reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

hej babeczki.
Poskakałam po stronach z modą i znalazłam parę ciekawych rzeczy. Zajebistą bluzeczkę i ekstra butki:
19253_w525.jpg

jeszcze to mi się podoba:

0adc9956b3bf10e9f13e47df9039862a_7064.jpg
- a te są seksi, rajstopki, czarna wąska sukienka...
342d36416353a69a4fe807cc05095d60_7058.jpg
- bardzo podobne mam, już są na wykończeniu, ledwo zipią a le są idealne
e04b9458ac7ea41429bc70f57cc1dced_7059.jpg
- te bym musiała upolować
079a490dc3114ac3d5c333cd170ae527_7060.jpg
- takie bym ubrała do zwiewnej sukienki i spodenek (plan zakupu)
e9cb3c4ddb4969c129202493cfeb248c_7061.jpg
- tych nie dostałam rozmiaru:wściekła/y:

reklama
A wam to nie za dobrze z tymi weselami?! Tylko by szalały. Kurna!!
Ja bym szła w czerwcu do brata, ale, ze to za Warszawą to tu z zachodu daleko jechać a M nie wiadomo kiedy będzie mógł normalnie funkcjonować po tym złamaniu kości śródstopia. Jeszcze mu cała gira puchnie i kuleje na maksa.

olunia nie wiem czy cie zasmuce czy cie zawesele bo sama nie wiem ale ma podobne objawy do ciebie tez boli mnie brzuch i nerki czy to krzyz nie wiem badz co badz boli a temp nie mam.i teraz jest pytanie fasolka i @ jest w drodze....

olunia nie wiem czy cie zasmuce czy cie zawesele bo sama nie wiem ale ma podobne objawy do ciebie tez boli mnie brzuch i nerki czy to krzyz nie wiem badz co badz boli a temp nie mam.i teraz jest pytanie fasolka i @ jest w drodze....

50/50 wytrzymalam tyle to i 3 dni wytrzymam. Raz mnie pobolewa jakby macica- bo po srodku- a raz jajnik na zmiane

A wam to nie za dobrze z tymi weselami?! Tylko by szalały. Kurna!!
Ja bym szła w czerwcu do brata, ale, ze to za Warszawą to tu z zachodu daleko jechać a M nie wiadomo kiedy będzie mógł normalnie funkcjonować po tym złamaniu kości śródstopia. Jeszcze mu cała gira puchnie i kuleje na maksa.

Ostatnie na ktorym bylam to moje w zeszlym roku w sierpniu, a teraz moja swiadkowa wychodzi za maz i to za gorala- dwa dni- wygodne buty musze kupic a nie brac obcasów haha

tez takie bole mialam na poczatku ale teraz przeszly na krzyz i tez kurna boli gimnastykuje sie jak tu siedziec wyprostowana i zgarbiona i ani tak ani tak:-)czy jest ktoras zafasolkowana ktora przeszla przez takie tortury?

Ostatnie na ktorym bylam to moje w zeszlym roku w sierpniu, a teraz moja swiadkowa wychodzi za maz i to za gorala- dwa dni- wygodne buty musze kupic a nie brac obcasów haha

Ja byłam ostatnio, na swoim - 03.09.2005 i miesiąc później u mojej świadkowej. Więc już prawie cztery lata.

kiedy idziesz na wesele? Ja jutro. Następne 20.VI. i kolejne 4.VII. Ubawię się! :-D:-D:-D

no prosze ile zabawy sie szykuje:-)

hej babeczki.
Poskakałam po stronach z modą i znalazłam parę ciekawych rzeczy. Zajebistą bluzeczkę i ekstra butki:
19253_w525.jpg

jeszcze to mi się podoba:

0adc9956b3bf10e9f13e47df9039862a_7064.jpg
- a te są seksi, rajstopki, czarna wąska sukienka...
342d36416353a69a4fe807cc05095d60_7058.jpg
- bardzo podobne mam, już są na wykończeniu, ledwo zipią a le są idealne
e04b9458ac7ea41429bc70f57cc1dced_7059.jpg
- te bym musiała upolować
079a490dc3114ac3d5c333cd170ae527_7060.jpg
- takie bym ubrała do zwiewnej sukienki i spodenek (plan zakupu)
e9cb3c4ddb4969c129202493cfeb248c_7061.jpg
- tych nie dostałam rozmiaru:wściekła/y:

ogólnie gustuje troche w innych,ale też nie są złe;-)

tez takie bole mialam na poczatku ale teraz przeszly na krzyz i tez kurna boli gimnastykuje sie jak tu siedziec wyprostowana i zgarbiona i ani tak ani tak:-)czy jest ktoras zafasolkowana ktora przeszla przez takie tortury?

mnie brzuch bolał i nawet krzyż i piersi cały czas;-)

reklama
Mnie bola krzyze ale to raczej na grype, czekam nie chce sie domyslac i nakrecac, 3 dni tylko dam rade z Wami

Do góry