reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Aleście dużo dzisiaj napisały łochooocho :-).

Mexi, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też tak miałam, że nie mogłam spać i stałam się rannym ptaszkiem, chyba adrenalinka buzowała, a od dwóch dni przysypiam wszędzie :-)

Mamo Stacha- może masz rację :tak:. Ja dzisiaj już się obudziłam normalnie- tzn na tyle, na ile mi budzik pozwolił- czyli do 7:00 :-D.

Mexi GRATULLLLAAAACCJJEE :tak:

Gratuluję Kochana!! Matko jak ja się cieszę:-) Chociaż Tobie się udało:tak: Ja powinnam dziś testowac ale mąż mi mówi, żebyśmy jeszcze poczekali. Od stycznia mam regularne cykle co 28dni ale wczesniej to miałam róznie dlatego poczekam jeszcze może do 1-2 maja:tak:

Aguniak, Agniesiak -----> trzymam kciuki za wasze testowanka, bo widzę po suwaczkach, że to już tuż tuż- na dniach :-).

bedziecie sie smiac ale dopiero 2 miesiac a wczesniej to tak na chybil trafil ale teraz konkretnie chcemy.:sorry:

Spokojnie- nam się udało w 2 cyklu, a biorąc pod uwagę dni kalendarzowe odkąd postanowiliśmy się starać, to udało się równo po miesiącu. Może i wam się uda? A jak nie w tym to na pewno w następnym :-). Życzę owocnych przytulanek ;-).

Dziewczyny piszą, że jak były w ciązy to miały dużo białego śluzu a ja się martwię bo u mnie brak:-(
Cycuchy bolą po bokach, tempka normalna (choc jak nawet chora bylam to baardzo rzadko miałam podwyższoną), sennośc, brzusi nieraz pobolewa, kłuje w jajnikach i lekkie odbijanie:eek:

Agniesiak nie chcę wyrokować, ale mi to wygląda na fasolinka, a przynajmniej duża szansa jest. Miałam wszystkie objawy identyczne do Ciebie, tylko tempkę mam cały czas podwyższoną. I te odbijanie lekkie też u siebie zauważyłam (a wcześniej go w ogóle nie brałam pod uwagę jako objaw) ;-). Co do śluzu to mam go cały czas, ale nie jakieś wielkie ilości. Raczej normalne.

kochana ty masz fasolke w brzusiu normalnie się zdziwie jak nie:confused2:

Dokładnie- zgadzam się. :-)

Hmm.. ciekawe jakie to uczucie ujrzec te dwie kreski..:-D

Niesamowite :-). Ale z pewnością niedługo sama się przekonasz :tak:.

Witajcie Dziewczyny!
Tu jak zwykle dzieje się na całego! :-) U mnie bez zmian dlatego się nie odzywam prawie wcale. Dzisiaj w pracy bardzo mnie zaczął boleć lewy jajnik (to z niego powinna być owulka w tym cyklu). Boli do tej pory. Jak nacisnę brzuch w tym miejscu to zwijam się z bólu. Może i to przez owulację, nie wiem. Miłego wieczorku! No i oczywiście weekendu! Ja mam aż 6 dni wolne! :-D:-D:-D

hej dziewczyny!
ja czekam do 6-7 maja na ewentualny @ lub daj boze brak (wolalabym brak @) trzymajcie kciuki ciekawe kiedy sie odczuwa ze sie juz jest w ciazy. ja mam wzdecia brzucha i bol jajnika a to 22 dzien cyklu.pozdrawiam wszystkie starajace sie mamusie i te juz w ciazy

reklama
Mexi Wielkie Gratulacje!!!!!! teraz dbaj o siebie i o fasolkę:tak:
U mnie nici z fasolki,w poniedziałek dostałam @ :wściekła/y::no: a tak ładnie się staraliśmy:angry: ale jestem zła:wściekła/y:!!
Teraz czekam jak @ mi się skończy i znowu zaczynamy staranka,będzie dobrze,musi być;-)

Witam nowe dziewczyny:-)

Miłych snów

Do góry