie przez mój okropny duży biust,i to mnie tak ciągnie, i to zmęczenie...mocno wierzę że się uda;-)
A ja idę na wesele 24.08,do przyjaciółki 05.09 do kuzynki , 03.10 do kuzyna . i ostatnia impreza złożona z okrągłych rocznic ślubów, i urodzin. 24.10.Więć imprez od groma, a skąd te pieniądze:( A do tego się ubrać a to dopiero kosztuje bo muszę szyć, przez mój największy defekt jakim jest mój ogromny biust.Ale jedna kieckę uszyje obskoczę wszystkie imprezy:)
słodkich snów życzę kochane kobitki:-)

hej:),ja wpadam tylko na chwilke,jutro was kobitki poczytam po pracy,ja dzis super spedzilam popoludnie bylam z dziewczynami z pracy na pizzy,piwku i lodach:)a objawow @ dalej brak nie wierze zeby nam sie udalo w tym miesiacu ale tak mnie kusi zeby kupic tescik,ciekawa jestem po prostu:)dobra zmykam bo M sie niecierpliwy chce pogadac bo caly dzien mnie nie widzial:)papapa,slodkich snow

hej:),ja wpadam tylko na chwilke,jutro was kobitki poczytam po pracy,ja dzis super spedzilam popoludnie bylam z dziewczynami z pracy na pizzy,piwku i lodach:)a objawow @ dalej brak nie wierze zeby nam sie udalo w tym miesiacu ale tak mnie kusi zeby kupic tescik,ciekawa jestem po prostu:)dobra zmykam bo M sie niecierpliwy chce pogadac bo caly dzien mnie nie widzial:)papapa,slodkich snow

Bedziesz miec co czytac-:-D- dobrej nocki

reklama
Kupilam sobie wiesiolka ale nie pomyslalam zeby poczekac az dostane @, dobrze ze moge go oddac nie otwartego. Uff

Do góry