reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Dziewczynki:-):-):-)
w końcu mi się udało dorwać do neta:-):-):-)
Maggie jak tam u Ciebie? powiem szczerze że wpadałam na interent dosłownie na chwilę w bibliotece więc nie mam czasu nadrabiać zaległości w czytaniu.
U mnie sama niewiem-objawów zero... ale od przedwczoraj powinnam mieć @ a nie mam... Aż się boję mieć ndzieję.Poczekam jeszcze ze dwa dni z testem bo cykle 28 dniowe też ze dwa razy w życiu mi się zdarzyły...
trzymajcie się:-):-):-)i trzymajcie kciuki:-D
NO I WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNY:happy:

reklama
WESOŁEGO ALLELUJA!!!
wiel5.jpg

POZDRAWIAM!!!

Cześć,
ja już w domku, puścili nas dziś o 12. Młody mi zasnął w drodze z przedszkola, musiałam go wtachać na górę i ledwo żyję, bo to już duży chłop (20kg) :-)
Wyjeżdżam wkrótce do teściów na Święta, ponoć będę tam miała neta, ale gdyby nie to już dziś życzę Wam
Zdrowych Spokojnych i Owocnych (w fasolki) Świąt Wielkiej Nocy :-)

Cześć Dziewczynki,

Mama Stacha - mam nadzieję że jednak będziesz miała dostęp do neta i zajrzysz choć na cgwilkę. I nie ma za co ;-) Chyba mamy więcej ze sobą wspólnego niż nam się wydaje :-) Ja zawsze najpierw myśle o innych a dopiero na samym końcu o sobie - ale staram się to zmienić i poświęcać więcej uwagi sobie :-)

Mama Sówka - ciesze sie że bezpiecznie wróciłaś z wyprawy i że masz już ukochanego pod ręką :-) I zarażaj nas pozytywną energią jak najczęściej i jak najwięcej :-):-):-)
Ja właśnie wróciłam z zakupów i wszędzie pełno ludzi- masakra :szok::szok::szok:. Wszędzie trzeba odstać swoje w kolejce, począwszy od sklepu mięsnego a skończywszy na księdzu w konfesjonale :crazy:. I jeszcze w domu uzmysłowiłam sobie, że jednak nie wszystko kupiłam. No cóż jutro mężyk postoi w kolejce :-D:-D:-D. A poza tym u mnie świetna pogoda. Oby w święta była taka i w wesele.
Ja byłam w markecie na zakupach i w środku luz - do kasy nawet 5 minut nie stałam. Ale za to z parkingu 40 minut wyjeżdżałam.
Czesc dziewczynki:) Pogoda dzisiaj piękna.Też sie wybieram na zakupy czekam tylko na męża aż z pracy wróci,pewnie ok 15 to już wogóle będą tłumy wszędzie,no ale cóż. Życze wam wszystkim kochane miłego dnia :)
Kochanie, wykorzystuj swój stan i wpychaj się w kolejki ile wlezie ;-)- inaczej padniesz na zakupach.
Hej Dziewczynki:-):-):-)
w końcu mi się udało dorwać do neta:-):-):-)
Maggie jak tam u Ciebie? powiem szczerze że wpadałam na interent dosłownie na chwilę w bibliotece więc nie mam czasu nadrabiać zaległości w czytaniu.
U mnie sama niewiem-objawów zero... ale od przedwczoraj powinnam mieć @ a nie mam... Aż się boję mieć ndzieję.Poczekam jeszcze ze dwa dni z testem bo cykle 28 dniowe też ze dwa razy w życiu mi się zdarzyły...
trzymajcie się:-):-):-)i trzymajcie kciuki:-D
NO I WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNY:happy:
Cześć Słońce, no wreszcie. Trzymam kciuki mocno mocno. U mnie ok. Ciekawe kiedy nas poczytasz i wpadniesz na dłużej. :-)

witajcie kochane..

osttanio brak czasu na pisanie.. tylko podczytywalam sobie...
maggi widzisz ile to moze 5 sekund w zyciu zmienic..

ja tez jak wyjezdzam spod domu to mam rownorzedne skrzyzowanie ale akurat to ja musze ustepowac to zazwyczaj z lewej nic nie jedzie a z prawej czasem tak.. tylko jestem w tej dogodnej sytuacji ze mieszkam na osiedlu i raczej na tej krzyzowce powoli sie jezdzi.. ale sa takze wariaci.. jak kiedys wracalam do domku i wlasnie z lewej babka mi wyskoczyla az chcialam ja strabic ale sie zatrzymala.. i przeprosiła..

a co u mnie.. w sumie nic.. dalej boli mnie podbrzusze.. chcialam isc dzis na betke ale z M stwierdzilismy ze jak cos to po swietach bo do przyszlego piatku powinna sie pojawic @.. rozmawialam wczoraj z mama i powiedziala mi ze w ciazy wlasnie przez pierwsze poltora miesiacabolal ja brzuch poczytalam sobie i okazuje sie ze faktycznie bol moze byc bo sie macica rozciaga.. bo w koncu lekarz jakas zmiane by zauwazyl gdyby to byl torbiel.. takze czekam dalej jeszcze do niedzieli wlacznie biore luteine

dziewczyny chyba jednak bedzie @, tak delikatnie cmią mnie dzis jajniki..ale nie tak typowo okresowo...chyba @ zbliza sie wielkimi krokami :(((( czuje sie strasznie podlamana..

dziewczyny chyba jednak bedzie @, tak delikatnie cmią mnie dzis jajniki..ale nie tak typowo okresowo...chyba @ zbliza sie wielkimi krokami :(((( czuje sie strasznie podlamana..

Nie łam sie, może to fasolka się "wciska" w najfajniejsze dla niej miejsce...

Trzymam kciuki i wszystkim życze spokojnych, szczęśliwych świąt.

ŁoŁ ale puuuuustki. Wszystkie robią zakupy na ostatnią chwilę.

Ja się muszę przyznać że koło 15 sie wykąpałam, położyłam sie na chwile i z małymi przerwami ocknęłam sie z pół godziny temu.

przyszła_mamusia - dostaniesz w tyłek, myśl pozytywnie Dziewczyno

Nektarynko - życzę Ci z całego serduszka aby się okazało że to jednak maleństwo :tak:

Coś specjalnie dla Was Kochane:
0020.gif

reklama
ŁoŁ ale puuuuustki. Wszystkie robią zakupy na ostatnią chwilę.

Ja się muszę przyznać że koło 15 sie wykąpałam, położyłam sie na chwile i z małymi przerwami ocknęłam sie z pół godziny temu.

przyszła_mamusia - dostaniesz w tyłek, myśl pozytywnie Dziewczyno

Nektarynko - życzę Ci z całego serduszka aby się okazało że to jednak maleństwo :tak:

Coś specjalnie dla Was Kochane:
Zobacz załącznik 127384

fajne pupki...

a pozytywnego myslenia brak

Do góry