Mexi
Fanka BB :)
a jakie mialyscie objawy kiedy fasolka sie zagniezdzala?
Ja miałam takie ciągnięcie i kłucie w jajniku.
Jeśli o mnie chodzi to mam straszne mdłości tak do 11 każdego dnia. Ale muszę to wytrzymać :-)
W poniedziałek idę na USG :-)
Oj współczuję. Mnie na szczęście mdłości nie dopadły i mam nadzieję, że nie dopadną :-).
Kurcze coś mi źle pokazuje ten suwaczek, bo sprawdzałam i według miesiączki jestem w 6tyg. i 3 dniu, a data porodu wychodzi na 6 stycznia. Coś tu jest nie tak
Aguniak mi wychodzi termin na 4 stycznia- prawie tak samo jak Tobie :-).
Kochane to mój test nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam aż się popłakałam nie mogę uwierzyć że się udało:-d
Patrysia wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-)
A ja byłam wczoraj u mojego lekarza. Stwierdził ciążę 5 tygodniową, choć mi z obliczeń z miesiączki wychodzi 6 tyg. no ale on się chyba zna lepiej .
Zrobił mi usg i zdjęcie fasoleczki- nie wiem czy dobrze to odczytuję, ale ma chyba 14 mm ? Tylko to by chyba było za dużo??? Zresztą nie ważne .
Dostałam skierowanie na całą masę badań i mam się z nimi zgłosić, wtedy założy mi kartę ciąży. Dodatkowo przepisał mi Duphaston- na ochronę ciąży, bo stwierdził, że może to być ciąża o podwyższonym ryzyku. A to dlatego, że miałam kiedyś operację na macicy, więc chyba chce chuchać na zimne ;-). No i jeszcze dostałam witaminy Feminatal. Z menem dostaliśmy książeczkę: Od poczęcia do narodzin i jakąś gazetę dla młodych rodziców. Ciekawe co wyjdzie z badań- mam nadzieję, że wszystko ok.