reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
do Patrysi86: Kochaniutka minęło już ponad 3 tygodnie jestem swierzo po @.Mowisz że jak jest fasolka to już wykarze i że jestem świerzo po @ w niczym nie przeszkadza?

Do Aguniak: nie dziękuję kochaniutka,skoro wszystkie tak twierdzicie to ok dzisiaj kupię test i jutro rano zrobię,ale czy koniecznie musi byc rano? Jak jest fasolka to odrazu pisze a jak nie ma to też napiszę:nerd:

Do Aguniak: nie dziękuję kochaniutka,skoro wszystkie tak twierdzicie to ok dzisiaj kupię test i jutro rano zrobię,ale czy koniecznie musi byc rano? Jak jest fasolka to odrazu pisze a jak nie ma to też napiszę:nerd:

Podobno najlepiej zrobic rano w dniu spodziewanej @. Czekamy do jutra by sprawdzic ten Twój test:tak: A może zapoczątkujesz u nas fasolinki?:tak::-D
Pozdrawiam, trzymaj się.

do Patrysi86: Kochaniutka minęło już ponad 3 tygodnie jestem swierzo po @.Mowisz że jak jest fasolka to już wykarze i że jestem świerzo po @ w niczym nie przeszkadza?

jak jest już po 3 tyg.to fasolke odrazu powinno wkryc i nieważne czy teraz czy rano(ale najlepiej jest rano robić)tylko ty jestes juz dlugo po co ja test zrobiłam tez po południu i były 2 kreski a dowód to Dominiś:tak::-)tylko mnie jedno zastanawia że dostałaś @ hmm w sumie zdarza się to ale też jak juz to @ trwa tak do 2 dni i nie jest to duże krwawienie:eek:a jak miałas normalną @ to niestety chyba nie jesteś hmm co w sumie lepiej zrobić test jak tu piszą kolezanki:tak:;-)

Witam
my się nadal kurujemy:-(. M nam zrobił niespodziankę i przyjechał na weekend:-)
Madziaas spóźnione ale szczere życzonka urodzinowe
Mama Stacha ogromniaste gratulacje spokojnej ciązy życzę i mam nadzieję, że synek nie załapał tego choróbska
no i zapomniałam co miałam dalej pisać:-D

Ostatnia edycja:
Witam
my się nadal kurujemy:-(. M nam zrobił niespodziankę i przyjechał na weekend:-)
Madziaas spóźnione ale szczere życzonka urodzinowe
Mama Stacha ogromniaste gratulacje spokojnej ciązy życzę i mam nadzieję, że synek nie załapał tego choróbska
no i zapomniałam co miałam dalej pisać:-D

my juz ogólnie zdrowi no może troche pocieknie jeszcze katarek,ale to jest takie naprawde ostatki co ogólnie jest ok:tak:a wy się kurujcie az będzie dobrze:tak:no i M przyjechał to napewno szybko zdrowi będziecie:-)

reklama
patrysia86;3526926]jak jest już po 3 tyg.to fasolke odrazu powinno wkryc i nieważne czy teraz czy rano(ale najlepiej jest rano robić)tylko ty jestes juz dlugo po co ja test zrobiłam tez po południu i były 2 kreski a dowód to Dominiś:tak::-)tylko mnie jedno zastanawia że dostałaś @ hmm w sumie zdarza się to ale też jak juz to @ trwa tak do 2 dni i nie jest to duże krwawienie:eek:a jak miałas normalną @ to niestety chyba nie jesteś hmm co w sumie lepiej zrobić test jak tu piszą kolezanki:tak:;-)

No właśnie też mnie to dziwi ,i również mi się wydaje że to nie ciąza,ale ja nigdy nie zwracałam i piersi mnie tak długo nie bolały tylko tyle co przed@:-(ale zrobię ten test mimo że nie lubię tego,ale zrobię bo jesli jest fasoleczka to muszę odstawić tabletki. Dziękuję Ci bardzo kochana.

Do góry