reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

fajne pupki...

a pozytywnego myslenia brak

czemu? Wyczuwam jakiś zły humorek? Co jest? Kochana ja Cie nie będę nakręcać że sie udało i że pobolewanie jajników może być jakąś oznaką. @ nawet jak przyjdzie to kiedyś pójdzie - prędzej czy później się uda. Teraz zapowiada się piękny czas - ładna pogoda, wakacje. Prosze Cie nie łam sie.

reklama
Hej dziewczyny, jestem, net chodzi.

Pobolewają mnie dziś cycuszki, czuję napięcie, zupełnie jak karmiłam piersią i naciągało mi za dużo pokarmu. Czy to możliwy objaw ciąży? Czy to za wcześnie na jakiekolwiek objawy?
Ten cykl przekreśliłam, chciałam sobie zrobić tatuażyk jak dostanę @ I nie chciałam rodzić na koniec roku.
Ale przy moich problemach z zajściem . . . cieszyłabym się :-)

czemu? Wyczuwam jakiś zły humorek? Co jest? Kochana ja Cie nie będę nakręcać że sie udało i że pobolewanie jajników może być jakąś oznaką. @ nawet jak przyjdzie to kiedyś pójdzie - prędzej czy później się uda. Teraz zapowiada się piękny czas - ładna pogoda, wakacje. Prosze Cie nie łam sie.

nie wiem..glupia w tym wszystkim jestem..mam swiadomosc ze latwo nie bedzie, ze to nie jest tak hop siup, szczegolnie po poronieniu....ale cholera jasna! tak bardzo bym chciala!!

masz racje..cmienie jajnikow to moze byc i @ i ciaza...okaze sie za dwa dni..jak przyjedzie ta czerwonym ferrari :p i mam nadzieje ze jak ewentualnie przyjedzie to szybko odjedzie i ziuuuuum....

Mama Stacha...przekreslilas, dalas na luz i moze bedzie niespodziewanka..trzymam kciuki jak cos :)

Cześć dziewuszki ja właśnie zajadam loda i czytam co spłodziłyście przez cały dzień. Na szczęście ni ma tego dużo.
Mamo sówko cieszę się że masz już swojego mężczyznę przy sobie. Od razu widać poprawę humorku.
Przyszła mamusiu głowa do góry niedługo będzie fasolka.
Wiecie co dziewczyny ja sobie odpuściłam w tym cyklu. Zrobiłam może tylko dwa testy na owulkę ale stwierdziłam że co ma byc to bedzie:-)

jesu..ja tez bym sobie loda zjadla a sklep juz zamkniety...ojojoj...

zalozylam sie z moim M ktore z nas jutro pierwsze tylek z lozka podniesie...to ktore pierwsze drugiemu przynosi kawusie do lozka...mmmm...bede miala w lozku kawke :)

A teraz zajadam się brokułem z błeczką tartą na masełku. No masakra jak mnie na coś weźmie chętka to muszę to zjeść a brokułek chodził za mną od kilku dni. Zaraz zmykam dziewuszki. Idę się spakować bo jadę na Święta do mamusi. Tak więc odezwę się po świętach.
Tym czasem życzę Wam wszystkim dziewczynki i waszym rodzinom dużo słońca w te święta, spokoju i odpoczynku oraz żeby te jajeczka i baranki były zwiastunem dobrych nowin w tym roku dla tych co wyglądają fasolek a dla tych co już są przy nadziei niech pociechy rosną i rozwijają się zdrowo. :-)

Ja właśnie wróciłam z zakupów i wszędzie pełno ludzi- masakra :szok::szok::szok:. Wszędzie trzeba odstać swoje w kolejce, począwszy od sklepu mięsnego a skończywszy na księdzu w konfesjonale :crazy:. I jeszcze w domu uzmysłowiłam sobie, że jednak nie wszystko kupiłam. No cóż jutro mężyk postoi w kolejce :-D:-D:-D. A poza tym u mnie świetna pogoda. Oby w święta była taka i w wesele.

Oj Kochana ja też byłam z Narzeczonkiem w sklepie i masakra:baffled: na parkingu brak wolnych miejsc, a w środku szkoda gadać:baffled: no, ale jak trzeba to trzeba:-p:-) a na resztę zakupów wybierzemy się po świętach:-D

dziewczyny chyba jednak bedzie @, tak delikatnie cmią mnie dzis jajniki..ale nie tak typowo okresowo...chyba @ zbliza sie wielkimi krokami :(((( czuje sie strasznie podlamana..

Kochana nie załamuj się <przytulam> może rzeczywiście tak jak piszą dziewczyny to może być jakaś świąteczna niespodzianka:tak:

Kochane dziękujemy za życzenia i wzajemnie oczywiście:-)

Strasznie się cieszę, że już jesteśmy razem:-D szczerze to tyle na to czekałam, a teraz święta i zamieszanie, więc nie do końca możemy się nawet sobą nacieszyć, ale odbijemy to sobie:-)
My spędzamy święta jeden dzień u przyszłych teściów, czyli tu gdzie mieszkamy, a drugi dzień u moich rodziców:-)
Dziś jeszcze chcemy pojechać do Kościoła do spowiedzi, na cmentarz no i pewnie w międzyczasie jeszcze jak zwykle coś wyskoczy:-p

BUZIACZKI KOCHANE I MILUTKIEGO DZIONKA:-)

Cześć Kochane,

Wpadłam powiedzieć Dzień Dobry i podesłać Wam kuraki :-D:

kuraki.jpg

Zajrze później,

Buziaki

Malutki baranek ma złote różki,
pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki,
gdy nikt nie widzi chorągiewką buja
i cicho beczy wesołego Alleluja.
________________ (▒█)
______█_█_█_█____ஜ(█▒)
____█_________█(▒█ஜ