reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Cześć dziewczynki.Ja od rana robie ciasta :-) Dziękuje ja kochane za życzenia.Niewiem czy to przez ciąże ale sie wzruszam dzisiaj od życzeńDzień dobry Kochane,
Madziaas - Z Okazji Twoich Urodzin życzę Ci Duuuuużo Zdrówka, Zdrówka dla Twojego Synka, Spełnienia Wszystkich Marzeń i tych duuuużych i tych mniejszych, Radości i Miłości, Uśmiechu i Szczęścia. Przesyłam(y) 1000 buziaczków. A to dla Ciebie:
:-)
cześć dziewczynki.ja od rana robie ciasta :-) dziękuje ja kochane za życzenia.niewiem czy to przez ciąże ale sie wzruszam dzisiaj od życzeń:-d:-d
sto lat sto lat mamusia
Dziękuje kochane jesteście. Ja sie dzisiaj śmieje i płacze,ale ze mnie wariatka
a płacz i smiej się, zawsze mozesz powiedziec ze to ciaza na ciebie tak wplywa i nikt nie powie zes wariatka
Madziaas
Już jesteś:)
a płacz i smiej się, zawsze mozesz powiedziec ze to ciaza na ciebie tak wplywa i nikt nie powie zes wariatka
Justys84
Fanka BB :)
MAGGIE TRZYMAM KCIUKI ZEBY WSZYSTKO BYLO OK,DAJ ZNAC PO WIZYCIE;-)PRZESYLAM DOBRY HUMOREK:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)DLA CIEBIE I TWOJEGO MALEGO GROSZKA,M SIE NIE PRZEJMUJ NAPEWNO SIE MU POPRAWI DLA NIEGO TO JEST NOWA SYTUACJA I MOZE NIE UMIE SIE ODNALEZC,A JAK MU SIE NIE POPRAWI TO PRZYJADE I MU PRZETRZEPIE TYŁEKIDZIE Z TOBA DO GINA ?
Agniesiak85
Fanka BB :)
Ja się zbieram na spacerek:-)zaglądne tutaj póżniej
Taka piękna pogoda, że szkoda w domu siedziec
Ja wczoraj byłam w Olsztynie z moim P bo musiał na zajęcia jechac. Potem sobie pospacerowalismy i bylo cudownie
Ja wczoraj byłam w Olsztynie z moim P bo musiał na zajęcia jechac. Potem sobie pospacerowalismy i bylo cudownie
Dziękuje kochane jesteście. Ja sie dzisiaj śmieje i płacze,ale ze mnie wariatka
STO LAT KOCHANA
U mnie Kochane staranka pełną parą
Przed wczoraj przytulanko, dzis rano przytulanko, hihihi
Nie nastawiam się oczywiście ale wiecie jak to jest
Dziś odwiedziła nas ciocia męża i zaczęła temat o dzidziusi i tak się ucieszyła jak jej powiedzieliśmy, że się staram, że hoho
Oglądała ubranka i była zachwycona
Ubranek mamy sporo bo zawsze a to mój brat coś przywiezie z zagranicy albo sami kupimy... wiem, wiem, schiza na maksa, no ale co poradzic
Te malutkie cudeńka takie piękne są
Kompletujemy już na przyszłośc
U mnie Kochane staranka pełną parą
Przed wczoraj przytulanko, dzis rano przytulanko, hihihi
Nie nastawiam się oczywiście ale wiecie jak to jest
Dziś odwiedziła nas ciocia męża i zaczęła temat o dzidziusi i tak się ucieszyła jak jej powiedzieliśmy, że się staram, że hoho
Oglądała ubranka i była zachwycona
Ubranek mamy sporo bo zawsze a to mój brat coś przywiezie z zagranicy albo sami kupimy... wiem, wiem, schiza na maksa, no ale co poradzic
Te malutkie cudeńka takie piękne są
Kompletujemy już na przyszłośc
reklama
Pianistka
Szczesliwa mamusia!
Cześć dziołszki :-).
Ja dzisiaj trochę dziwnie się czułam. To znaczy od nocy strasznie mnie bolały piersi, tak, że czułam je przy każdym obracaniu się na boki a do tego kłuło mnie dość mocno w prawym jajniku, tak że nawet się w nocy obudziłam. Utrzymywało się to dzisiaj przez pół dnia. Nigdy tak nie miałam, a na pewno nie jest to owulacja, bo wyższą tempkę mam już od dobrych paru dni. Ciekawa jestem, co to takiego?
Wyczytałam już, że takie kłucie może być objawem implantacji zarodka, gdyż jajnik z którego była owulacja zaczyna produkować duże ilości hormonów ciążowych. Teraz jestem trochę skołowana, bo wyczytałam też, że zarodek zagnieżdża się ok 4-12 dni po owulacji a u mnie byłby to dopiero 4 dzień. Hmmmm dziwne.
Czy któraś z was zaciążonych miała takie kłucie?????
Ja czulam klucie w jajnikach czasem na samym poczatku, do tej pory jak spie i gwaltownie zmieniam pozycje to mnie lekko zakluje. Moze to byc wiec objaw poczatku ciazy Poza tym w dniu, kiedy nie dostalam pierwszej miesiaczki klul mnie pol dnia jeden jajnik, dlatego bylam pewna, ze za chwile @ przyjdzie.
Podziel się: