reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

patrys a ile czasu cie bolal brzuch? bo mnie od planowanej owulki czyli od 3 do dzis dzienczasem mnie w krzyzu zaboli ale zostalo okolo 8 dni do @ wiec z cierpliwoscia czekam na jej NIE przyjscie.pozdrawiam

Ja mam tak samo, ale dostalam tradziku wiec to u mnie pierwsza oznaka ze za tydzien sie pojawi, wiec czekam ale jeszcze z nadzieja na fasolke, bo to roznie bywa. A noz sie udalo

reklama
no tak ale jak to bylo konkretnie?

różnie raz ból jak na @ a raz jak na biegunke np.wczoraj tak miałam:tak:

Ja mam tak samo, ale dostalam tradziku wiec to u mnie pierwsza oznaka ze za tydzien sie pojawi, wiec czekam ale jeszcze z nadzieja na fasolke, bo to roznie bywa. A noz sie udalo

trądzik tez może oznaczać na fasolke a dlatego bo hormony szaleją;-)szczerze wogóle objawy pierwsze to jak na@ dopiero potem mdłości osłabienia i zmęczenie(co o tym zapomniałam napisać czuje też zmęczenie:tak:);-)

U mnie to jest tak, glowa wie ze bedzie @ ale serce liczy na cud i fasolke

ja wam powiem że ja czułam że to fasolka bo te objawy ja nie miałąm tak i dało mi wiele do myślenia no ale jak zostało 2 dni do testowania potem jeden kurka stres na maksa i juz myśle że @ przyjdzie ale mówiłam tak że jak jest fasolka to nie ma co się stresować bo @ na bank nie przyjdzie i tak sobie mówiłam i nawet już mówiłam dziś do M jedz po test bo ja wiem że jestem w ciąży i musze zobaczyć chociaż miałam stresa bo to nie był poranny mocz i jak robiłam jak ja się trzęsłąm no i moje przeczucia się sprawdziły:tak:co może czujecie to że jest fasolka bo ja to czułam;-)

ja tez nigdy nie mialam takich boli wiec cos daje mi do myslenia ale w glebi serca cos mi mowi ze to jest fasolka ale moja siostra mowi zebym sie nie nakrecala bo to moga zachodzic jakies zmiany w zwiazku z dalszym dojrzewaniem ale ja czuje ze jednak nie a co jest najsmieszniejsze to to ze ja czuje ze to bedzie
chlopczyk:-Dsama z siebie sie smieje bo pierwszy raz widze kogos tak zeschizowanego jak ja:-Djuz powiedzialam mojemu M ze musze isc do psychiatry bo nie jest ze mna dobrze:-D

nie chce sobie wmawiac bo nie chce juz plakac wiec staram sie byc obojetna do tej sytuacji ale coz zostalo 8 dni do planowanej @ odliczanie czas zaczac.wole odliczac do jej przyjscia niz sobie wmawiac ze mam fasolke a potem robic powodz w domu z moich gorzkich lez.M juz nie wie jak ma mnie pocieszac tak jak wczoraj poplakalam sie bo sie dowiedzialam ze moj kumpela jest w ciazy i na to wychodzi ze ja z nich wszystkich zostalam ostatnia:-(

MORENA nie martw sie zafasokujesz na pewno jak nie teraz to na pewno juz nie długo:tak:cieszę się że czujesz takie objawy i mówisz że tak nie miałaś to tak jak ja i widzisz jest fasolka przeczucia nas nie mylą aż tak mocno ja znam swój organizm i widze jak zachodzi w nim coś innego niż zazwyczaj to się czuje no ale też i są mylne objawy ale te prawdziwe nie da się zmylić one poprostu są:tak:trzymam kciuki za fasolke:-)

reklama
nie dziekuje bo moge zapeszyc ale bede sie starala na bierzaco wam pisac co sie ze mna dzieje a jak narazie to musze isc posadzic moje warzyka i owocki buziaczki i milego popoludnia zycze:-)

Do góry