reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Przyszła mamusiu gratuluję umowy. Teraz czekamy na awansik. :tak:
Kroczku_k kochanie monitoring to świetna sprawa! Ja miałam go 2 razy i w maju albo czerwcu kolejny będzie. Wszystko będziesz wiedziała dokładnie. Kiedy owulka, ile pęcherzyków, itd. itp.... Ja np. ostatnio przy clo miałam 7 pęcherzyków!!!!!! :szok: :-D W lewym jajniku 3 a w prawym 4. Dojrzały porządnie i pękły 2. Niestety polegliśmy ponieważ mój M musi troszkę "podnieść" jakość żołnierzyków.

Mój M też nie ma najliczniejszej armii ale myślę, że powinno się udać. Mam nadzieję, że owulka się pokaże bez udziału żadnych specyfików. Będę informowała Was na bieżąco co się dzieje.

A tak poza tym mam pytanko. Czy orientujecie się może ile się płaci za taki monitoring? Czy płaci się ogółem czy na każdym USG?

Napisał maggie_f
:-D:-D:-D

Laseczki a ja mam pytanko: czy myślicie że w sobotę będzie już coś widać na usg? Kiedy powinno być serduszko?

Mam nadzieję że zobaczysz w sobotę:) A książkowo od 4 tyg oczywiście zależy od lekarza czy zauważy :p

kroczek_k A tak poza tym mam pytanko. Czy orientujecie się może ile się płaci za taki monitoring? Czy płaci się ogółem czy na każdym USG?--Ja płaciłam z każde USG 100zł drogo mnie wyszedł monitoring:p

Przy Clo zdarzały się trzy na m-ce:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A tak poza tym mam pytanko. Czy orientujecie się może ile się płaci za taki monitoring? Czy płaci się ogółem czy na każdym USG?
Ja za pierwszą wizytę z monitoringiem płaciłam 80 zł. Za kolejne płaciłam 40 zł. Wizyt (w zależności od tego jak szybko jest owulacja) zazwyczaj jest 4-5. Przy clo miałam tylko 3.

:-D:-D:-D Wiesz, wkońcu jesteś ukochaną e-ciociunią mojego groszka. Nie umniejszając innym oczywiście. Wszystkie e-ciocie są The Best :tak::tak::tak: Z tym lenieniem to problem bo czasu brak. No ale zobacze co w sobote powie lekarz. Jak każe sie bardziej oszczędzać to tak zrobie i zwolnie tempo. :tak:

Dziękuję ;-):-)

Tak jest. :-)

I dobrze, czasami trzeba być nieskromnym :-)

Laseczki a ja mam pytanko: czy myślicie że w sobotę będzie już coś widać na usg? Kiedy powinno być serduszko?

Ja niby wiem,że od 5 tygodnia (od ostatniej @) zaczyna bić serduszko. Tylko,że właściwie na podstawie wielkości fasolki lekarz powie Ci w jakim wieku jest maleństwo. Może być tak,że owulacja była ciut później i serduszka nie będzie widać więc proszę mi się nie łamać jakby jeszcze nie było widoczne.
A za tą e-ciocię dziękuję! :-D Milusio!

maggie_f podczytuje was i musze juz ci zlozyc ogromne gratulacje, ciesze sie niezmiernie ze sie udalo. Trzymam kciuki. Seruszko widac miedzy 7-8 tyg :sorry::sorry:

Ja niby wiem,że od 5 tygodnia (od ostatniej @) zaczyna bić serduszko. Tylko,że właściwie na podstawie wielkości fasolki lekarz powie Ci w jakim wieku jest maleństwo. Może być tak,że owulacja była ciut później i serduszka nie będzie widać więc proszę mi się nie łamać jakby jeszcze nie było widoczne.
A za tą e-ciocię dziękuję! :-D Milusio!
Tak jest !!! Zastosuję się do wytycznych :-):-D

maggie_f podczytuje was i musze juz ci zlozyc ogromne gratulacje, ciesze sie niezmiernie ze sie udalo. Trzymam kciuki. Seruszko widac miedzy 7-8 tyg :sorry::sorry:
Dziękuję Kochana. Przykro mi tylko że Mateuszek tak spadł w głosowaniu. Coś tam chyba jest nie tak.

Dziewczynki, ja sie już na dziś pożegnam. Dzionek był dłuuugi i ciężki a jutro zapowiada się bieganina. Najpierw zajęcia, potem do biura i atak na sklepy w poszukiwaniu drewnianych doniczek.

Buziole i Dobranoc. słodziaki.jpg

reklama
Do góry