reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

NEKTARYNKA nie musisz się obawiać no-spa jest jak najbardziej zalecana oprzy bólach w ciąży,też je biorą jak maja już skurcze i muszą brać aby dzidzia za szybko nie wyszła i ogólnie ją się bierze jak ma się bóle:tak:;-)
Patrysia - jak jesteś to Cie pomęcze :-D:-D:-D Kiedy zrobiłaś test przy swoim synku? W dniu spodziewanej, przed czy po. Może to głupie ale boje sie że mimo testów pozytywnych ta @ mnie jutro jednak dorwie. Czy może jak testy są pozytywne to już na bank @ nie będzie??

reklama
wyszla slaba krecha na owulacyjnym(ledwo co widac na zdjeciu.. ale nawet kontrolna jest slaba).. jutro ide na betke

Załączniki

• DSC01719.jpg
    DSC01719.jpg
    6,4 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
Ale tu się dzieje! :-) Witam się Dyngusowo!
Maggie Ty kochanie już naprawdę nie doszukuj się @. Ja będąc w ciąży też miałam takie delikatne bóle jajników. Raz jeden raz drugi. Później bolała mnie też troszkę macica bo się rozciągała. Koleżanki mi mówiły,że pewnie w ciąży jestem a ja nie chciałam im wierzyć bo myślałam,że to bóle na @. Dopiero jak zrobiłam test uwierzyłam i wyłam ze szczęścia! :-) Tak więc proszę mi tu już grzecznie czekać do jutra i nie zamartwiać się! Bo nakrzyczę! :-D:-D:-D

Nektarynko
trzymam mocno kciuki żeby jednak betka była wysoka! Test owu chyba nie powinien wyjść w takim dalekim już dniu cyklu. Kochana ja myślę,że jest nadzieja!

Ale tu się dzieje! :-) Witam się Dyngusowo!
Maggie Ty kochanie już naprawdę nie doszukuj się @. Ja będąc w ciąży też miałam takie delikatne bóle jajników. Raz jeden raz drugi. Później bolała mnie też troszkę macica bo się rozciągała. Koleżanki mi mówiły,że pewnie w ciąży jestem a ja nie chciałam im wierzyć bo myślałam,że to bóle na @. Dopiero jak zrobiłam test uwierzyłam i wyłam ze szczęścia! :-) Tak więc proszę mi tu już grzecznie czekać do jutra i nie zamartwiać się! Bo nakrzyczę! :-D:-D:-D

Nektarynko trzymam mocno kciuki żeby jednak betka była wysoka! Test owu chyba nie powinien wyjść w takim dalekim już dniu cyklu. Kochana ja myślę,że jest nadzieja!
kasiulek - ok, dam sobie spokój. Przyznam szczerze że zabrałam się za sprawdzanie testów do pracy i ogarnianie wszystkiego na ten tydzień. No i teraz w przerwie właśnie siedze sobie z maseczką na twarzy, potem sobie umyje włoski i troche sie polaszcze. :-) Będę miała zajęcie i nie będę tyle myśleć. W sumie dziś święto ale mnie męczy nic nie robienie tak więc przejrzę sobie jeszcze ciuszki w poszukiwaniu tunik i wesołych ubranek.
No i wkońcu wywaliłam suwaczek - jak szaleć to szaleć - na żadną @ już nie czekam. :-):-):-)

Ostatnia edycja:
MAGGIE ja robiłam test jak mi się spóżniał okres 5 dni a dlaczego bo jak wcześniej się staraliśmy to już @ 3 dni mi się spóżniała i co @ przyszła,ale zrobiłam wtedy test i był negatywny co już w sumie na nią czekałam,dlatego wtedy czekałam tak do 5 dni dłużej i test pozytywny:tak:a ty już zrobiłaś i ci wyszedł pozytywny,dlatego na pewno @ nie przyjdzie:tak:;-)

Nektarynko [/B]trzymam mocno kciuki żeby jednak betka była wysoka! Test owu chyba nie powinien wyjść w takim dalekim już dniu cyklu. Kochana ja myślę,że jest nadzieja!
no chyba ze tamten cykl był bez @ i teraz niby drugi i moze owulacja.. sama nie wiem co myslec..
Nektarynko - jutro betkujemy :tak:;-)
tiaa ide z rana ciekawe czy popoludniu beda juz wyniki bo zazwyczaj jak rano sie robi to popoludnniu juz sa ale nie wiem jak jest z betka

reklama
MAGGIE ja robiłam test jak mi się spóżniał okres 5 dni a dlaczego bo jak wcześniej się staraliśmy to już @ 3 dni mi się spóżniała i co @ przyszła,ale zrobiłam wtedy test i był negatywny co już w sumie na nią czekałam,dlatego wtedy czekałam dłużej i test pozytywny:tak:a ty już zrobiłaś i ci wyszedł pozytywny,dlatego na pewno @ nie przyjdzie:tak:;-)
Ok, super. Dzięki za odpowiedź. Mi ze dwa razy w życiu się spóźniła z tydzień ale wtedy jakoś wiedziałam że to nie ciąża i nawet sie nie dziwiłam że tylko 1 krecha.

Do góry