reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

mezatka chyba tylko my doczekalysmy tej wspanialej wiadomosci!!:-D ale przynjamniej z jaka nadzijea pojdziemy teraz spac co?;-)

mi tez sie łezka zakrecila w oku.... prawie jakbym sama sieo tym dowiedziala:sorry2:

reklama
kurde Marzenixx, mezatka i reszta...czemu tu teraz jestescie? buuuuu

Witaj Marlena85;-) Ja pisalam na watku Staraczki 2008 i mialam sie przenies na Mamusie, Staraczki 2009 a tu powstala kontynuacja Staraczek 2008 i tak wiec zaczelam pisac tutaj, choc codziennie czytam rowniez posty na drugim forum:tak:. W pewnym czasie pisalam na dwoch, ale nie dalam rady:-D a tutaj jest rowniez duzo osob, ktore poznalam wczesniej i tak zostalo na razie. Serdecznie Cie pozdarwiam;-);-)

Ja rowniez normalnie siedze sobie nie moge uwierzyc i lezki w oczkach moj tato na mnie podejrzliwie spojarzal jak wrocilam i sie usmiechna (choc nie wie gdzie i po co bylam) tylko zapytal czy jest ok :)) Dzis uwierzylam w cuda wiem ze lekarze pomagaja wspomagaja badania wsio ale u nas z gory powiedzial ze bezplodnosc u M i to 10 lat temu po czym powtorzone badania BEZ ZMIAN a ja i tak swoje :D rozmawialam wiele razy z moja mama (zmarla na raka 3 lata temu ale radze sie w ciezkich chwilach) co mysli czy jest nadzieja tak bardzo bym chciala...wiem ze bedziecie sie smiac ale w ta noc przysnilo mi sie cudowne bezbronne dzieciatko a ja obudzilam sie zaplakana ale taka jakas pelna wiary i szczesliwa :) i popre dziewczyny ktore kiedys dawno mi napisaly "NADZIEJA UMIERA OSTATNIA" poki @ nie zapuka poki gin nie powie definitywnie TO NIE CIAZA nadzieja jest i u mnie tak bylo wszystkie niby znaki jak co cykl poza tym siiiiilnym przeczuciem sercem moim cialo mowilo swoje a serce swoje mialam to samo w 1 ciazy to jest TO COS :) ze niby nic Cie nie boli czujesz sie jak na @ znaki na ziemi mowia ze idzie i tylko sie z Toba drazni a tam cos w srodku....nie umiem opisac poprostu pare dni po owu zlapalam sie za brzuch i to uczucie ze jest w srodku z Wika mialam to samo :)) dlatego na sile szukalam znakow ale nie przyszly tempka nawet byla nizsza niz zwykle :))

boske kroptusia przestan cholercia juz! bo przeciez siedze i rycze jak glupia jak czytam co piszesz!!:sorry2:( dobrze ze meza nie ma) tak sie ciesze twoim szczesciem:-D
mam nadzieje ze mimo iz przeniesiesz sie na watek z mamusiami chyba wrzesniowy tak? to zostaniesz tez znami:zawstydzona/y:

mezatka chyba tylko my doczekalysmy tej wspanialej wiadomosci!!:-D ale przynjamniej z jaka nadzijea pojdziemy teraz spac co?;-)

mi tez sie łezka zakrecila w oku.... prawie jakbym sama sieo tym dowiedziala:sorry2:

Dokladnie Marzenixx....Kurde warto bylo czekac na ta wspaniala wiadomosc:tak::-):tak:. Tak sie ciesze, ze mysli kraza mi tylko wokol tej informacjii:tak::tak:

a ja z tego wszystkiego nie moge spac :) patrze na swoja core i mysle noooo w koncu bedziesz miala siostrzyczke braciszka ktorego tak bardzo chcialas i przychodzilas do mamusi i pytalas :) pewnie ze tu zostane to Wyscie daly mi pierwsza nadzieje nutke malenka ktora zagoscila w mym serduszku dokadnie10 dni temu....:) kladzcie sie dziewczynki i snijcie o malenstwach bede do Was zagladac poki co musze sie sama z tym przespac i ochlonac :)

ide dziewczyny spac bo przeciez jutro do pracy na rano , chociaz nie wiem jak szybko zasne po takich wiadomosciach:-D jak tylko wroce jutro z pracki zaraz do was przylece!!!! buziolki kochane! dobranoc!!!!
kroptusia dla ciebie specjalnie kochana cudownej nocki zycze!! choc tobie to juz nic wiecej nie potzreba...:-D
papa:-D:-D

boske kroptusia przestan cholercia juz! bo przeciez siedze i rycze jak glupia jak czytam co piszesz!!:sorry2:( dobrze ze meza nie ma) tak sie ciesze twoim szczesciem:-D
mam nadzieje ze mimo iz przeniesiesz sie na watek z mamusiami chyba wrzesniowy tak? to zostaniesz tez znami:zawstydzona/y:

Ja tez prawia placze z twojego szczescia Kroptusiu. Kochana licze na ciagle relacje jak twoja ciaza przebiega, jakie dalsze objawy, samopoczycie, wszystko:-), bo jestem bardzo ciekawa:tak:jak to u ciebie wszystko gra:-)
No to mamy pierwsza fasoleczke na forum!!!!

Kurde dziewczyny musze juz zmykac, ale jutro odezwe sie jak tylko wstane, buziaczki i usciski dla wszystkich papappa......choc tak trudno sie rozstac teraz:-)​

No ja tak czekałam na wieści od Kroptusi ale w końcu nie wytrzymałam i usnęłam nie wiem kiedy, ale teraz się obudziłam i stwierdziłam że no już poprostu musze wiedzieć co tam a tu TAKIE NOWINY!!!!:-D
Kroptusiu DAŁAŚ NADZIEJĘ wielu wielu Staraczkom!!!!!!!!!
Mnie też się łezka w oku kręci po przeczytaniu Twoich relacji, to wspaniałe i cudowne, bardzo bardzo BARDZO się cieszę Twoim szczęściem!!!!!!!!!
Przytulam mocniutko kochana!!!!!!! I dużo zdróweczka dla WAS!!!! :-D
(..no i w sumie też troszkę fluidków może jednak podłapię....)

Ta opowieść o Bogu i dzieciątku jest prześliczna, też się poryczałam czytając to..
A co do wieku to ja mam skromne ale jakże śliczne 22 lata :-D

Ponieważ pewnie rano nei dam rady tu już zajrzeć, to życzę Wam miłego dnia kochane i przede wszystkim Kroptusiu pisz jak Twój m zareagował na TAKĄ niespodziankę!!!
Kurcze, jak to się dzieje że tak współodczuwa się szczęście drugiego człowieka? Ja to aż teraz się cała uśmiecham ciągle!!! :-D

reklama
Witajcie dziewczyny:-)
Nie zapomnialam o Was ani na chwilke, wiec melduje sie i tutaj:tak:.

Hej Dziewczyny !! :D
Wreszcie sie udalo, moja fasolka dala o sobie znac tuz po swietach :D
@ nie bylo, zrobilam tescik i piekne dwie kreseczki :D
Jejku, jak sie ciesze :D

Kurde ale wspaniala wiadomosci. Zanka .WIELKIE GRATULACJE!!! Duzo zdrowka dla was obojga, oby te 9m-cy, byly dla ciebie najlepszym okresem w twoim zyciu!!!

DOBRANOC:-)​

Do góry