reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Dzidzia kopie kopie,wczoraj mi spać nie dawałDZIEŃ DOBRY:-)
o jejku ale pecha ma twój synek:-(uwa żaj na fasolke
widziałamsuper babka z ciebie:-)
witaj:-)u nas znajdziesz wsparcie
na pewno mój M kiedyś widział przed imprezą grono sarenek i co spotkał mnie na tej imprezie a dziś jesteśmy małżeństwem mamy synka i staramy się o kolejne maleństwo:-)tak więc na szczeście boćki i fasolke przyniosą
KROPTUSIU super że dzidzia zdrowa i chłopczyk będzie:-)ale droge do gina to miałaś super
MADZIAS jak ty zdróweczko dzidzia kopie:-)
maggie_f
Fanka BB :)
Hej Laseczki,
Cisza że ho ho
Kroptusiu - ależ się cieszę. :-) Super, no i chłopak będzie czyli parka :-)
Mama Stacha - O Matko, ale ten Twój maluch ma pecha. Geeez, uważaj Kochana na siebie i na fasolcie
A ja dziś od rana biegam. W nocy przyleciał mój brat (nic ni komu nie powiedział tylko o 2 rano zadzownił do mnie i poprosił żebym mu drzwi otworzyła). Myślałam że padne.
Rano poleciałam na badanka: mocz, morfologia i betka (żeby sprawdzić czy ładnie rośnie) - już mnie Panie rozpoznają :-) Potem na myjkę (bo mój brat ma świra na punkcie czystego samochodu a pożyczyłam mu swój) - i wiecie co pomogłam facetowi o co chodzi z automatyczną myjnią bo pojęcia nie miał. No i zrobiłam zakupki i nakupiłam warzywek, które już prawie pochłonełam.
Madziaas - ja już sie nie moge doczekać kopniaczków
Cisza że ho ho
Kroptusiu - ależ się cieszę. :-) Super, no i chłopak będzie czyli parka :-)
Mama Stacha - O Matko, ale ten Twój maluch ma pecha. Geeez, uważaj Kochana na siebie i na fasolcie
A ja dziś od rana biegam. W nocy przyleciał mój brat (nic ni komu nie powiedział tylko o 2 rano zadzownił do mnie i poprosił żebym mu drzwi otworzyła). Myślałam że padne.
Rano poleciałam na badanka: mocz, morfologia i betka (żeby sprawdzić czy ładnie rośnie) - już mnie Panie rozpoznają :-) Potem na myjkę (bo mój brat ma świra na punkcie czystego samochodu a pożyczyłam mu swój) - i wiecie co pomogłam facetowi o co chodzi z automatyczną myjnią bo pojęcia nie miał. No i zrobiłam zakupki i nakupiłam warzywek, które już prawie pochłonełam.
Madziaas - ja już sie nie moge doczekać kopniaczków
P
patrysia*
Gość
No a ja właśnie umyłam sobie włoskipranie juz powieszone na słoneczkui teraz chwilka spokoju;-)
P
patrysia*
Gość
MADZIAS sliczny suwaczek i zdjątko tez maluszka waszego słodko:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madziaas
Już jesteś:)
Dziękuje :-) Lece dziewczynki na zakupki :-)MADZIAS sliczny suwaczek i zdjątko tez maluszka waszego słodko:-)
Paulina446
mamy czerwcowe 2006
o rany zdróweczka dla synkaDziewczyny, nie uwierzycie
Moje dziecko to ma szczęście do kłopotów. Oprócz rumienia zakaźnego wychodzi mu właśnie ospa wietrzna. Dwie zakaźne na raz, a ja w ciąży.
Kroptusiu bardzo się cięszę, że u Ciebie wszystko dobrze, i jednak będzie Kacperek
M przyjeżdza na weekend a ja z @
reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
No a ja właśnie umyłam sobie włoskipranie juz powieszone na słoneczkui teraz chwilka spokoju;-)
A mój M nie poszedł dzis do pracy bo ma wolne bo na uczelnie miał jechac ale nie pojechał:-) Jutro razem jedziemy, koleżanka nas rano zawozi. Kurna.. stresuje sie tym egzaminem, ale co będzie to będzie.. już mnie nie obchodzi to. Teraz moją głowę zaprząta tylko czekanie do upragnionej @ a potem figle..
Mój M robi obiadek, mniami... przyjadą dziś do nas moja mama z narzeczonym, hehe
Oczywiście na zakupach nie mogłam sie powstrzymac i kupiłam gazetkę : Mam dziecko, heh
Mój M robi obiadek, mniami... przyjadą dziś do nas moja mama z narzeczonym, hehe
Oczywiście na zakupach nie mogłam sie powstrzymac i kupiłam gazetkę : Mam dziecko, heh
Dziękuje :-) Lece dziewczynki na zakupki :-)
Udanych zakupów Kochana!
Podziel się: