Pianistka
Szczesliwa mamusia!
Czesc dziewczynki, ja znow nadrabiam zaleglosci, ale albo jestem w pracy, albo spie. Niestety, teraz przesilenie jakies, no i z powodu ciazy rowniez, chodze nieprzytomna od 15, wracam do domu ok. 17 z pracy, jem i ide spac na ok. poltorej godzinki, stal sie to juz codzienny rytual Poza tym czuje sie ok, tylko te mdlosci dzien w dzien od 15 do wieczora, tak ze nie chce sie nic jesc, tylko lezec. Cale szczescie nie wymiotuje, mysle wiec, ze powinno byc okej.
Maggie, moje wieeeeelkie gratulacje, mezem sie nie przejmuj, mezczyzni potrzebuja wiecej czasu, zanim do nich cos dojdzie, na pewno w srodku to przezywa, tylko nie powie ci o tym. Wszystko bedzie dobrze, niedlugo bedzie skakal kolo was dzien i noc.
Witam nowe osoby na forum. Dziewczynom, ktorym zblizaja sie owulki zycze powodzenia i owocnych cylki, a tym, ktore sa juz zafasolkowane, dobrego samopoczucia.
Maggie, moje wieeeeelkie gratulacje, mezem sie nie przejmuj, mezczyzni potrzebuja wiecej czasu, zanim do nich cos dojdzie, na pewno w srodku to przezywa, tylko nie powie ci o tym. Wszystko bedzie dobrze, niedlugo bedzie skakal kolo was dzien i noc.
Witam nowe osoby na forum. Dziewczynom, ktorym zblizaja sie owulki zycze powodzenia i owocnych cylki, a tym, ktore sa juz zafasolkowane, dobrego samopoczucia.