reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć, u mnie masakra, zatoki zawalone, byliśmy na pogotowiu, ja i młody dostaliśmy antybiotyk. Dla mnie taki, który nie zaszkodzi ewentualnej fasoli. Lekarz zasugerował, żebym test zrobiła, żeby się nie martwić. Kupiłam i rano chyba się odważę. Choć mam przeczucie, że będzie jedna kreska :-( Szyjka niby twarda i zamknięta, ale jakoś w normalnym miejscu. Chyba za wcześnie żeby się na @ otwierała, cykle mam raczej dłuższe niż 28 dni. Ale mną emocje targają, jutro pewnie będzie płacz.

reklama
Mamo stacha - spokojnie głowa do góry pamietaj ze nie teraz to potem, ale trzeba byc dobrej mysle ze teraz sie udało..

u mnie dziś z rana potworny ból podbrzusza.. po prawej stronie czasem po lewej.. choroba nie wiem co to juz znaczy.. w kazdym razie mam miliony mysli w głowie boje sie iść na betke zeby sie nie rozczarowac.. chyba wole zyc z mysla do piątku ze @ moze nie przyjdzie i umówić się w piatek na wizyte.. ehhh

a propo testow ktore są czulsze 10 czy 25mIU/MI? bo ja nigdy nie wiem..

Ostatnia edycja:
Cześć, u mnie masakra, zatoki zawalone, byliśmy na pogotowiu, ja i młody dostaliśmy antybiotyk. Dla mnie taki, który nie zaszkodzi ewentualnej fasoli. Lekarz zasugerował, żebym test zrobiła, żeby się nie martwić. Kupiłam i rano chyba się odważę. Choć mam przeczucie, że będzie jedna kreska :-( Szyjka niby twarda i zamknięta, ale jakoś w normalnym miejscu. Chyba za wcześnie żeby się na @ otwierała, cykle mam raczej dłuższe niż 28 dni. Ale mną emocje targają, jutro pewnie będzie płacz.
O matko, to rzeczywiście masakra. Ale żeście sie załatwili. Patrzyłam na Twój suwaczek i jutro będziesz miała 4 dni do testowanka. Może wyjść ale zależy od czułości. Trzymam kciuki. Daj znać. :tak:
u mnie dziś z rana potworny ból podbrzusza.. po prawej stronie czasem po lewej.. choroba nie wiem co to juz znaczy.. w kazdym razie mam miliony mysli w głowie boje sie iść na betke zeby sie nie rozczarowac.. chyba wole zyc z mysla do piątku ze @ moze nie przyjdzie i umówić się w piatek na wizyte.. ehhh

a propo testow ktore są czulsze 10 czy 25mIU/MI? bo ja nigdy nie wiem..
Nektarynko - 10 są czulsze. :tak:Podziwiam Twoją cierpliwość. Cały czas wierze, że to fasoleczka. :tak:

Ja już po spacerku, pierdoła ze mnie bo źle stanęłam i prawie kostke skręciłam. Aż mi łzy poleciały z bólu. Mam nadzieje że nic sobie nie uszkodziłam bo narazie nie boli. :sorry:

maggie serduszko gratuluje ci z całej epy:-):-D
kochana a przypomnij jak długo starałaś sie o fasolinke???
pozdrawiam papa

reklama
Cześć Kochane,

Witam się Lano Poniedziałkowo :-D:-D:-D
maggie serduszko gratuluje ci z całej epy:-):-D
kochana a przypomnij jak długo starałaś sie o fasolinke???
pozdrawiam papa
Emma Kochana - podziękuję po jutrzejszej betce, jak się potwierdzi :-) Pisałam już wcześniej że od 3 lat sie nie zabezpieczaliśmy i nic z tego a od grudnia zaczeliśmy się martwić i kombinować troszke. Tak więc, ja biore folik od grudnia. W tym miesiącu poszedł w ruch oeparol i castagnus, dla małża androvit. Ale długo nie pobralismy :-D:-D:-D

sama nie wiem czy to cierpliwość czy obawa przed czymś.. w kazdym razie ja robiłam oba testy 25..
25??? Nie chce namawiać ale spróbuj może 10? Wiem że boisz się rozczarowania ale czy nie będzie większe jak @ przylezie za pare dni? Oby nie ale nie wolisz wiedzieć teraz? Nektarynko a ten lekarz co Ci przepisał luteine to powiedział że to może być ciąża??

Lany Poniedziałek będzie u mnie naprawdę mokry:-( I nie dlatego, że młody biega już z pistoletem na wodę. Zrobiłam test i jest negatywny. Dusza mi ryczy.
Kurcze tak myslałam. Teraz żałuje że rano nie siknęłam na 25 żebyś miała porównanie. Bo jakby u mnie też nie wyszły II to miałabyś luzik.

u mnie nadal brak @...czekam jutra..
Super, czekam razem z Tobą. :-)

Do góry