reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Aguniak i ja tez trzymam:tak::-)

Co do mojego "niby" śluzu... to ja mam go w środku ale na zewnątrz to naprawdę znikome ilości na papierze.. Wcześniej przed @ miałam śluz... najpierw białawy a potem ciemnieszy aż w końcu @ się pojawiała.. a teraz cisza..:eek:
Patrysiu co do tempki to ja mam normalną:-( Ale ja nigdy prawie nie mam podwyższonej, nawet jak mega chora jestem. Mama mi zawsze mówiła,że ja nigdy temperatury nie miałam podwyższonej. Hmm..:baffled:
A teraz wpierniczam mega ostrą zupkę chińską, wiem,że to niezdrowe ale tak mi się chciało czegoś ostrego,że masakra. Nie mogę na jogurty patrzec, tylko ostre, kwasne itp. Ja już wariuję..:-D

kochana ty masz fasolke w brzusiu normalnie się zdziwie jak nie:confused2:biegaj po testa i rób go rano:tak:;-)

czesc moje kochane anioleczki :)
hej hej, ja juz w domeczku :)
jutro odpoczywam a w sobote najpierw na zakupy w poszukiwaniu sportowego obuwia dla mnie a pozniej grill na dzialeczce :) i piweczko...mniam

miły dzionek się szykuje:-)miłego grillowania;-)

reklama
a dziekowac dziekowac... :) zapraszam jak macie chec?!

ja zawsze po dwóch piwach biore sie za koszenie mamie trawy na dzialce, to normalnie takie kino jest ze wszyscy placza ze smiechu i teraz jak mama robi grilla to zamiast mowic ze na grilla i piwko to mowi ze na koszenie trawki

My na pewno jutro u mamy na urodzinkach zjemy:tak:a w weekend też z M chyba zrobimy sobie bo my uuuuuuuuuuuuuuuuuwielbiamy sezon grillowy:-D

My też uwielbiamy sezon grillowy i równiez będziemy grillowac w weekend majowy:-D

agniesiak i nie korci ci go zrobić:szok::-Dja powiem tak jak fasoka jest to to wykaże:tak:nawet jeszcze przed @ pokazuje a już w dniu @ tym bardziej wiem wiem namawiam a sama chce zrobić jak 2 dni @ nie dostane ale ja sie tak niecierpliwie bo kurka ja wiem że jesteś i koniec:-)

reklama
agniesiak i nie korci ci go zrobić:szok::-Dja powiem tak jak fasoka jest to to wykaże:tak:nawet jeszcze przed @ pokazuje a już w dniu @ tym bardziej wiem wiem namawiam a sama chce zrobić jak 2 dni @ nie dostane ale ja sie tak niecierpliwie bo kurka ja wiem że jesteś i koniec:-)

agniesiak idz prosze zrob testa bo ja tu z niecierpliwosci umre.prosiem:tak:

Oj dziewczynki, dziewczynki:-D
Troche się boję go zrobic bo przed nowym rokiem miałam nieregularne cykle i najdłuższy to 31 dni.. wiec może jeszcze poczekam, gdyby @ miała opóźnienie.
Hmm.. ciekawe jakie to uczucie ujrzec te dwie kreski..:-D

Do góry