Laseczki a ja mam pytanko: czy myślicie że w sobotę będzie już coś widać na usg? Kiedy powinno być serduszko?
Czwarty tydzień - BabyBoom
Poczytaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Laseczki a ja mam pytanko: czy myślicie że w sobotę będzie już coś widać na usg? Kiedy powinno być serduszko?
Przyszła mamusiu gratuluję umowy. Teraz czekamy na awansik.
Kroczku_k kochanie monitoring to świetna sprawa! Ja miałam go 2 razy i w maju albo czerwcu kolejny będzie. Wszystko będziesz wiedziała dokładnie. Kiedy owulka, ile pęcherzyków, itd. itp.... Ja np. ostatnio przy clo miałam 7 pęcherzyków!!!!!! W lewym jajniku 3 a w prawym 4. Dojrzały porządnie i pękły 2. Niestety polegliśmy ponieważ mój M musi troszkę "podnieść" jakość żołnierzyków.
Ja za pierwszą wizytę z monitoringiem płaciłam 80 zł. Za kolejne płaciłam 40 zł. Wizyt (w zależności od tego jak szybko jest owulacja) zazwyczaj jest 4-5. Przy clo miałam tylko 3.A tak poza tym mam pytanko. Czy orientujecie się może ile się płaci za taki monitoring? Czy płaci się ogółem czy na każdym USG?
Wiesz, wkońcu jesteś ukochaną e-ciociunią mojego groszka. Nie umniejszając innym oczywiście. Wszystkie e-ciocie są The Best Z tym lenieniem to problem bo czasu brak. No ale zobacze co w sobote powie lekarz. Jak każe sie bardziej oszczędzać to tak zrobie i zwolnie tempo.
Dziękuję ;-):-)
Tak jest. :-)
I dobrze, czasami trzeba być nieskromnym :-)
Tak jest !!! Zastosuję się do wytycznych :-)Ja niby wiem,że od 5 tygodnia (od ostatniej @) zaczyna bić serduszko. Tylko,że właściwie na podstawie wielkości fasolki lekarz powie Ci w jakim wieku jest maleństwo. Może być tak,że owulacja była ciut później i serduszka nie będzie widać więc proszę mi się nie łamać jakby jeszcze nie było widoczne.
A za tą e-ciocię dziękuję! Milusio!
Dziękuję Kochana. Przykro mi tylko że Mateuszek tak spadł w głosowaniu. Coś tam chyba jest nie tak.maggie_f podczytuje was i musze juz ci zlozyc ogromne gratulacje, ciesze sie niezmiernie ze sie udalo. Trzymam kciuki. Seruszko widac miedzy 7-8 tyg