reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Hey Dziewczynki,

Wpadlam tak dzis z ciekawosci czy Maggie siknela na dwudziestke piatke :-p hihih teraz dopiero czytam ze sa takie roznice i sobie przypominam swoje testy i juz mam odpowiedz czemu jedny wychodzila piekna krecha a inny na 2 dzien o wiele gorsza ze dostalam spazmow ze @ idzie ale moze nie byl czuly i tyle...Maggie czekam na betke z niecierpliwoscia :-)

przyszła_mamusia - @ nie ma dobry znak czekamy do jutra z testem, maggie zaczela znow okres fasolek wiec trzymam kciuki :-)

Mama Stacha - nie smutaj sie kochana masz jeszcze dni do @ wiec mial prawo nie wyjsc...:tak:

Nektarynka - podziwiam za cierpliwosc i wytrwalosc, jesli to fasolinka to luteina jedynie ja wspomaga i podtrzymuje :-)

taaa...to jutro ogladajcie tvn24, jesli bede biegla ( oby ) to na pewno to pokaza... :)

dzisiaj rano bolalo mnie bardzo delikatnie podbrzusze, takie cmienie i myslalam ze to juz @ przyszla, wzielam 1 no-spe...ale @ dalej nie ma..i nie wiem sama co myslec..

taaa...to jutro ogladajcie tvn24, jesli bede biegla ( oby ) to na pewno to pokaza... :)

dzisiaj rano bolalo mnie bardzo delikatnie podbrzusze, takie cmienie i myslalam ze to juz @ przyszla, wzielam 1 no-spe...ale @ dalej nie ma..i nie wiem sama co myslec..

Bole podbrzusza kochana sa zarowno zwiastunem @ jak i fasolki choc widze ze jestes juz po terminie to moze jesli to fasola ten bol sie utrzymywac, jest to jeden z pierwszych objawow czesto niepokojacych przyszle mamy ze cos nie tak a to poprostu wszystko tam sie zaczyna szykowac na nowego lokatora...mnie bolal brzus baaardzoooo dlugo, czasem jeszze tzw skurcz przedmalpowy :-)

Bole podbrzusza kochana sa zarowno zwiastunem @ jak i fasolki choc widze ze jestes juz po terminie to moze jesli to fasola ten bol sie utrzymywac, jest to jeden z pierwszych objawow czesto niepokojacych przyszle mamy ze cos nie tak a to poprostu wszystko tam sie zaczyna szykowac na nowego lokatora...mnie bolal brzus baaardzoooo dlugo, czasem jeszze tzw skurcz przedmalpowy :-)

dziekuje kochana za pocieszenie, mam nadzieje ze sie ogarne...albo w tą albo w drugą strone..podbrzusze mnie tak pobolewa od 2-3 dni, ale to takie cmienie a nie bol @...sama nie wiem co mam myslec..za bardzo sie chyba nastawiam na dzidzie i dlatego tak odczytuje rozne sygnaly mojego ciala..okaze sie co to bedzie..

dziekuje kochana za pocieszenie, mam nadzieje ze sie ogarne...albo w tą albo w drugą strone..podbrzusze mnie tak pobolewa od 2-3 dni, ale to takie cmienie a nie bol @...sama nie wiem co mam myslec..za bardzo sie chyba nastawiam na dzidzie i dlatego tak odczytuje rozne sygnaly mojego ciala..okaze sie co to bedzie..

Trzeba byc dobrej mysli :-) mnie tez inaczej bolal brzus, naczy ja juz i tak wiedzialam o ciazy bo test zrobilam 6 dni przed @ ale nie mialam typowego ostrego bolu ktory zawsze zwiastowal @ no i cycki pierwszy raz mnie wogole nie bolaly co bylo dziwne, zaczely dopiero po terminie :-)

Ja też mam właśnie nie bóle tylko takie ćmienie - fajnie to nazwałaś - jajników. Tylko śmiesznie bo nie obu na raz tylko raz jednego a raz drugiego (częściej prawego).

Kroptusiu - dziś na żaden test nie sikałam bo dziś trzynasty i chciałam zobaczyć różnicę w kreskach po dniu przerwy - jeżeli będzie. Plan jest taki że jutro sikam na 10 i 25 - odwaliło mi - potem na betkę- do pracy - po odbiór wyniku (mam nadzieję że będzie) - i na forum :-) A wczoraj siknełam za to wieczorem na testy owu (dwa z różnych miejsc - apteka int i allegro) - i albo mam drugą piękną owulkę w tym cyklu albo to dzidzia - krechy piękne, ładniejsze niż na testach ciążowych. :-D:-D

Ja też mam właśnie nie bóle tylko takie ćmienie - fajnie to nazwałaś - jajników. Tylko śmiesznie bo nie obu na raz tylko raz jednego a raz drugiego (częściej prawego).

Kroptusiu - dziś na żaden test nie sikałam bo dziś trzynasty i chciałam zobaczyć różnicę w kreskach po dniu przerwy - jeżeli będzie. Plan jest taki że jutro sikam na 10 i 25 - odwaliło mi - potem na betkę- do pracy - po odbiór wyniku (mam nadzieję że będzie) - i na forum :-) A wczoraj siknełam za to wieczorem na testy owu (dwa z różnych miejsc - apteka int i allegro) - i albo mam drugą piękną owulkę w tym cyklu albo to dzidzia - krechy piękne, ładniejsze niż na testach ciążowych. :-D:-D

ja pierwsze co to sikalam na owu i pierwszy raz mialam ta testowa bardziej ciemna niz kontrolna nawet w owu takiej nie mialam wiec mi dalo do myslenia :-) Kochana fasola jak sie patrzy nie kombinuj :-p

reklama
ja pierwsze co to sikalam na owu i pierwszy raz mialam ta testowa bardziej ciemna niz kontrolna nawet w owu takiej nie mialam wiec mi dalo do myslenia :-) Kochana fasola jak sie patrzy nie kombinuj :-p
:-D:-D:-D Hi hi hi - to już nie kombinuję - wykonam tylko jutrzejszy plan działania a dziś odpoczywam(y) od testów :-)

Do góry