reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Do Aguniak: nie dziękuję kochaniutka,skoro wszystkie tak twierdzicie to ok dzisiaj kupię test i jutro rano zrobię,ale czy koniecznie musi byc rano? Jak jest fasolka to odrazu pisze a jak nie ma to też napiszę:nerd:

kochana, podobno najlepiej jest rano bo mocz jest wtedy najbardziej zageszczony..wszedzie pisza i mowią o pierwszym porannym moczu..

Najczęściej zadawane pytania - Test ciążowy Niechciana ciąża Testy ciążowe - AMIL - Testy ciąża
Czy muszę przeprowadzić test wykorzystując pierwszy poranny mocz?
Możesz wykonać test o każdej porze dnia, jednak twój pierwszy poranny mocz jest najbardziej skoncentrowany i może zawierać najwięcej hormonu hCG. Jeśli wykonujesz test przed dniem spodziewanej miesiączki najlepiej zrób go rano.

Quick Vue - Test ciążowy - 1 szt.
Od jakiego momentu można przeprowadzać test?
Test można przeprowadzać już od dnia, gdy nie pojawi się miesiączka.
Czy do badania trzeba pobierać mocz poranny?
Test można przeprowadzić o dowolnej porze dnia, jednak zwykle mocz poranny wykazuje wyższy poziom hCG.

reklama
No to trzymam kciukasy Kochana:tak:

Miejmy nadzieję, że zapoczątkujesz wysyp fasolek:-D

Mexi ja również trzymam za Ciebie kciuki :tak:

No zobaczymy zobaczymy :-). A zapoczątkować to już Maggie zapoczątkowała tegoroczną rundę :-D.
A ja co najlepsze dzisiaj znowu mam te kłucie w prawym jajniku, wprawdzie nie tak duże, jak ostatnio, ale jak chodzę, to mnie on tak jakby "ciągnie". Dzisiaj mężyk już się pytał, czy coś wyszło z naszych starań ;-). Pożyjemy zobaczymy ....

Do góry