reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dzidzia kopie kopie,wczoraj mi spać nie dawał :laugh2:

Hej Laseczki,

Cisza że ho ho :-D:-D

Kroptusiu - ależ się cieszę. :-) Super, no i chłopak będzie czyli parka :-)

Mama Stacha - O Matko, ale ten Twój maluch ma pecha. Geeez, uważaj Kochana na siebie i na fasolcie :tak::tak::tak:

A ja dziś od rana biegam. W nocy przyleciał mój brat (nic ni komu nie powiedział tylko o 2 rano zadzownił do mnie i poprosił żebym mu drzwi otworzyła). Myślałam że padne.
Rano poleciałam na badanka: mocz, morfologia i betka (żeby sprawdzić czy ładnie rośnie) - już mnie Panie rozpoznają :-) Potem na myjkę (bo mój brat ma świra na punkcie czystego samochodu a pożyczyłam mu swój) - i wiecie co pomogłam facetowi o co chodzi z automatyczną myjnią bo pojęcia nie miał. No i zrobiłam zakupki i nakupiłam warzywek, które już prawie pochłonełam. :-D:-D:-D

Madziaas - ja już sie nie moge doczekać kopniaczków

Dziewczyny, nie uwierzycie :szok:
Moje dziecko to ma szczęście do kłopotów. Oprócz rumienia zakaźnego wychodzi mu właśnie ospa wietrzna. Dwie zakaźne na raz, a ja w ciąży.
o rany:szok::szok::szok: zdróweczka dla synka

Kroptusiu bardzo się cięszę, że u Ciebie wszystko dobrze, i jednak będzie Kacperek:-D:-D:-D

M przyjeżdza na weekend a ja z @:confused2::crazy:

reklama
No a ja właśnie umyłam sobie włoski:tak:pranie juz powieszone na słoneczku:tak:i teraz chwilka spokoju;-)
A mój M nie poszedł dzis do pracy bo ma wolne bo na uczelnie miał jechac ale nie pojechał:-) Jutro razem jedziemy, koleżanka nas rano zawozi. Kurna.. stresuje sie tym egzaminem, ale co będzie to będzie.. już mnie nie obchodzi to. Teraz moją głowę zaprząta tylko czekanie do upragnionej @:tak: a potem figle..:laugh2::rofl2:
Mój M robi obiadek, mniami... przyjadą dziś do nas moja mama z narzeczonym, hehe:tak::-D
Oczywiście na zakupach nie mogłam sie powstrzymac i kupiłam gazetkę : Mam dziecko, heh:eek::-D

Dziękuje :-) Lece dziewczynki na zakupki :-)
Udanych zakupów Kochana!:tak:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry