reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

witam sie wieczornie ze wszystkimi
pozdrawiam nowe forumowiczki:tak:
alllle duzo napisałyscie dzisiaj, ale wszystko nadrobiłam:-)
i w koncu długo oczekiwany majowy weekend:-D:-D:-D:-D
a taką mam ochote na zmrozonego red'sa malinowego mniam:-D:-D:-D:-D
moze skoczymy na piwko:tak::eek::-D

reklama
słuchajcie kochane poradzcie mi bo cos mi sie tu poknociło strasznie wszystko wypisuje mi po angielsku!!!!! niemoge odczytac niektorych waszych postow bo tam gdzie wpisujecie polskie znaki takie jak ą-ę-

Witajcie kochane Staraczki!!
Nie było mnei tu mnóstwo czasu, ale pojawiam się znowu- ja i moje DWIE KRESECZKI!!!
Udało się i to zupełnie niespodziewanie, nie spodziewałam się tego zupełnie, ale maleństwo już jest więc przesyłam Wam MNÓÓÓÓÓSTWO FLUIDKÓW
i życze samych II !!!!!!!!!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nie było mnei tu mnóstwo czasu, ale pojawiam się znowu- ja i moje DWIE KRESECZKI!!!
Udało się i to zupełnie niespodziewanie, nie spodziewałam się tego zupełnie, ale maleństwo już jest więc przesyłam Wam MNÓÓÓÓÓSTWO FLUIDKÓW

nie poznalam Cie jeszcze ale pozwól że złoze jako pierwsza gratulacje.. spokojnej ciąży życze i przy okazji łapie fluidki:)

Gratulacje Kochana!!:-D:tak:

Zrobiłam ten cholerny test. Jedna gruba krecha:-(
No ale dziś dopiero 29dc.. no i test baardzo długo w szafce leżał.. No nic czekam na @ a potem znów igraszki, aż do skutku:-D

Witam bardzo serdecznie!!!
Jestem od niedawna na tej " stronce"...postanowiłam że i ja dołączę do tego wątku gdyż wrównież będziemy się starać o dzidziusia w tym roku. :-)
Mogę nawet stwierdzić że moje starania już się zaczeły gdyż nastąpiła poprawa w leczeniu z czego az boje sie cieszyc żeby nie zapeszyć...niestety leki musze brac do konca czerwca a od sierpnia będziemy działać...
mam nadzieje ze uda się....na samą myśl juz się ciesze:tak:

Mexi Wielkie Gratulacje!!!!!! teraz dbaj o siebie i o fasolkę:tak:
U mnie nici z fasolki,w poniedziałek dostałam @ :wściekła/y::no: a tak ładnie się staraliśmy:angry: ale jestem zła:wściekła/y:!!
Teraz czekam jak @ mi się skończy i znowu zaczynamy staranka,będzie dobrze,musi być;-)

Witam nowe dziewczyny:-)

Miłych snów

o jejku tule mocno i kciukasy za następne staranka:tak:

GRATUUUUUUUUUUUUUUUULACJE:-):-):-)łąpie fluidki łapie:tak::-)

Gratulacje Kochana!!:-D:tak:

Zrobiłam ten cholerny test. Jedna gruba krecha:-(
No ale dziś dopiero 29dc.. no i test baardzo długo w szafce leżał.. No nic czekam na @ a potem znów igraszki, aż do skutku:-D

przykro mi i kurka normalnie sie dziwie że tylko jedna:confused2:ale teraz staranka na nowo i to na nowej kanapie:tak:;-)

Witam bardzo serdecznie!!!
Jestem od niedawna na tej " stronce"...postanowiłam że i ja dołączę do tego wątku gdyż wrównież będziemy się starać o dzidziusia w tym roku. :-)
Mogę nawet stwierdzić że moje starania już się zaczeły gdyż nastąpiła poprawa w leczeniu z czego az boje sie cieszyc żeby nie zapeszyć...niestety leki musze brac do konca czerwca a od sierpnia będziemy działać...
mam nadzieje ze uda się....na samą myśl juz się ciesze:tak:

witam i trzymam kciukasy zaglądaj do nas:tak::-)

Witajcie majowo - mam troche czasu to was moge podczytac - witam wszystkie nowe staraczki i pozdrawiam reszte dziewczyn. U mnie @ od wczoraj i kolejna nadzieja choc coraz bardziej watpie ze sie uda... W tym cyklu badanie HSG i moze ono cos wyjasni bo hormonki sa ok, jajo jest, tylko ciazy nie ma.... Jeszcze badania malza i mysle ze wszystko sie wyjasni...

reklama
Do góry