reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

witam sie wieczornie ze wszystkimi
pozdrawiam nowe forumowiczki:tak:
alllle duzo napisałyscie dzisiaj, ale wszystko nadrobiłam:-)
i w koncu długo oczekiwany majowy weekend:-D:-D:-D:-D
a taką mam ochote na zmrozonego red'sa malinowego mniam:-D:-D:-D:-D
moze skoczymy na piwko:tak::eek::-D

reklama
słuchajcie kochane poradzcie mi bo cos mi sie tu poknociło strasznie wszystko wypisuje mi po angielsku!!!!! niemoge odczytac niektorych waszych postow bo tam gdzie wpisujecie polskie znaki takie jak ą-ę-

Witajcie kochane Staraczki!!
Nie było mnei tu mnóstwo czasu, ale pojawiam się znowu- ja i moje DWIE KRESECZKI!!!
Udało się i to zupełnie niespodziewanie, nie spodziewałam się tego zupełnie, ale maleństwo już jest więc przesyłam Wam MNÓÓÓÓÓSTWO FLUIDKÓW
i życze samych II !!!!!!!!!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nie było mnei tu mnóstwo czasu, ale pojawiam się znowu- ja i moje DWIE KRESECZKI!!!
Udało się i to zupełnie niespodziewanie, nie spodziewałam się tego zupełnie, ale maleństwo już jest więc przesyłam Wam MNÓÓÓÓÓSTWO FLUIDKÓW

nie poznalam Cie jeszcze ale pozwól że złoze jako pierwsza gratulacje.. spokojnej ciąży życze i przy okazji łapie fluidki:)

Gratulacje Kochana!!:-D:tak:

Zrobiłam ten cholerny test. Jedna gruba krecha:-(
No ale dziś dopiero 29dc.. no i test baardzo długo w szafce leżał.. No nic czekam na @ a potem znów igraszki, aż do skutku:-D

Witam bardzo serdecznie!!!
Jestem od niedawna na tej " stronce"...postanowiłam że i ja dołączę do tego wątku gdyż wrównież będziemy się starać o dzidziusia w tym roku. :-)
Mogę nawet stwierdzić że moje starania już się zaczeły gdyż nastąpiła poprawa w leczeniu z czego az boje sie cieszyc żeby nie zapeszyć...niestety leki musze brac do konca czerwca a od sierpnia będziemy działać...
mam nadzieje ze uda się....na samą myśl juz się ciesze:tak:

Mexi Wielkie Gratulacje!!!!!! teraz dbaj o siebie i o fasolkę:tak:
U mnie nici z fasolki,w poniedziałek dostałam @ :wściekła/y::no: a tak ładnie się staraliśmy:angry: ale jestem zła:wściekła/y:!!
Teraz czekam jak @ mi się skończy i znowu zaczynamy staranka,będzie dobrze,musi być;-)

Witam nowe dziewczyny:-)

Miłych snów

o jejku tule mocno i kciukasy za następne staranka:tak:

GRATUUUUUUUUUUUUUUUULACJE:-):-):-)łąpie fluidki łapie:tak::-)

Gratulacje Kochana!!:-D:tak:

Zrobiłam ten cholerny test. Jedna gruba krecha:-(
No ale dziś dopiero 29dc.. no i test baardzo długo w szafce leżał.. No nic czekam na @ a potem znów igraszki, aż do skutku:-D

przykro mi i kurka normalnie sie dziwie że tylko jedna:confused2:ale teraz staranka na nowo i to na nowej kanapie:tak:;-)

Witam bardzo serdecznie!!!
Jestem od niedawna na tej " stronce"...postanowiłam że i ja dołączę do tego wątku gdyż wrównież będziemy się starać o dzidziusia w tym roku. :-)
Mogę nawet stwierdzić że moje starania już się zaczeły gdyż nastąpiła poprawa w leczeniu z czego az boje sie cieszyc żeby nie zapeszyć...niestety leki musze brac do konca czerwca a od sierpnia będziemy działać...
mam nadzieje ze uda się....na samą myśl juz się ciesze:tak:

witam i trzymam kciukasy zaglądaj do nas:tak::-)

Witajcie majowo - mam troche czasu to was moge podczytac - witam wszystkie nowe staraczki i pozdrawiam reszte dziewczyn. U mnie @ od wczoraj i kolejna nadzieja choc coraz bardziej watpie ze sie uda... W tym cyklu badanie HSG i moze ono cos wyjasni bo hormonki sa ok, jajo jest, tylko ciazy nie ma.... Jeszcze badania malza i mysle ze wszystko sie wyjasni...

reklama
Do góry