Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
agniesiak przes tego stresa dorwalam sie do ciastek widzisz do czego mnie doprowadzasz a ja tu prubuje utrzymac linie.
Hehe jak to mówi moja świadkowa -> "o linię trzeba dbać musi być gruba i wyraźna"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agniesiak przes tego stresa dorwalam sie do ciastek widzisz do czego mnie doprowadzasz a ja tu prubuje utrzymac linie.
Hehe jak to mówi moja świadkowa -> "o linię trzeba dbać musi być gruba i wyraźna"
hehe jak to mówi moja świadkowa -> "o linię trzeba dbać:-d musi być gruba i wyraźna"
Mexi, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też tak miałam, że nie mogłam spać i stałam się rannym ptaszkiem, chyba adrenalinka buzowała, a od dwóch dni przysypiam wszędzie :-)
Mexi GRATULLLLAAAACCJJEE
Gratuluję Kochana!! Matko jak ja się cieszę:-) Chociaż Tobie się udało Ja powinnam dziś testowac ale mąż mi mówi, żebyśmy jeszcze poczekali. Od stycznia mam regularne cykle co 28dni ale wczesniej to miałam róznie dlatego poczekam jeszcze może do 1-2 maja
bedziecie sie smiac ale dopiero 2 miesiac a wczesniej to tak na chybil trafil ale teraz konkretnie chcemy.
Dziewczyny piszą, że jak były w ciązy to miały dużo białego śluzu a ja się martwię bo u mnie brak:-(
Cycuchy bolą po bokach, tempka normalna (choc jak nawet chora bylam to baardzo rzadko miałam podwyższoną), sennośc, brzusi nieraz pobolewa, kłuje w jajnikach i lekkie odbijanie
kochana ty masz fasolke w brzusiu normalnie się zdziwie jak nie
Hmm.. ciekawe jakie to uczucie ujrzec te dwie kreski..