reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witam! Witam!

Kochane to mój test nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam aż się popłakałam nie mogę uwierzyć że się udało:-d

Patrysiu! GRATULUJĘ!!! O rany jak ja się cieszę,że coraz więcej fasolek i fluidków! Łapię je oczywiście! :-D Buziaki gorące!!

U mnie to jest tak, glowa wie ze bedzie @ ale serce liczy na cud i fasolke

U mnie jest dokładnie tak samo. I @ też powinnam mieć 11-12 maja. Testujemy razem :-) Chociaż ja chyba nie będę testu robiła. Zobaczę.

Patryśka ja wiedziałam,że Tobie się uda:tak::-) Któraś z nas musiała zafasolkowac, nie byłam to ja więc musiałaś byc to Ty:-D
Spokojnych miesięcy Kochane!!

Ja już w domku. Nalatałam się po mieście dziś..aż mnie wszystko boli. Jutro mamy gości i w niedzielę i musiałam zrobic duużo zakupów bo jak mój M jutro z uczelni wróci to będziemy pichcic w kuchni:tak::-D
A że ze mnie taka kucharka jak z zakonnicy żona, więc musze na M czekac:-p DObrze, że on świetnie gotuje:-D
Choc nie powiem, zdarzy mi się coś dobrego zrobic, ale musze z przepisu zawsze:) Kupuję taką gazetkę "Przyślij przepis" i z niej robię potrawy:) Są latwe i sprawdzone przez czytelników no i przede wszystkim smaczne:)
Ah.. widziałam dziś w księgarni książkę Nigella ekspresowo.. ale choroba.. 79,90:baffled: M mi pewnie kupi na dzień dziecka:-p:-D Uwielbiam jak ta babeczka gotuje:tak: Można ją na tvn style ogladac tylko nie wiem kiedy.. bo coś się ostatnio poprzestawiało w tv:)
Pozdrawiam Kochane:)

Patrysiu! GRATULUJĘ!!! O rany jak ja się cieszę,że coraz więcej fasolek i fluidków! Łapię je oczywiście! :-D Buziaki gorące!!

U mnie jest dokładnie tak samo. I @ też powinnam mieć 11-12 maja. Testujemy razem :-) Chociaż ja chyba nie będę testu robiła. Zobaczę.

dziekuje:-)życze aby @ nie przylazła:tak:

Patryśka ja wiedziałam,że Tobie się uda:tak::-) Któraś z nas musiała zafasolkowac, nie byłam to ja więc musiałaś byc to Ty:-D

Spokojnych miesięcy Kochane!!

Ja już w domku. Nalatałam się po mieście dziś..aż mnie wszystko boli. Jutro mamy gości i w niedzielę i musiałam zrobic duużo zakupów bo jak mój M jutro z uczelni wróci to będziemy pichcic w kuchni:tak::-D
A że ze mnie taka kucharka jak z zakonnicy żona, więc musze na M czekac:-p DObrze, że on świetnie gotuje:-D
Choc nie powiem, zdarzy mi się coś dobrego zrobic, ale musze z przepisu zawsze:) Kupuję taką gazetkę "Przyślij przepis" i z niej robię potrawy:) Są latwe i sprawdzone przez czytelników no i przede wszystkim smaczne:)
Ah.. widziałam dziś w księgarni książkę Nigella ekspresowo.. ale choroba.. 79,90:baffled: M mi pewnie kupi na dzień dziecka:-p:-D Uwielbiam jak ta babeczka gotuje:tak: Można ją na tvn style ogladac tylko nie wiem kiedy.. bo coś się ostatnio poprzestawiało w tv:)
Pozdrawiam Kochane:)

dziękuje:-)teraz twoja kolej;-)też lubie to babke:tak:

Wlasnie siedze z termometrem pod pacha, bo czuje sie grypowo. Rwia mnie obie nogi na wysokosci posladków i troche nerek- nigdy tak nie mialam heh
Byle bym chora nie byla, za dwa tygodnie urlop

Witam! Witam!

Kasiulku Ty moj- jeden kciuki dla Ciebie drugi dla mnie- kto wie moze bedzie zaskoczka

reklama
Patrysia86 Wielkie gratulacje!!!!
Ja również miałam przeczucie,że Ci się uda:tak:
Super,ale Wam szybko poszło:-);-)
Oczywiście łapie fluidki
My od jutra przytulanki,dziś kupiłam test owulacyjny,może coś pomoże:happy2:
Pozdrawiam i witam nowe staraczki:cool2:

Do góry