reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam,Maggie GRATULACJE:tak: u mnie jakas załamka jak tak zobaczylam te wszystkie rodzinki z wozkami przez swieta to mi az łzy wyszly:-(,by wszystko bylo ok to tez miala bym swoja dzidzie:-(juz od stycznia,jeju ciagle o tym znowu mysle co by bylo gdyby...

31.05.08
[*] Kocham Cie Aniolku:*

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Kochane,
Zrobiłam żółtego Bobo-testa. Kreska pojawiła się od razu, mimo że to czułość 25:
Zobacz załącznik 127733

przyszła_mamusia - śliczny wierszyk. Jak tam u Ciebie po nocy??
agnieszka.kk - witaj, wizyta u lekarza jest wskazana, sprawdzisz czy wszystko jest ok i staranka zaczniecie z czystym sumieniem. A co do różnicy wieku to będzie ok. Z doświadczenia wiem że im mniejsza różnica tym lepeiej. Może na początku będzie duuuże zamieszanie ale potem dzieciaczki będą się razem bawić.

Maggie gratuluje jeszcze raz:))

sama nie wiem, wczesniej sie denerwowalam jaki wynik wyjdzie a teraz wkurzam sie ze nawet tego nie bede wiedziec.. bo nie robia takich badan a babka jeszcze mowi ze szkoda pieniedzy na to.. dzis kupie najczulszy test 10.. i jutro z rana zrobie.. no chyba ze @ przyjdzie..

WITAJCIE;-)
MAMA PRZYSZŁA nie martw się @ to nowe staranka:tak:
MAGGIE no GRATULACJE dzidzia w brzusiu:-)
JUSTYS nie smutaj się będzie dobrze jeszcze dzidzie bedziecie mieć:tak:
NEKTARYNKA no trudno zrobisz test i zobaczymy:tak:
AGNIESZKA na co czekać staranka czas zacząć;-)my też zaczniemy a synek ma 1.6 miesięcy:tak:
A mój synek już dużo lepiej się czuje:-)

na poczatku czerwca jakos..jeszcze nie mam dokladnego terminu..oo..6 tygodni to juz troche...pewnie lada moment przyjdzie...

No właśnie już prawie 6 tygodni i dalej nic...mam nadzieję, że niedługo przyjdzie @...ehhh ja na nią czekam, a Ty nie czakałaś...ja jej nie mam, a Ty masz...to jest jakaś masakra...

sama nie wiem, wczesniej sie denerwowalam jaki wynik wyjdzie a teraz wkurzam sie ze nawet tego nie bede wiedziec.. bo nie robia takich badan a babka jeszcze mowi ze szkoda pieniedzy na to.. dzis kupie najczulszy test 10.. i jutro z rana zrobie.. no chyba ze @ przyjdzie..

Eeee jakaś durna ta babka, pewnie, że lepiej zrobić betkę, żebyś wiedziała, bo test może jeszcze nie pokazywać, że jesteś w ciąży...trzymam kciuki...

Ja już dotrałam do pracy i teraz będę walczyć do 18...:baffled:

reklama
Kochane smutki na bok tak to już jest że życie daje i szcęście i cierpienie no i po łzach zawsze ten uśmiech co głowa do góry a będzie dobrze;-):tak::-)

Do góry